Allah razı olsun Mandişim.Ya sürpriz yaptı minik oğlum bana bi anda hayatımıza dahil oldu Şükür..
Amin inşallah öyle olur sıkıntılrı atlatırız bebeğimle çooook mutlu bir aile oluruz..Sınavımız zorlu biraz inşallah sabredenlerden olmuşuzdur..Seninin minik cadın nasıl cadılıklar başladımı? Sen neler yapıyorsun?
Allah razı olsun Mandişim.Ya sürpriz yaptı minik oğlum bana bi anda hayatımıza dahil oldu Şükür..
Amin inşallah öyle olur sıkıntılrı atlatırız bebeğimle çooook mutlu bir aile oluruz..Sınavımız zorlu biraz inşallah sabredenlerden olmuşuzdur..Seninin minik cadın nasıl cadılıklar başladımı? Sen neler yapıyorsun?
hevukk nasılsın cnmm Eki Görüntüle 782385 özledim kızlar sizi yahuu
hamiş mişsin duyduğuma göre çok sevindim herşey yoluna girmiş demek ....herşeyde vardır bi hayır zaten....
çocuk çok güzel bişi yaa Allahım herkese nasip etsin inş.
çalışmayı bıraktınmı en son rest. çalışyodun zor giryodun ...kokoş topiğini kapattık gelen giden olmayınca artık bende skldım ...
benim paşada büyüdü koşturyo şimdi evin içinde sizlerle ne güzel konuşur zaman geçirirdik kalmadı öyle sohpetler
kendine iyi bak
Evet canım hamişim şükür benimde seninki gibi pipişlim olucakhevukk nasılsın cnmm Eki Görüntüle 782385 özledim kızlar sizi yahuu
hamiş mişsin duyduğuma göre çok sevindim herşey yoluna girmiş demek ....herşeyde vardır bi hayır zaten....
çocuk çok güzel bişi yaa Allahım herkese nasip etsin inş.
çalışmayı bıraktınmı en son rest. çalışyodun zor giryodun ...kokoş topiğini kapattık gelen giden olmayınca artık bende skldım ...
benim paşada büyüdü koşturyo şimdi evin içinde sizlerle ne güzel konuşur zaman geçirirdik kalmadı öyle sohpetler
kendine iyi bak
hevukum Aminnn
tatlı heyecenlar tatlı sıkıntılar olarak kalacak kucağına aldığında herşey bitecek hevukum
benim cadı tam cadı parmagında oynatıyor bizi :) kocakarı diyorum ben ona :)
birinin ilgisini anlamak çok zor. ilgi olsa bile sonuçsuz kalabilirde . of ya hem yaşıtta değiliz . çok normal bir sohbetti hem siz ne tavsiye edersiniz
Bence kendini kaptırmadan önce hayatında biri var mı öğren
valla büyüdü sıpa bir yaşına gelmeden maşallah yürüdü Allah nazarlardan korusun artık çatık kaşlı değilkoketa sen nasılsın çatık kaşlı oğlun büyümüş de koşturmaya başlamış yesinler onu :) işe döndünmü neler yapıyorsun
Evet canım hamişim şükür benimde seninki gibi pipişlim olucakAmin inşallah Koketam evet canım eşimle çalışıyorduk restourantımızın muhasebesine bakıyordum sonra iflas ettik böööö benim muhasebe bu kadar Evet ya girip bakıyorum bi anda herkes dağıldı kokoş topikten pasaklı olmaya niyetli kızlar heralde.Sen neler yapıyorsun ağır abii ne yapıyor?
İnşallah canım şimdi bile muhteşemtekmeledikçe dünyalar benim oluyor dayak yedikçe mest olucağımı düşünmezdim heheh güzel mişş adıı hahah maşallah kocakarıyaaa
gerçekmi canım..Flocke vefatmı etmiş kimsenin burdan bağlantısı yokki nerden öğrendin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?