Ölümüne Geyik Topiği :-))

evet kanıtçıyım canım. Orhan komisre bayılıyom

orHAN MI ayy var bende bişiy bende adını unuttum şimdi orhanın yanındaki uşağın sevgilisi var ya labaratuarda çok tatlı kız selimcim diyo hep :))

evet kızlar doğalcılara değil vatandaş hanım önümde yarım saat esir aldı görevliyi yetmedi şükür doğru gişe doğru numara doğru evrakları bulmuşken tekrar gelip ayy şey diye beni itip görevliye birşeyler sormaya tekrar gelince kafasına yedi elimde kağıtları Allahtan çeceron değil birazda algısı düşük tipti olayı atlana kadar biz işimizi bitirip çıkmıştık :)))

teşekkür ederim crycım. çok şükür iyiydi bakalım bugün kont. gitti ne sonuçla dönecek... bklemedeyiz...

orhan komser bende bende çok severim. selimde iyi hoşda... çok kaba geldi bana...

benide diziye dahil etsinler ...

bir bölümde oynayım benide alın... zorda olan genç bayan ve komser orhan.... kurtarıcı ne güzel bir senaryo olurdu

günaydıın kısçeler;

ne var ne yok dicem ama bakıyorum kismecikler yokkkk

kızlar günaydın burcu tuba küpeli selam hanımlar hayırlı haftalar mutlu günler size

burcu ne hediyesi denemek bedava sitesinede bak eğer öyle şeylerle ilgileniyorsan

Günaydın mandiş ..
..şuan itibari ile vip dükkandan bu eteği aldım ..kargo ücretsiz 14,90 tl ..değişik renkleri var almak isteyenlere duyurulur ..

Eklenti 296962

güle güle giy küpeli güzelmiş
yanlız anverelop mu ne deniyordu bu modellere yırtmaç halin gelmiyor dimi katı bende minisi vardı bir zamanlar altına şort gitmek zorunda kalırdım açılırdı gerçi seninkinde pile var açılmaz sanırım rengide güzelmiş

kızlar günaydın burcu tuba küpeli selam hanımlar hayırlı haftalar mutlu günler size

burcu ne hediyesi denemek bedava sitesinede bak eğer öyle şeylerle ilgileniyorsan

yok canım pro uyelerden ılk maıl atan 50 kısye hedıye yollıycakdı kk yas gunu şerefıne ama talıhlıler acıklanmadı mreak edıyorum

Günaydın hatunlar nasılsınız? Herkese iyi haftalar olsun.. öpülyorum sizi...

DÜn arkadaşımın düğününe gittim. eski iş, arkadaşım. İki bayan gittik. Arkadaşım sordu düğün ne zaman sizin diye ... Bende o iş bitti dedim. kendimi suçlu hissettim biran . anlatamadım da... dilim bağlandı sanki... üzüldüm çok bir an.... gelin ve nişanlısı iş yerime gelmişti. bende o zaman onunlaydım... Varmı dediğinde var bile diyememiştim keşke kimseye onun varlığından bahsetmeseydim. bitecekmiş ... açıklama zorunluluğm olmazdı... dünde doğum günüydü....

boş ver canım yaaa sımdı o ortam ve soranlar etkılemıstır mutlka senı ne yasadıysan yasıdın ıstedın kı oldu oyuzden yasadıklarından pişman olma

boş ver canım yaaa sımdı o ortam ve soranlar etkılemıstır mutlka senı ne yasadıysan yasıdın ıstedın kı oldu oyuzden yasadıklarından pişman olma

Öyle burcucum... Allah büyük ...gözlerim doldu can şimdi hislendim bir an.. Duygusala bağladım.. hemencecik kurtulmam lazım... Şimcik iş zamanı hazırlmam gereken evraklar var.. Azıcık dağıtayım zihnimi gelirim yine...

canım üzülme pişmanda olma tabi kolay değil uzun zaman verdin emek ama suçlu olan sen değilsin yaşadıklarında senin tecrübelerindir seni kaybettiği için o üzülsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…