bir anda yeğenim geldi gözümün önüne asla kıyamadığım kitaplarıma resimler çizecekmiş. Söyle çocuğuna dursun diyorum sevgili yengem psikolojisi bozulur bırak ben sana alırım diyo gelde ana oğul sıkma topuklarına :)
beynelminel, biz bi kaç gün önce tam da bunu konuşmuştuk burcuyla ve varya,aynı bu ortamı tarif etmiştim ben de...bu kadar olur ya!bir anda yeğenim geldi gözümün önüne asla kıyamadığım kitaplarıma resimler çizecekmiş. Söyle çocuğuna dursun diyorum sevgili yengem psikolojisi bozulur bırak ben sana alırım diyo gelde ana oğul sıkma topuklarına :)
inşallah be canımolur be gulüm, allah gönlüne göre bi eş versin önce, cüceler de gelir zamanla
biz ailecek hiç dizi filan takip etmeyiz,hayatıma bakınca...diziler zaten pek bi yavan ve monoton gidiyo hakketten bizim ev daha bi aksyon dolu.flocke sizin evde televizyona ihtiyaç yok. kendiniz yazıp oynuyorsunuz herhalde...
haklısında çocuğun olmadığında çocuklarla ilgili yaptığın tüm yorumlar askıda kalıyor. terbiye vermek lazım gelirken bizimkiler ya bize garezleri var böyle yapıyor ya da çocuklarına söz geçirmek istemiyorasıl hiç karışmazsa psikolojisi daha beter bozulacak
kıskandım bak şimdibiz ailecek hiç dizi filan takip etmeyiz,hayatıma bakınca...diziler zaten pek bi yavan ve monoton gidiyo hakketten bizim ev daha bi aksyon dolu.
sanırım bunların hepsi aynı fabrikadan çıkmış. sinir olurum bir yere misafirliğe giden çocukların evi karıştırıp izin almadan gelişi güzel odalara dalmasına. hepsi yetmezmiş gibi burcunun anlattığı gibi kendi hariç koltuk, halı vs. her şeye yemek yedirmeye çalışmalarıbeynelminel, biz bi kaç gün önce tam da bunu konuşmuştuk burcuyla ve varya,aynı bu ortamı tarif etmiştim ben de...bu kadar olur ya!
çocukların psikolojilerini pek bi düşünürler ama ev sahibininki hep es geçilir,bak prş. oldu burcu hala ziyaretin etkisinde mesela....
maalesefçocukların psikolojilerini pek bi düşünürler ama ev sahibininki hep es geçilir,bak prş. oldu burcu hala ziyaretin etkisinde mesela....
ay göz önüme geldi bi an...tepsiyle çay servisi yapıyon,arkada çocuk düz duvara tırmanıyo,tepsinin içinde çaylar,şeker kasesi bir de ucu kırmızı tüylü bayıltıcı bi iğne...çayları dağıtıyon,tepsiyi kenara koyup koltuğun altından safari tüfeğini çıkarıp duvardaki çocuğa nışan alın ve bam!çocuk yerde baygın yatıyo! hiç bişey olmamış gibi oturup muhabbete devam ediyon!aynen ole o av tüfeği olacaktı seke seke vuracatım onu dumanlar cıkartacaktım totosundan
ay göz önüme geldi bi an...tepsiyle çay servisi yapıyon,arkada çocuk düz duvara tırmanıyo,tepsinin içinde çaylar,şeker kasesi bir de ucu kırmızı tüylü bayıltıcı bi iğne...çayları dağıtıyon,tepsiyi kenara koyup koltuğun altından safari tüfeğini çıkarıp duvardaki çocuğa nışan alın ve bam!çocuk yerde baygın yatıyo! hiç bişey olmamış gibi oturup muhabbete devam ediyon!
Günaydın Sweedygünaydınlar horantalarım flockecum geçmişler olsun inş
bende bişey anlatıcam hafta sonu ananeme gittik teyzemin oğlu onun oğlu ve teyzemde vardı.sıpa daha 3 bilemedin4 yaşında ama bi görseniz herkesi dim durduruyo nasıl cıyaklıyo bak olum bağırma oğlumu uyandıracan yok dinlemiyo ne babsı ne babanesi bişi diyemiyolar çünkü ağızlarının payı bi veriyorki neyse annesini dersaneden almaya gidecekler teyzem odanın kapısına geçti dur montunu giydiriyimde git diye ne derse beğenirsiniz çekil kapıdan ş...fsiz anam ağzım açık kaldı neyse annesinide alıp geldiler bu tabi gene durmuyo ben mutfakta yemek hazırlıyom babası artık sinirlendi çarpacam artık diye bağırdı gelin aldı kucağına şuna bakale çarpmak okadar kolay mı benim oğlana diyerekten bi güzel lafını soktu güya oğlunu koruyo neymiş psikolojisi bozulurmuş başlrm öyle pskolojiye saygısız bir nesil yetiştiriyoda haberi yok
Günaydın Sweedy
herhalde senin söylediğin gibi bu gidişle gelecek nesiller çok saygısız olacak
bunun ayrımını yapmak lazım işte...psikolojilerine elbet dikkat etceksin ama bunu genel terbiyeden de ayırmayı bileceksin...gittiğim her yerde 'Yoooo hayır flocke geliyo!' demediler hiç.hep 'Aaaa ne güzel flcke de geliyo!'dediler. çocuklarım evde ne kadar uçarlarsa uçsunlar,misafirlikte hiç bir zaman ev sahibine bi eziyetleri olmamıştır.çocuk bu tabii,canı sıkılınca mızmızlığa başlar.ben ona suyun kaynadığı nokta derim.ve muhabbet ne kadar tatlı olursa olsun,hayda bana müsaade der kalkarım.çünkü bilirim,iki laf daha konuşcam diye ben bu sinyali es geçersem,bizimkiler zaten eziyete başlayacak.böölece hem ev sahibini eziyetten kurtarıyom hem de tekrar içtenlikle beklendiğimi biliyom...günaydınlar horantalarım flockecum geçmişler olsun inş
bende bişey anlatıcam hafta sonu ananeme gittik teyzemin oğlu onun oğlu ve teyzemde vardı.sıpa daha 3 bilemedin4 yaşında ama bi görseniz herkesi dim durduruyo nasıl cıyaklıyo bak olum bağırma oğlumu uyandıracan yok dinlemiyo ne babsı ne babanesi bişi diyemiyolar çünkü ağızlarının payı bi veriyorki neyse annesini dersaneden almaya gidecekler teyzem odanın kapısına geçti dur montunu giydiriyimde git diye ne derse beğenirsiniz çekil kapıdan ş...fsiz anam ağzım açık kaldı neyse annesinide alıp geldiler bu tabi gene durmuyo ben mutfakta yemek hazırlıyom babası artık sinirlendi çarpacam artık diye bağırdı gelin aldı kucağına şuna bakale çarpmak okadar kolay mı benim oğlana diyerekten bi güzel lafını soktu güya oğlunu koruyo neymiş psikolojisi bozulurmuş başlrm öyle pskolojiye saygısız bir nesil yetiştiriyoda haberi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?