ben boneden başka bişey takmıyorum valla ..hen öyle kafamda havluyla falan dolaşamam ..benim kafa istesem de öyle tpuz olmuyor zaten :)) y amuk mu ne :))
benimki de üstü böyle ama altını sağdan soldan tutup arkadan birleştirip boğazlı badimin içine sokarım genelde
Eki Görüntüle 297143
slm hg
slm millet nabersinizz
ben boneden başka bişey takmıyorum valla ..hen öyle kafamda havluyla falan dolaşamam ..benim kafa istesem de öyle tpuz olmuyor zaten :)) y amuk mu ne :))
benimki de üstü böyle ama altını sağdan soldan tutup arkadan birleştirip boğazlı badimin içine sokarım genelde
Eki Görüntüle 297143
slm hg
hoşbulduk canımmmm nasılsınız neler yapıosunuzz uzun bi tatilden sonra gelebildimmm
anacım kafada havlu ne demek ben bir boneyi takerken ağırlık yapıyor havlu vatka bilmem ne anam takana helal olsun
hoşbulduk canımmmm nasılsınız neler yapıosunuzz uzun bi tatilden sonra gelebildimmm
çalışıyoruz ne olsun ..bu arada mandiş sen çalışıyormusun ? neciisin ula :))
bana mı dedin perimeriye mi
çalışıyoruz ne olsun ..bu arada mandiş sen çalışıyormusun ? neciisin ula :))
ben iyiyim sen nasılsın perimeri
nerelere gittin neler yaptın tatilde hakketten baya oldu sanırım şimdi düşününce ne zamandır yazmıyordun
ben geldimm
pericik aaaaa sen burdamıydınnn bak sennn
allah çalışan herkese kolaylıklar versinn inş...
valla bende iyiyim tatil yorgunluğu var üzerimde memlekete gittik tubasultanın yanınaaablacığımla anneciğimle özlem giderdik 2 tane düğün bide bayram eş dost ziyareti derken yorgun dönüyorum evimee
e mandiş yazıyorda ula tabi sana :)))
küpeli perimeriden alıntı yapmışsın sağa bakıp sola laf atıyorsun sende hee
evet burdayım sen nerelerdeydinn
tuba senin ablanmı yanlış mı anladım
bol bol özlem gidermişsin yoğrgunluğu olurmu onun canım
inşallah yakın zamanda tekrar gidersin
ben geldimm
pericik aaaaa sen burdamıydınnn bak sennn
aaa sen bilmiyomuydundaha öncede dediydimm herhalde unuttun:44::44: valla özlem gideriyomda yaşadığım yerde tempolu bi hayatım olmadığından oraya gidince baya tempolu bi yaşamım oluyooo o yüzden eve gelince dinleniyom valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?