cadıdan avukat olundugu nerde görülmüş
bakın müvekkiliniz birinci dereceden cinayet zanlısı olarak yargılanacak
limon k olaya şahit kendisi tezgah üzerindeymiş olay anında salata sıkılmak üzere bekliyormus.
bayağ hararetli bir tarışma geçmiş aralarında cinayet saati 20:30 portakalın üzerindeki tırnak izleri mandalınaya ait oldugu tespit edilmiş
limon k verdığı ifadede kıskançlık yuzunden cinayetın işelndiğini
hatta mandalına hanımın greyfurt hanımı yuzune bıçak atar suyunu sıkarım dıye tehdıt ettiğinide söyluyor
asıl cadıdan avukat olur hemde süper olur süpürgesiyle her olaya yetişşir delil toplar mahkemeye sunar :))
nayırrr iftiraaa limon k bir kere sıkılmak üzere o hengamede kendini kurtarmanın peşindeyken nasıl olurda görür hem bıçak şahin k nın elinde idi diğer elinde ise limon k vardı ben orada limon k yı kurtarmaya çalışıyordum greyfurt o zaman diliminde portakalla kırışturıyordu :))
hahayt sen savcılığı hayalinde görün purcu hanum. Bi kere cinayeti ne ile işlemiş müvekkilim . Nerde cinayet silahı. Limonun oldum olası müvekkilime kıskançlığı vardır zaten. Kendisi ondan ekşi olduğu için ve sadece salataya malzeme olmayı becerebildiği için müvekkilimin birinci sınıf turunçgil olmasını hazmedememiştir.cadıdan avukat olundugu nerde görülmüş
bakın müvekkiliniz birinci dereceden cinayet zanlısı olarak yargılanacak
limon k olaya şahit kendisi tezgah üzerindeymiş olay anında salata sıkılmak üzere bekliyormus.
Bayağ hararetli bir tarışma geçmiş aralarında cinayet saati 20:30 portakalın üzerindeki tırnak izleri mandalınaya ait oldugu tespit edilmiş
limon k verdığı ifadede kıskançlık yuzunden cinayetın işelndiğini
hatta mandalına hanımın greyfurt hanımı yuzune bıçak atar suyunu sıkarım dıye tehdıt ettiğinide söyluyor
limon k çok konuşmasın diğer k yı yollarım yanına bilen bilir diğer k yı :)
ama lımon k ole solemıyor itiraf et kurtulllll
mandalınaaa heryerın sarılı kaçacak delılın yokkkk
hahayt sen savcılığı hayalinde görün purcu hanum. Bi kere cinayeti ne ile işlemiş müvekkilim . Nerde cinayet silahı. Limonun oldum olası müvekkilime kıskançlığı vardır zaten. Kendisi ondan ekşi olduğu için ve sadece salataya malzeme olmayı becerebildiği için müvekkilimin birinci sınıf turunçgil olmasını hazmedememiştir.
sen susu bakıyım. Dikkatleriiyice üzerine çekiyosun
Suskun sende ya şimdi konuş yada ilelebet sus
kaçamam zaten doğru sölüyorum olay böyle cereyan etti bu limon k var ya kendini aklamak için suçu bana atıyor çünkü gerçek şu limonun platonik takıldığı greyfurtla portakal kırıştırınca intikam almaya kalkan limon k bu uğurda kötü yola düştü şahin k ile birlik olup intikam alacakken k limon k yı kullanmaya kalktı o hengamede iyi niyetli ben mandalina arayı bulmaya çalışırken limon k greyfurtu yaraladı be suçu bana attı asıl suçlu bunlara azmettiren portakal
olay yerşnde bulunan çekirdek kasten bırakılmıştır. limon k. olay yerinde olamaz o gün onun balıkla randevusu vardı... limonun o saatlerde salata ve balıkta olay saatinden 15 dk önce sıkılmak süretiye olay yerinde dnsı dava tutanağına eklenmiştir :)
bir telefon gelmesi suretiyle aranızdan ayrıldım bayanlar... ama ben de olayları karıştırmışım :))
:111: O zaman balık ve salatanında şahitliğine başvurun. Tabi bulablirseniz .olay yerşnde bulunan çekirdek kasten bırakılmıştır. Limon k. Olay yerinde olamaz o gün onun balıkla randevusu vardı... Limonun o saatlerde salata ve balıkta olay saatinden 15 dk önce sıkılmak süretiye olay yerinde dnsı dava tutanağına eklenmiştir :)
tünaydın canlarım neler oluyor burada..
portakal orda kal. Sana defalarca konuşma diyom hala konuşuyon. Ne kadar konuşmaya meraklı bi mandalinmşsin sen ya .
:111: O zaman balık ve salatanında şahitliğine başvurun. Tabi bulablirseniz .
sorma bi cinayet işlenmiş manidişi suçluyo savcı purcu.
ölen kim ondan bile haberim yok ama mandişin avukatttttt nidalarını duyar duymaz kendimi onun emrine atadım.
o çekirdek limona aittir.. portakal mandişe tuzak kurmuştur... savcı hanım..mandalina suçsuzdur.. dnası bulaşmasının nedeni aynı semtin çocuklarıdır onlar... aynı markette omuz omuza alış-verişyapmışlardır... greyfurt olmasaydı şimdi bu olaylar cerayan etmezdi...
o çekirdek limona aittir.. Portakal mandişe tuzak kurmuştur... Savcı hanım..mandalina suçsuzdur.. Dnası bulaşmasının nedeni aynı semtin çocuklarıdır onlar... Aynı markette omuz omuza alış-verişyapmışlardır... Greyfurt olmasaydı şimdi bu olaylar cerayan etmezdi...
değil canım. Sen susu smiller konuşsun.
(konuşmak yasak da smillerle cevap vermek yasakmı sayın avukatım )
olay mahalinde mandalina evden çıktıntan 1 saat sonra olay mahalinde greyfurt gelmştir... Mutfak robotunda beklyen havuç greyfurtun portalalı benden önce onu ezde görsün sulu şey dediğine şahitlik edecek ayva ve elma olay yerinde çektikleri fotoğrafları sizlere sunmak istiyorum :d
olay mahalinde mandalina evden çıktıntan 1 saat sonra olay mahalinde greyfurt gelmştir... mutfak robotunda beklyen havuç greyfurtun portalalı benden önce onu ezde görsün sulu şey dediğine şahitlik edecek ayva ve elma olay yerinde çektikleri fotoğrafları sizlere sunmak istiyorum
evet sayın hakim criyptic.(senide olayın içine soktum . Kıpırdama bi yere)
duyduğunuz gibi çekirdek limona ait. Portakal ile greyfurtun yasak ilişkisi ne şahit olan limon gördükleri karşısında kendinden geçmiş ve olay yerine çekirdeğini bıarkmış bunun farkına bile varmamıştır. Geryfurt portakal ile olan ilişkisinin turunçgil ailesine zarar vereceğini bildiğinden ve olayın kan davasına dönüp tüm greyfurtların kanlı greyfurt olacağını düşündüğünden olay yerinde bulduğu çekirdeği mandalinaya aitmiş gibi gösterip delilleri karartmayı seçmiştir. Oysa müvekkilim o sırada evde soyulmakla meşguldü.
Saygılarımla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?