allah hepsine sağlıklı uzun ömürler versin,insan çocuk sahibi olunca diğer insanlar için gayet normal olan şeyler bizim için lükse kaçıyor.hani sinema ya da tiyatro gibi şeylerden geçtim artık ama hastalanınca ayakta geçirmeyi öğreniyon dediğin gibi....ya da örneğin ben 12yıldır kendiliğinden uyanmak nası bişey unuttum.sürekli birileri dürtükler uyanmamı söyler,hafta içi de malum okul zamanı...ilk iki yıl çayını ılık içmeye alışırsın,ya da soğuk olarak fondip yaparsın.diafonla banyoya girersin,o da küvete kadar başarabildiğisen ne mutlu sana...bunun gibi saymak bitmez valla...
çıkmak zorundayım kelebek,ateşi yükseliyo bunun sankim...bi duş aldırayım buna...yarın görüşürük gari,kusura bakma arkadaşım.
Alo ben Kadir
Kim
Kadir üleeeenn
Deli kadiirrrrrr
hayat...burcu...günaydınlar
hevuk dün gece vardiyasını aksatmış...hiç girmemiş...hevukcum nerelerdesin sen yaaa
sorma ya...bütün gece dikti beni ayağa...ölüyorum uykusuzluktan...ii kapmış şifayı:2:canım küçük flockem hasta mı oldu geçmiş olsunnn
sorma ya...bütün gece dikti beni ayağa...ölüyorum uykusuzluktan...ii kapmış şifayı:2:
uyuyo....şööle bi saat ona kadar kaldırmiim diyom,dinlensin iice.öğleden sonna bi dr.a götürcem onu,üşütmeden ziyade sankim mikrobik gibime geldi çünkü...ee şimdi nasıııll:94:
uyuyo....şööle bi saat ona kadar kaldırmiim diyom,dinlensin iice.öğleden sonna bi dr.a götürcem onu,üşütmeden ziyade sankim mikrobik gibime geldi çünkü...
yok ya ateşini 38'de sabitledim ama uyurken ya yükselirse paniği vardır bende hep...nedense ateşten çok korkarım...götür bakalım canım inşallah bir şeyi yoktur sende uyusaydın keşke o uyurken
yok ya ateşini 38'de sabitledim ama uyurken ya yükselirse paniği vardır bende hep...nedense ateşten çok korkarım...
günaydın mandalinam...döndün mü açık denizlerdenselam hanımlar nasılsınız
he valla... insan bu zamanlarda hep keşke ii olsa da ciyaklayıp arıza çıkarsa diyor,bööle bayık ve solgun bakmaları insanın canını hepten sıkıyo...normalde de huysuzdur ama hastalanınca tam bi kaynana gibi oluyo...hıımmm anladım ana yüreği işte sırtında taş taşır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?