Ölümüne Geyik Topiği :-))

asabiyet için haklı mazeretler. ama sıkma canını inşallah çok güzel geçer ameliyatı. sorun ne tam olarak

şükür durumu iyiyymiş...

bu akşam evde tek başımayım canım yaa....

dün aklımı aldığım zeka küpüne yöneltmiştim zaman çabuk geçmişti....
azıcık afakanlar bastı ama olsun onu çözümleyene kadar.. bu akşamda sanırım onu çözümlerim ....

ne güzel demek iyi geçmiş inşallah bir daha tekrarlamaz korkarmısın evde yanlız

burcuuuu burcuuuuuu burcuuuu

pekiii mandişşşş annnattt bakalımmm portakal ıle nıye polemiğe girdin?
dun akşam saat 20:00 de nerdeydın?
cinayet malinde bulunan çekirdek sana mı ayit ne ilgin var?
portakalın kabugunda senın dna na rastlandı buna nedıyecksınn mandişşşşşşşşş
senı portakalın evınde bır limon görmüş?
konuş mandış konuş

burcu sadece arkadaşız portakalla aramızda seviyeli bir arkadaşlık var
ama portakal beni aldatınca greyfurtla bende çıldırdım doğal olarak malum ezildim ben aralarında
aa çekirdekmi varmış duymadımm görmedim bilmiyorum
eeportakal beni aldatmadan önce dokandım ona dnam bulaşmış olabilir :)

susma hakkımı kullanmak istiyorummmmmmmmmmmmmm avukatımı istiyorummmmmmmmmmmmmm

ne güzel demek iyi geçmiş inşallah bir daha tekrarlamaz korkarmısın evde yanlız

hayır canım korkudan değil.. yanlız evde oturmak istemiyorum... evde birileri olsun varlığını hissedeyim.. abim kursa olacak .. 10 gibi gelecek..

akşam yemek yapıcam... acep ne yapsam .

bir çorba var...

bulgur pilavı yapayım... yanına ne yapsam kii... patetes yemeği yapayım

çok şükür canımmmmmmmmmmm
sağ ol Burcum..

Bu gün kurstayım sabah.. ders türkçe en ön sırada oturuyorum. hoca da yazdıklarımı görüyor :)

Allahım bütün yazdıklarımı yanlış yazıdyorum... "... ya da" ayrı ayrı söyledi ..uzun uzun arada boşluk bırakarak söyleyince :))) yağda anladım birde ark. kontrol ettim :)) .. içimden de hiç anlamı yok bunun acep cümle içerisinde mi kullandı diyorum. aklım biraz karışık olunca dinlemiyorum tabi ...

uzaktan baktı durdu ben gülmeye başladım.. bhemen tiye aldı...

artık alışkanlık olmuş yazılarımı düzeltiyorum... tamam artık bundan sonra bütün yazılarımı kontrol edecek...

Son düzenleme:

purcu hanım müvekkilime haksız isnatlarda bnulunuyorsunuz sırf ikiside turunçgil diye böyle bir yafta yapıştıramazssınız. müvekkilim susma hakkını kullanacak.

birinci derecedn yargılandıgınız ıcın susma hakkınız yokkk
tanık 20 yaşlarındaki limon.....k.. ya nedıyceksınız peki

birinci derecedn yargılandıgınız ıcın susma hakkınız yokkk
tanık 20 yaşlarındaki limon.....k.. ya nedıyceksınız peki

nayır olamaz.. ....

purcu hanım müvekkilime haksız isnatlarda bnulunuyorsunuz sırf ikiside turunçgil diye böyle bir yafta yapıştıramazssınız. müvekkilim susma hakkını kullanacak.

cadıdan avukat olundugu nerde görülmüş
bakın müvekkiliniz birinci dereceden cinayet zanlısı olarak yargılanacak
limon k olaya şahit kendisi tezgah üzerindeymiş olay anında salata sıkılmak üzere bekliyormus.
bayağ hararetli bir tarışma geçmiş aralarında cinayet saati 20:30 portakalın üzerindeki tırnak izleri mandalınaya ait oldugu tespit edilmiş
limon k verdığı ifadede kıskançlık yuzunden cinayetın işelndiğini
hatta mandalına hanımın greyfurt hanımı yuzune bıçak atar suyunu sıkarım dıye tehdıt ettiğinide söyluyor

bulgur pilavı ben sevmem bana prinç yap gelince oluurmu
en mnde kimler oturur biliyorsun dimi :)))

evet avukatım ben susuyorum sen konuş yürü be koçum avukatım müştekiye baskı var onuda de

kimler oturur mandiş..hatamı ediyom kız yoksa ...

sınıf küçük ben geç kalıyom hep ... hepde ön sıra boş oluyor zaten arka arkaya 4 sıra var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…