mandişim naparsun ???
iyiyim tubişim sen nasılsın peri meriye salçalarından turşularından verdinmi
yok bu sene bende yengemden satın aldığım için ona birşey yok burada yedikleriyle yetinecek artık
mandiş sen bana cevap vermeyeceksın sanırım ..neyse ii akşamlar
kızlar bir konu var ve tam 604 kişi okuyor...
iyiyim tubişim sen nasılsın peri meriye salçalarından turşularından verdinmi
yok bu sene bende yengemden satın aldığım için ona birşey yok burada yedikleriyle yetinecek artık
perimeri vermediği zaman sorsaydın yerlerini bize burcuyla biz söylerdik nevalenin yerini gizlice bavula koyardın
hangi konuki ookızlar bir konu var ve tam 604 kişi okuyor...
selam millet. akşam kanıt var. hepinizi tv önünde hazır beklerken bulacam ona göre
teşekkür ederim mandiş ..yokyaa yırtmaç filan yok varsa geri gönderirim zaten :))
açıp bakmadan kargoyu imzalamamki :))
hayırdır suskun hazin bi aşk öyksümü var yoksa ben fransız kaldım
anaa formülümü varmış en son fırlatıyordum kırılsın diye çıltırttı beni renklerini boyamayı bile düşündün formül neymiş
güle güle giy küpeli sen kapalımısın
merhaba hanımlar...
nasılsınız güzel bayanlar...
Bugün işler yoğun giremeyeceğim bugün ancak akşama doğru burada olurum.
dün parmağımı demirlere sıkıştırdım tek parmağı sakat gazi oldum :))))... yazı yazan elim ufacık morardı.. bakkal demirlerni çıkarmamış bende kilit yerini kullanaraktan kapıyı kapatayım diyerekten çektim kapıyı. diğer taraftaki kilit ağzıyla parmağım arada kaldı... bundan sonra bakkalın kapısını kapatmayacağım...
azıcık sert çekseydim sanırım kırılırdı :) tek parmak alçıda mazallah :)) bütün işler sekteye uğrardı :))
şimdilik ben gidiyorum kendinize iyi bakın
merhaba hanımlar...
nasılsınız güzel bayanlar...
Bugün işler yoğun giremeyeceğim bugün ancak akşama doğru burada olurum.
dün parmağımı demirlere sıkıştırdım tek parmağı sakat gazi oldum :))))... yazı yazan elim ufacık morardı.. bakkal demirlerni çıkarmamış bende kilit yerini kullanaraktan kapıyı kapatayım diyerekten çektim kapıyı. diğer taraftaki kilit ağzıyla parmağım arada kaldı... bundan sonra bakkalın kapısını kapatmayacağım...
azıcık sert çekseydim sanırım kırılırdı :) tek parmak alçıda mazallah :)) bütün işler sekteye uğrardı :))
şimdilik ben gidiyorum kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?