Ölümüne Geyik Topiği :-))

çıkmak zorundayım kelebek,ateşi yükseliyo bunun sankim...bi duş aldırayım buna...yarın görüşürük gari,kusura bakma arkadaşım.

ben 7 yıldır gece uykusu nası bişey onu unuttum kıs uyanmadan deliksiz bi uyku uyuduğumu hatırlamıyommm... ama yinede çok memnunum rabbim hepimizinkilere sağlıklı uzun ömürler versinn... isteyen herkesede önce hevukcana hayırlısıyla bebişler nasip etsin allah eksikliklerini göstermesinnn..

çıkmak zorundayım kelebek,ateşi yükseliyo bunun sankim...bi duş aldırayım buna...yarın görüşürük gari,kusura bakma arkadaşım.

ne demek canım benim bak tabiki küçük flockeme geçmiş olsun tekrar :94:öpüyorummm minik cadımı hadi grşrz yarın inş.. gerçi benim yarın dr randevum var kaçta gelirim bilemiyorum ama gelince bakarım size...:92:

hıımmm anladım ana yüreği işte sırtında taş taşır
he valla... insan bu zamanlarda hep keşke ii olsa da ciyaklayıp arıza çıkarsa diyor,bööle bayık ve solgun bakmaları insanın canını hepten sıkıyo...normalde de huysuzdur ama hastalanınca tam bi kaynana gibi oluyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…