Ölümüne Geyik Topiği :-))

evet hafta sonu eşimin amca oğlu ve onun canavar oğlu geldi bide hastaymış yıktı ortalığı huysuzluğu bi yandan yaramazlı bı yandan çıldırttı beni çikolatayı beyaz halımın orta yrinde parçalara ayırdı börek tabaklarının birini koltuğa birini koridora attı çerez yedi yere tükürdü,düğün albümümün peşini bırakmadı bir de mızmızlığı çileden çıkarttı

kız o tam bi yürüyen felaketmiş ...ii katlanmışsın valla...o ne ya ööle?

Herkese Günaydın
Flocke Allah acil şifalar versin. Büyüklerin hastalığı bir nebzede küçüklere hiç kıyamıyorum.
N'abersiniz bakem?

Herkese Günaydın
Flocke Allah acil şifalar versin. Büyüklerin hastalığı bir nebzede küçüklere hiç kıyamıyorum.
N'abersiniz bakem?
sağol canım, uyanmaya çalışıyos...sen nasılsın? senin de cücelerin var mı bu arada? ya da öncelikle soriim,evli misin?

bu arada bizde de bööle şeyler pek bi moda oldu herhal...dün oğlum yatağına uzanmış tavana gözlerini dikmiş kazık gibi yatıyo...ne ediyon sen orda ööle dedim,bana astral yolculuğu denediğini sööledi, canım burnumdaydı bu bitten dolayı,5 kere ödevini yapmasını söylediğim veledi de astral yolculukta bulunca koptum.ollum bak çok istiyosan sıkıveriim gırtlağını ruhun özgürce dolaşsın ortalıkta dedim.kalktı bu söylenerek,tamam be anneye yaaa

sizz ailecek uçmussunuz

sizz ailecek uçmussunuz
evet eşime çok acıyom bazen...geçen yemekte kız sahanda köftesini aldı oğlanın alnına yapıştırdı,onu kızdırdı diye...bu da kalktı bi tane patlattı.kız ağladı tabee.masaya yumruğumu vurdum ve her ikisini haşladım.şu bizim yemeğe bak ama...o sırada eşime gözüm takıldı.adam sıkıca yummuş gözlerini sayı sayıyo.sen ne ediyon ööle dedim.gözlerimi açtığımda hepiniz yok olacaksınız dedi...siz sadece bi hezeyansınız dedi,pek bi alındım

bir anda yeğenim geldi gözümün önüne asla kıyamadığım kitaplarıma resimler çizecekmiş. Söyle çocuğuna dursun diyorum sevgili yengem psikolojisi bozulur bırak ben sana alırım diyo gelde ana oğul sıkma topuklarına :)

flocke sizin evde televizyona ihtiyaç yok. kendiniz yazıp oynuyorsunuz herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…