Ölümüne Geyik Topiği :-))

limon yoks abu greyfurtal portakalın pez.......... nimi yapıyodu kıssss:44:

ayhhhh insanlar bitti meyvaların dedikodusuna başladık iyimi
burcuda ortaya bişey attı kendi gitti.

kıs okadar kafam çalışsa memlekete hakim olurdum:44:

cıks limon greyfurta greyfurt portalaka aşık aşk üçgeni yani bu olayda masum mandalinasadece arkadaş kurbanı

tamam savcı firar etti. bu işin sonunu bıraktı. hakimide tavladıkmı bişey olmaz. baksana pek bişeyden anladığı yok zaten.
bi daha da kötü arkadaş edinme. hemcinslerin neyine yetmiyo .

ayhhhh insanlar bitti meyvaların dedikodusuna başladık iyimi
burcuda ortaya bişey attı kendi gitti.

insanların dedikodusunu yapalım bak burcu ya topuk yaptı tabi anladı masum beni suçladığını kaçtı savcıya bakın savcıyaa :))))

kıs okadar kafam çalışsa memlekete hakim olurdum:44:

cry memlekete hakime ihtiyaç yokki düzene kafa sallayacak adama ihtiyaç var boşver en iyisi evhanımlığı

benimkide çalıştığından değilya . kanıt izleye izleye öğrendik bişeyler işte .

sendemi :)) birde geç saatlere koymasalar

aman geç saatte olması daha iyi. herkez uyuyo ben keyif yapıyom
bi beyaz bi kanıt.

Son düzenleme:
tamam savcı firar etti. bu işin sonunu bıraktı. hakimide tavladıkmı bişey olmaz. baksana pek bişeyden anladığı yok zaten.
bi daha da kötü arkadaş edinme. hemcinslerin neyine yetmiyo .

bekarken erkek arkadaşlarım daha çoktu hatta samimi olduğum kız bir yada iki taneyken erkek kankalarım bir sürüydü evlendikten sonra erkek kankalarımda koparıldım yahu bayanlarla oturdukmu sohbet edecek konu gelmiyor aklıma erkeklerle sohbet edecekkonu buluyorumda bayanlarla tıkanıyorum :))

ay bende erkek sohbetlerine bayılırım. onların konuştuğu şeyler daha ilgimi çeker. kadınlarda hep aynı konular sıkıyo insanı.

ay bende erkek sohbetlerine bayılırım. onların konuştuğu şeyler daha ilgimi çeker. kadınlarda hep aynı konular sıkıyo insanı.

evet ya karışık oturuyoruz kulağım hemen erkeklerin konuştuğu konuya gidiyor kadınlarınki ilgimiçekmiyor ay saçım kıyafetim şunun diyeti bunun diyeti :))

diizlerin reklam fragmanlarını izlemek yetiyo bana . öteki haftada özeti izliyom biraz ohh yeter . zaten aradaki teferruat

zaten fragmanları yüzünden filmler geceye sarkıyor okadar fragmanmı reklammı olur ya özet özet oyy

özetin özeti.
bu akşam kurtlar vadis ivar. ıyhhhhhhh. gına geldi.
ama ne gariptir her gece polatı görüyom rüyamda . ban askıntı olup duruyo

datlum ben hiç beğenmiyom polatı en son rüyama gireceklerden herhalde

kurtlar vadisini hiç izlemedik kızkardeşimin ocası müdavimi hatta oğlunun adını aras koyucaktı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…