Ölümüne Geyik Topiği :-))

hevukum seni gördüm çok sevindim anlatamam hemen profilinde dolandım inşallah bebiş tüm sıkıntıları unutturacak kısmeti bereketiyle haneniniz şenlendircek isyan etme dua et sonunda geldi melek

hayattttt evlendinmi yoksa ablanımı bekliyorsun hala son durumlar nedir ne değildir ne çok meraklıyım ya uzun zaman gçmiş hayatlarınızda neler oldu neler değişti yazın bakayım

Mandişimmm merhabalar.. Kuzum ben evlenmedim daha ( daha diyorum ya hayret bişey )
Bi ilişkim var çok şükür herşey yolunda gidiyo.. Midem de kelebekler uçuşuyor yani..
Ailemle tanıştırdım onlarında onayı var.. Bakalım işte evliliğe daha epey var ama..
Sen nasılsın bebiş nasıl .. Öpüyorum ikinizide

hahaaaa kelebkler kısa ömürlü olur kuşlar uçuşsun hayatt
ilişkini biliyorum ne zamn tanıştılar istemeye ne zaman gelecekler

hahaaaa kelebkler kısa ömürlü olur kuşlar uçuşsun hayatt
ilişkini biliyorum ne zamn tanıştılar istemeye ne zaman gelecekler

hayat bizim kocakarı pek büyüdü cadının teki oldu parmağında oynatıyor bizi :)

Canım dediğim gibi daha yeni biraz daha tanıyalım birbirimizi evlilik düşünüyoruz ama bide maddi sıkıntılarımız var şu anda biraz para piriktirmemiz lazım yani.. Ailesi bizim yaşadığımız şehirde değil gelince onlarlada tanışacağım inş. ismen biliyolar ama henüz tanışmadık.. Aynı iş yerinde çalışıyoruz sürekli görüşme şansımız var bide sadece bana değil diğer insanlarla olan ilişkileride çok hoşuma gidiyo.. Yani maşallah maşallah diyip duruyorum..

Kuzum benim doğan ne çabuk büyüyo ya öp benim için cadıyı..

MAŞALLAH diyelim hayat inşalalh mutlu da olursunuz her yeni evlenecek çiftin sorunu para malesef

belkide geçerli bir nedeni vardır.hastalık falan olmasın da.genelde kadınlar uzun süre ara versede burdan kopamıyo arasıra giriyo bu durum ilginç

bundan bende eminim gizliden izliyordur bakıyordur ara geçerli sebebi vardır elbet ama en ezından hoşçakal yazmasını engelleyecek bir sebeb miydi bilemiyorum

geçmiş olsun dadlum neyi var dı cadının hala cadılık yapıyormu arkandan ağlıyormu

önemli bişey değildi canım, kırgınlık falan işte . sen nsaılsın senin kızın nasıl, gündüzleri çok giremiyorum akşamda ara ara bakıyorum. özledim sizleri

hevukum seni gördüm çok sevindim anlatamam hemen profilinde dolandım inşallah bebiş tüm sıkıntıları unutturacak kısmeti bereketiyle haneniniz şenlendircek isyan etme dua et sonunda geldi melek

Allah razı olsun Mandişim.Ya sürpriz yaptı minik oğlum bana bi anda hayatımıza dahil oldu Şükür..
Amin inşallah öyle olur sıkıntılrı atlatırız bebeğimle çooook mutlu bir aile oluruz..Sınavımız zorlu biraz inşallah sabredenlerden olmuşuzdur..Seninin minik cadın nasıl cadılıklar başladımı? Sen neler yapıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…