evet kanıtçıyım canım. Orhan komisre bayılıyom
günaydıın kısçeler;
ne var ne yok dicem ama bakıyorum kismecikler yokkkk
bildiğin gibi tubısımm sen naılsınnnn ya bu hedıye vardı noldu bı acıklamada yapmadılar
benimde bilgim yok burcum bize de haber gelmedi... bakalım bekliyoruz...
Günaydın mandiş ..
..şuan itibari ile vip dükkandan bu eteği aldım ..kargo ücretsiz 14,90 tl ..değişik renkleri var almak isteyenlere duyurulur ..
Eklenti 296962
kızlar günaydın burcu tuba küpeli selam hanımlar hayırlı haftalar mutlu günler size
burcu ne hediyesi denemek bedava sitesinede bak eğer öyle şeylerle ilgileniyorsan
Günaydın hatunlar nasılsınız? Herkese iyi haftalar olsun.. öpülyorum sizi...
DÜn arkadaşımın düğününe gittim. eski iş, arkadaşım. İki bayan gittik. Arkadaşım sordu düğün ne zaman sizin diye... Bende o iş bitti dedim. kendimi suçlu hissettim biran . anlatamadım da... dilim bağlandı sanki... üzüldüm çok bir an.... gelin ve nişanlısı iş yerime gelmişti. bende o zaman onunlaydım... Varmı dediğinde var bile diyememiştim keşke kimseye onun varlığından bahsetmeseydim. bitecekmiş ... açıklama zorunluluğm olmazdı... dünde doğum günüydü....
boş ver canım yaaa sımdı o ortam ve soranlar etkılemıstır mutlka senı ne yasadıysan yasıdın ıstedın kı oldu oyuzden yasadıklarından pişman olma
Günaydın hatunlar nasılsınız? Herkese iyi haftalar olsun.. öpülyorum sizi...
DÜn arkadaşımın düğününe gittim. eski iş, arkadaşım. İki bayan gittik. Arkadaşım sordu düğün ne zaman sizin diye... Bende o iş bitti dedim. kendimi suçlu hissettim biran . anlatamadım da... dilim bağlandı sanki... üzüldüm çok bir an.... gelin ve nişanlısı iş yerime gelmişti. bende o zaman onunlaydım... Varmı dediğinde var bile diyememiştim keşke kimseye onun varlığından bahsetmeseydim. bitecekmiş ... açıklama zorunluluğm olmazdı... dünde doğum günüydü....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?