geçmiş olsun suskun nazar değdi kuzuma annen nasıl oldu canım
hevukumm sen nasılsın neler yapıyorsun
Ne olsun aynı günün büyük bir bölümünü uyuyarak geçiriyorum ve hiç zamanım olmuyor başka şeylere
Kendime kızıyorum bu nedenle herkesi ihmal ediyorum..
Veee bir sürü sorunlda karşıkarşıyayım hiç bitmiyor sıkıntı bende uyuyarak düşünmemek için uğraşıyorum..
Böle yanii
Sen neler yapıyorsun canım?
sorunlarınla yüzleşsene
iim hevukum bildiğin gibi işte kızma kendine bence harekete geçmelisin artık
Canım benim sorunların birine bin ekleniyo her geçen gün malesefki yoruluyorum ama tamamamen kendimi bırakmıyorum savaşa devam..Şimdiki sorun bambaşka yada sorunlar..
Bebek mevzusunada üzülüyorum ama ne yaparsam yapıyım Rabbimin elinde biliyorum o nedenle ben yine yapabileceklerimi yapıyorum
Gerisi Rabbime kalmış olmazsada napıyım yanii dünyanın sonu değil ya..
Tüp bebeğe başladık iğneyi aldım elime vurulcakken o akşam vazgeçtim ve o gün vurulmaya başlamıydım..
Bıraktım kendime eziyet ediyorum sadece bekliycem biraz problem olmadıgınıda öğrendim..
Hem herşeyde bir hayır var derler ya öyle oldu Romanyadan bir ilaç getirtmiştim Van'da kaldı deprem dolayısıyla
Şimdi gelicek tüpe başlamadıgım iyii oldu onu kullanıcam..
Ay bende ne çok yazdım
Canım benim sorunların birine bin ekleniyo her geçen gün malesefki yoruluyorum ama tamamamen kendimi bırakmıyorum savaşa devam..Şimdiki sorun bambaşka yada sorunlar..
Bebek mevzusunada üzülüyorum ama ne yaparsam yapıyım Rabbimin elinde biliyorum o nedenle ben yine yapabileceklerimi yapıyorum
Gerisi Rabbime kalmış olmazsada napıyım yanii dünyanın sonu değil ya..
Tüp bebeğe başladık iğneyi aldım elime vurulcakken o akşam vazgeçtim ve o gün vurulmaya başlamıydım..
Bıraktım kendime eziyet ediyorum sadece bekliycem biraz problem olmadıgınıda öğrendim..
Hem herşeyde bir hayır var derler ya öyle oldu Romanyadan bir ilaç getirtmiştim Van'da kaldı deprem dolayısıyla
Şimdi gelicek tüpe başlamadıgım iyii oldu onu kullanıcam..
Ay bende ne çok yazdım
ben geldim nasılsınız kısçeler ne var ne yokkk???
hoş geldin tubişim nasılsın
Canım şükrediyorum herzaman kesinlikle öyle nasıl insanlar var Allah'ım yardımcıları olsunhaklısın hevuk biz ne yaparsak yapalım Allahın elinde herşey o isterse olur onun dediği zamanda yerde olur ama biz bunu bilip yinede emek vermeliyiz birşeyler için belkide Allahın dediği yer uğraşlarımızın sonundaki yerdir bilemiyiz hiç birşey dünyanın sonu değil biz herşeyi istiyoruzda şöyle bakıyormuyuz hiç aslında isteklerimizden daha fazla nimete sahibiz hamd olsunki herşeye sahibiz sahip olamadığımız bir iki şey için sahib olduklarımızdan olmaya değmez herşeyin kıymeti bilinmeli
ben ne yazdım hevuk anladıysan bana da anlat :)))
emin ol sorunları tek sen yaşamıyorsun ama şuan senin yerinde olmak nelerini verebilcek insanlarda var hayatın hep güzelliklerle dolu olsun her dileğin kabul olsun canım
iyilik mandişim ne olsun yemek yapıcam da önce bir size bakayım dedim...
Sen neler yapıyorsun yeni evine alıştın mı ohhh ne güzel misss gibi tertemiz yesyeni evvv
Rabbim huzurla oturmak nasip etsin inşallah...
Hııı bu arada ben senin bana kepeleğim demeni özlüyorum yaaaaaa
Canım şükrediyorum herzaman kesinlikle öyle nasıl insanlar var Allah'ım yardımcıları olsun
Onların inşallah baktıkça içimi cız ettiren duyduğumda kanımı donduran olaylar..
İşte bizler okadar nankörüzki apaçık delilleri bazen görmezden gelmek işimize geliyor yine kendi istediklerimize yoğunlaşıyoruz.
Konu şimdi ailem canım çok üzülüyorum ama bişey yapamıyorum malesef yani yapamıyordum yapıcam inşallah birazda olsa
Beni çok mutlu edicek..
Anlatıyım kısaca bir.
Biz mutlu mesut yaşarken Annem yaşadıgı bütün imkansızlıklara ragmen hep kol kanat gerip bizi mutlu etmek için çabalarken
Biz üşümeyelim diye sırtında çok uzun yollardan odun taşıyan
Camı kapısı olmayan bir evde bizlere bişey olmasın diye sabahlayan sabahta ineğini sağmaya su taşımaya giden sonra o sütü satarak bize bakan yanii ne geliyorsa aklına misliyle yapan bir Kadın düşün..
Daha sonra yerleri varmış Annemlerin değer kazandı ve maddi durumları çook çook iyii olduu
Evlendik hepimiz ve 2 cadı gelin geldi üst kadtında benim akııllı Annem ve Babam bu evleri onlara verdi Düğünlerini yaptı çalışmadılar Abimler hiç sonra ev kiralık dükkanlarını bunlara verdi
Knedine oturdugu daire bir ev 2 dükkan kaldı ama az kira getirenler çok kirası olan onlara
Sonra kiracıları çıktı biri fırındı diğeri atölye kiracı bulamıyolar
2 yıldır girenler kira vermiyo
Babam emekli olmaya çalışıyo son 6 binlira kalmış enmekliliği için
Ödeyemedi
Tabi çünki ellerine geçen para sadece 300 lira neye yetsin haberim bile yoktu
En son Annem 2 yıl önce kendine dondurucu almış icra gelmiş ödeyememiş
Babam parası olmadıgı için Abime dükkan verdi kahve 2 dükkan ve bahçe kocaman işletiyo abim
Abimden para istemiş sigara parası ve abim babamı kovmuş param yok ne parası diye herkesin içinde
Diğeride keza öyle hala elinde olanları almaya çalışıyorlar..
Ekmek parası kalmamış ellerinde düşün ablamdan istemiş Annem utana sıkıla ablamında maddi durumu ii değil çalışıyor ama eşi
Çalışmıyo ( o zaten farklı bir boyut) verememiş ablam ardı anlattı bana ağlayarak nasıl olur diye şok girdim
Ve bizimde çook borçlarımız var dükkan yüzünden hep bişelerle boğuşuyoruz arayamadım soramadım yanlarında olamadım
Dün çok fena oldum hemen eşimi aradım en azından icrayı durdurabilelim diye yok bende para bulmaya çalışıyım dedi..
Sonra bugün bulduk Alla'a şükür ödiycem yarın borcu
Ama ya sonrası sürekli verememki ben çok isterim ben yemiyim onlar yesin
Zorda kalmasın boyunları bükülesin ama elimden gelenden başkasını yapamıyorum
Çok çokk üzülüyorum dün gittim Annem'e boynunu böktü çocuk gibi içim acı ellerini koynuna koydu onu hiç böyle görmemiştim
Ben kagıtları almıştım zaten icrayı ödüycektim haber vermiycektima ama söledim..
Şimdi ay sonu evde sadece pilav vardı pazardı ve pazar yapamamış annem
Elimdekileri çaktırmadan cebine bıraktım
Ama benim yardımımla oluvcak iş değil napıcagımı düşünüyorum
Allah evladın hayırlısını versin.Abimlerinde belasını etme bulma dünyası aynısını yaşıycaklar eminim misliyle..
Canım şükrediyorum herzaman kesinlikle öyle nasıl insanlar var Allah'ım yardımcıları olsun
Onların inşallah baktıkça içimi cız ettiren duyduğumda kanımı donduran olaylar..
İşte bizler okadar nankörüzki apaçık delilleri bazen görmezden gelmek işimize geliyor yine kendi istediklerimize yoğunlaşıyoruz.
Konu şimdi ailem canım çok üzülüyorum ama bişey yapamıyorum malesef yani yapamıyordum yapıcam inşallah birazda olsa
Beni çok mutlu edicek..
Anlatıyım kısaca bir.
Biz mutlu mesut yaşarken Annem yaşadıgı bütün imkansızlıklara ragmen hep kol kanat gerip bizi mutlu etmek için çabalarken
Biz üşümeyelim diye sırtında çok uzun yollardan odun taşıyan
Camı kapısı olmayan bir evde bizlere bişey olmasın diye sabahlayan sabahta ineğini sağmaya su taşımaya giden sonra o sütü satarak bize bakan yanii ne geliyorsa aklına misliyle yapan bir Kadın düşün..
Daha sonra yerleri varmış Annemlerin değer kazandı ve maddi durumları çook çook iyii olduu
Evlendik hepimiz ve 2 cadı gelin geldi üst kadtında benim akııllı Annem ve Babam bu evleri onlara verdi Düğünlerini yaptı çalışmadılar Abimler hiç sonra ev kiralık dükkanlarını bunlara verdi
Knedine oturdugu daire bir ev 2 dükkan kaldı ama az kira getirenler çok kirası olan onlara
Sonra kiracıları çıktı biri fırındı diğeri atölye kiracı bulamıyolar
2 yıldır girenler kira vermiyo
Babam emekli olmaya çalışıyo son 6 binlira kalmış enmekliliği için
Ödeyemedi
Tabi çünki ellerine geçen para sadece 300 lira neye yetsin haberim bile yoktu
En son Annem 2 yıl önce kendine dondurucu almış icra gelmiş ödeyememiş
Babam parası olmadıgı için Abime dükkan verdi kahve 2 dükkan ve bahçe kocaman işletiyo abim
Abimden para istemiş sigara parası ve abim babamı kovmuş param yok ne parası diye herkesin içinde
Diğeride keza öyle hala elinde olanları almaya çalışıyorlar..
Ekmek parası kalmamış ellerinde düşün ablamdan istemiş Annem utana sıkıla ablamında maddi durumu ii değil çalışıyor ama eşi
Çalışmıyo ( o zaten farklı bir boyut) verememiş ablam ardı anlattı bana ağlayarak nasıl olur diye şok girdim
Ve bizimde çook borçlarımız var dükkan yüzünden hep bişelerle boğuşuyoruz arayamadım soramadım yanlarında olamadım
Dün çok fena oldum hemen eşimi aradım en azından icrayı durdurabilelim diye yok bende para bulmaya çalışıyım dedi..
Sonra bugün bulduk Alla'a şükür ödiycem yarın borcu
Ama ya sonrası sürekli verememki ben çok isterim ben yemiyim onlar yesin
Zorda kalmasın boyunları bükülesin ama elimden gelenden başkasını yapamıyorum
Çok çokk üzülüyorum dün gittim Annem'e boynunu böktü çocuk gibi içim acı ellerini koynuna koydu onu hiç böyle görmemiştim
Ben kagıtları almıştım zaten icrayı ödüycektim haber vermiycektima ama söledim..
Şimdi ay sonu evde sadece pilav vardı pazardı ve pazar yapamamış annem
Elimdekileri çaktırmadan cebine bıraktım
Ama benim yardımımla oluvcak iş değil napıcagımı düşünüyorum
Allah evladın hayırlısını versin.Abimlerinde belasını etme bulma dünyası aynısını yaşıycaklar eminim misliyle..
bu dünyada çektikleri ahirette mükafat olsun cenneti kazanmış olsunlar inşallah burada yaşadıklarımız karşısındaki tavırlarımız bizim ahiretimiz diğerleri ise önemli değil eminim Allahım çok uzun zaman bırakmaz kimsenin hakkını hele ana baba hakkını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?