Ölümüne Geyik Topiği :-))

flocke nerde bilgisi olan var mı ? Çoğu kez çoğu yerde yazdım ama bilen yok galiba ?,Yönetime de yazdım.

" Eşinize , sevgilinize rezil olduğunuz anlar" gibi bir başlık var. En son oranın kitap kapağını hazırlıyordu.. Çoğunu toplamıştı.
Çok neşeli,çok tatlı bir kalbi vardı.

İki yıl belli nedenlerden dolayı hiç giremedim. Geldiğimde yoktu..

malesef 1 sen
Burda sohbet ediyorduk onunla
Hiç birşey demedi en son yazısıda normal sohbetlerimizden.Yönetime mesaj göndermiş üyeliğini iptal ettirmek için.Kitabı kabul edilmedi yayın evi tarafından.başkada bilgim yok ama çok merak ediyorum onu ve özlüyorum
bazı topiklerde öldü diye söylentiler yayılmış kimse tanımıyor ki biz bilsek biliriz.Umarım çok iyidir buraya gelip okuyorsa onu çok öpüyorum

Bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim. Gözümde canlandı, evet sizde vardınız onunla sohbetlerde.. Çok neşeliydi. Eğer okuyorsa , ikinci üyelikle gelmişse yazıversin bize özelden.
Eğer uyeliğini iptal için başvurmuşsa gitmiştir ya demi vefat haberi neden yazıldı ki acaba

2. Bir üyeliği olsa duramaz yazardı
Bilemiyorum.Tanırsın 1Sen senin en yakın takipçindim bir zamanlar. düşünce yapın ve olaylara yaklaşımlarına hayranım.

2. Bir üyeliği olsa duramaz yazardı
Bilemiyorum.Tanırsın 1Sen senin en yakın takipçindim bir zamanlar. düşünce yapın ve olaylara yaklaşımlarına hayranım.

Onur duydum , çok teşekkür ederim hevuk ❤

Evet varsa ikinci üyeliği, ya da burayı okuyorsa yazsın bize özelden / genelden.

mavilimYesilim , hoşgeldin . Merhaba :)

o ateş benim değil kızın ateşiydi canım, rahatsızlandığı dönem yazmışıtım

belkide geçerli bir nedeni vardır.hastalık falan olmasın da.genelde kadınlar uzun süre ara versede burdan kopamıyo arasıra giriyo bu durum ilginç

ahaha mandalinam ıcıne mı dogdu kardesım evlenıyor onun hazırlıgı ıcındeyız gercı bende pek bır sey yok ama

selamm bayanlar nabersiniz

Ben de geldim topige

buralarda çok tozlanmışşş...

ahhh be ye neredesinnn firuzee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…