Ölümüne Geyik Topiği :-))

mandişim öpüyorum seni sağ olasın...

aklıma birşey takılınca sabır küpünü alıyorum azıcık sinir ediyor ama aklımı güzel dağırıyor..

netten formüllerini aldım mekanizmayı çalıştırmayı öğrendim... tamamen ezbermiş sabır küpü ...

teşekkür ederim mandiş ..yokyaa yırtmaç filan yok varsa geri gönderirim zaten :))
açıp bakmadan kargoyu imzalamamki :))

hayırdır suskun hazin bi aşk öyksümü var yoksa ben fransız kaldım

anaa formülümü varmış en son fırlatıyordum kırılsın diye çıltırttı beni renklerini boyamayı bile düşündün formül neymiş

teşekkür ederim mandiş ..yokyaa yırtmaç filan yok varsa geri gönderirim zaten :))
açıp bakmadan kargoyu imzalamamki :))

hayırdır suskun hazin bi aşk öyksümü var yoksa ben fransız kaldım

güle güle giy küpeli sen kapalımısın

gunaydın kıslarrrrrrrrrrrrr

günaydıın kısçeler;

ne var ne yok dicem ama bakıyorum kismecikler yokkkk

kızlar günaydın burcu tuba küpeli selam hanımlar hayırlı haftalar mutlu günler size

burcu ne hediyesi denemek bedava sitesinede bak eğer öyle şeylerle ilgileniyorsan

Günaydın mandiş ..
..şuan itibari ile vip dükkandan bu eteği aldım ..kargo ücretsiz 14,90 tl ..değişik renkleri var almak isteyenlere duyurulur ..

Eklenti 296962
merhaba kızlar...

etek boyundan tahmin ettim bende kapalıyım ama etek giyemiyorum daha doğrusu böyle uzun genelde pantolon üzerine uzun tunik elbise yada etekler uzun kısa arası kısa değil uzunda değil

mandiş bende pantolon tunik giyiyorum hep ..eteği de kışın çizmeyle giyerim de bu etekleri bikaç yerde gördüm duruşu çok hoşuma gitti ..hatta uzun güzel durmazsa çizme boyunda kısaltırım dedim :))

selam millet. akşam kanıt var. hepinizi tv önünde hazır beklerken bulacam ona göre

mandiş bende pantolon tunik giyiyorum hep ..eteği de kışın çizmeyle giyerim de bu etekleri bikaç yerde gördüm duruşu çok hoşuma gitti ..hatta uzun güzel durmazsa çizme boyunda kısaltırım dedim :))

sanırım tarzımız aynı diz altı çizmeler yada bot ve tozluklar giyerim bende uzun etekler hoşuma gidiyorda takılıp düşüyorum hep giyemiyorum

konun ortasından dalayım. bned euzun etek giyemiyom. ama bu sene uzun etek modası olduğu için almayı düşünüyom denk gelride bulursam .bi kaç uzun eteği vardı hepsini kısaltmıştım

sanırım tarzımız aynı diz altı çizmeler yada bot ve tozluklar giyerim bende uzun etekler hoşuma gidiyorda takılıp düşüyorum hep giyemiyorum

evet diz altı çizme etek ..eskiden dar kot giyerdim ama bıraktım ..dize kadar tunikle dar kot giyiyorum ama kalça altı tunikle bol pantolon giyiyorum ...çünkü öbür türlü kalça altı tunikle dar pantolon giyince açık bayanlardan bir fark kalmıyor bana göre
işyerinde genelde etek çizme çok kullanırım ..benim de uzun eteğim ya 2 ya 3 tür o da hevesten almışımdır..yoksa aynı ben de çok hızlı yürüdüğüm için uzun etekle uğraşamıyorum ..ama işyerinde az yürüyeceğim yerlerde uzun etek giyerim nadir de olsa

konun ortasından dalayım. bned euzun etek giyemiyom. ama bu sene uzun etek modası olduğu için almayı düşünüyom denk gelride bulursam .bi kaç uzun eteği vardı hepsini kısaltmıştım

dadlum sonra alışık olmadığın için bir kaç yuvarlanma denemesi yapma sakın hee birde alışık olmayanlar için lastikli olmamasına dikkat edin :))

olurumda sonunu getirebilrmiyim diyon galiba .

evet kesin sonu gelmez akşamkide gelmedi zaten :))

ben kısa tunik giymiyorum hiç hepsi uzun eşarpları ne yapıyorsun değişik bağlama şekilleri var hepsini deniyormusun ben topuz yapmamaya dikkat ediyorum birde bağlama şekillerine tarikatlar cemaatler sahiplenmiş

ben kısa tunik giymiyorum hiç hepsi uzun eşarpları ne yapıyorsun değişik bağlama şekilleri var hepsini deniyormusun ben topuz yapmamaya dikkat ediyorum birde bağlama şekillerine tarikatlar cemaatler sahiplenmiş

valla eşarpları bişey yapmıyorum öyle tepeyi dikmiyorum normal bağlıyorum ..cemaatlerle işim olmaz sadece süleymancıların bağlama şeklini bilirim onlar da bariz olduğu için.

valla eşarpları bişey yapmıyorum öyle tepeyi dikmiyorum normal bağlıyorum ..cemaatlerle işim olmaz sadece süleymancıların bağlama şeklini bilirim onlar da bariz olduğu için.

benimkide buna benzer bişiy tarikatlara bağlı olmayan model bir bunu bulabildim yanlız topuzu belirgin ve yukardan yapmıyorum Peygamberimizin sözü var ya deve hörgücüne benzettiği o yüzden

vakka koyanları duydum havlu dolayanları

ben boneden başka bişey takmıyorum valla ..hen öyle kafamda havluyla falan dolaşamam ..benim kafa istesem de öyle tpuz olmuyor zaten :)) y amuk mu ne :))
benimki de üstü böyle ama altını sağdan soldan tutup arkadan birleştirip boğazlı badimin içine sokarım genelde

slm millet nabersinizz

slm hg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…