datlum ben hiç beğenmiyom polatı en son rüyama gireceklerden herhalde
kurtlar vadisini hiç izlemedik kızkardeşimin ocası müdavimi hatta oğlunun adını aras koyucaktı...
hoşçakalın kızlar ben gideyim artık :)
burcu sadece arkadaşız portakalla aramızda seviyeli bir arkadaşlık var
ama portakal beni aldatınca greyfurtla bende çıldırdım doğal olarak malum ezildim ben aralarında
aa çekirdekmi varmış duymadımm görmedim bilmiyorum
eeportakal beni aldatmadan önce dokandım ona dnam bulaşmış olabilir :)
susma hakkımı kullanmak istiyorummmmmmmmmmmmmm avukatımı istiyorummmmmmmmmmmmmm
tamam savcı firar etti. bu işin sonunu bıraktı. hakimide tavladıkmı bişey olmaz. baksana pek bişeyden anladığı yok zaten.
bi daha da kötü arkadaş edinme. hemcinslerin neyine yetmiyo .
:84: :84::84::84::84::84:
yaaaaa küstüm işte size...
sizde susuyonuz susuyonuz benim misafirlerim oluyo coşuyonuz...
kaçırmışım işte muhabbeti kıskandım bana ne
:84: :84::84::84::84::84:
yaaaaa küstüm işte size...
sizde susuyonuz susuyonuz benim misafirlerim oluyo coşuyonuz...
kaçırmışım işte muhabbeti kıskandım bana ne
ay okuyunca altıma ettim sabah sabah :)))aha benim artist gene çıkmış. iki gündür göremiyodum.
vay anam vay poza bak heee. meydan okur gibi çıkmış elbisesini sevdiğim haşin şey
kız o bana askıntı oluyo. şimdi siz bilinçaltında onu düşündüğümü sanıyonuz ama alakası yok
abooo edepsizlere bakın hele :)) ula kocalarınız duymasın :))ay bende erkek sohbetlerine bayılırım. onların konuştuğu şeyler daha ilgimi çeker. kadınlarda hep aynı konular sıkıyo insanı.
sağ olun canlarım....
canım sıkılıyor iş var..
birde mazaretim var asabiyim....
duaların anneme gelsin. göz ameliyatı oluyor... ben öss hazırlanırken olmuştu ilk kez... 10 sene sonra tekrar ameliyat
selam hanımlar ayy bugün yine hey heylendim
noldu mandışımmmmmmmmmmm
sabah su doğal gaz ve elektiriği kapatmak için gittim deli ettiler beni kocaman elektirik idaresi nin kasasında para yokuş açılışta ödediğim parayı tuz parası yapıp verecekler onun için bile kasalarında yokmuş doğalgaza gittim oda aynı cevabı verdi öğleden sonra gelin kasada para yok en son dedim halinize acıdım sadaka istermisiniz sinir oldum işyerinden zor izin almışım onların salaklığı yüzünden tekrar izin al sabah çok kötüydüm şimdide dişçiden geldim dolgu yaptı sankim sol tarafım yok burnum bile maykılın düşmüş burunlu haliymişim gibi hissediyorum
sabah su doğal gaz ve elektiriği kapatmak için gittim deli ettiler beni kocaman elektirik idaresi nin kasasında para yokuş açılışta ödediğim parayı tuz parası yapıp verecekler onun için bile kasalarında yokmuş doğalgaza gittim oda aynı cevabı verdi öğleden sonra gelin kasada para yok en son dedim halinize acıdım sadaka istermisiniz sinir oldum işyerinden zor izin almışım onların salaklığı yüzünden tekrar izin al sabah çok kötüydüm şimdide dişçiden geldim dolgu yaptı sankim sol tarafım yok burnum bile maykılın düşmüş burunlu haliymişim gibi hissediyorum
benimkide çalıştığından değilya . kanıt izleye izleye öğrendik bişeyler işte .
datlum sende mi kanıtcısın.. Bende severek izliyorum ama çok geç saatte ...o bitmeden ben bitiyorum..kanepede anneciğim dizinde uyuyorum :d
evet kanıtçıyım canım. Orhan komisre bayılıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?