Ölümüne Geyik Topiği :-))

iyiyim tubişim sen nasılsın peri meriye salçalarından turşularından verdinmi

yok bu sene bende yengemden satın aldığım için ona birşey yok burada yedikleriyle yetinecek artık

perimeri vermediği zaman sorsaydın yerlerini bize burcuyla biz söylerdik nevalenin yerini gizlice bavula koyardın

ahhh nasılda aklıma gelmedii turşulardan salçalardan almak hadi onlar neysede hakkaten sen bana domates verecektin yaaaaaaa üfff neyse annem gelirken getirir artık

kızlar bir konu var ve tam 604 kişi okuyor...
hangi konuki oo

"amcasıyla evlenicem " adlı aşkı memnuya özenilmiş saçma sapan bir senaryo...

selam millet. akşam kanıt var. hepinizi tv önünde hazır beklerken bulacam ona göre

Bende İzleyecem unutmayım....

teşekkür ederim mandiş ..yokyaa yırtmaç filan yok varsa geri gönderirim zaten :))
açıp bakmadan kargoyu imzalamamki :))

hayırdır suskun hazin bi aşk öyksümü var yoksa ben fransız kaldım

delikız, aylar önce olmuş bitmiş birşey... Kısa bir hikaye oldu. sonra bitti. ben anlamadım bile nasıl bittiğini.. bana veda edebileceğini son sözlerin veda olduğunu anlayamamışım... yazık ben onu böyle tanımamıştım. Allah'a havale ettim.. ...

anaa formülümü varmış en son fırlatıyordum kırılsın diye çıltırttı beni renklerini boyamayı bile düşündün formül neymiş

güle güle giy küpeli sen kapalımısın

var mandişim... Videsu var... bir abi var..maşallah süper anlatıyor.... Sabır küpü yaz bir kaç dinle not al.. izle... ders çalışır gibiAdı üstünde sabırla çalış hepsi yerli yeribene oturuyor...

yaklaşık 10 tane formülü var...

nete sabiı küpü diye yazınca video görüntüleri çıkıyor... en baştaki video...izle bir kaç kere :)

günaydın hanımlar öutlu günler

tubişim gördüm konuyu neden yazarlar böyle şeyleri bilmiyorum inanmadım ben

suskun burada video lar açılmıyor canım evde bakarım hafta sonu yıllardır evde uğraşırım sonra duvara fırlatırım kırılmadıda meret ))

iyi akşamlar... sabah formdakiler için günaydın :)

Kimse uğramamşı formumuza aaaa

merhaba hanımlar...

nasılsınız güzel bayanlar...

Bugün işler yoğun giremeyeceğim bugün ancak akşama doğru burada olurum.

dün parmağımı demirlere sıkıştırdım tek parmağı sakat gazi oldum :))))... yazı yazan elim ufacık morardı.. bakkal demirlerni çıkarmamış bende kilit yerini kullanaraktan kapıyı kapatayım diyerekten çektim kapıyı. diğer taraftaki kilit ağzıyla parmağım arada kaldı... bundan sonra bakkalın kapısını kapatmayacağım ...

azıcık sert çekseydim sanırım kırılırdı :) tek parmak alçıda mazallah :)) bütün işler sekteye uğrardı :))

şimdilik ben gidiyorum kendinize iyi bakın

Geçmiş olsun Suskuncum Dikkat et kendine yavrucumm :94:

geçmiş olsun suskun nazar değdi kuzuma annen nasıl oldu canım

hevukumm sen nasılsın neler yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…