Ölümüne Geyik Topiği :-))

ay vala bende korkuyom ahada yetişiyolar korumak mı iyi korumamak mı bu zamanda ölçüsünü tuturmak çok zor gibi
annem biz karşılık verdiğimizde bizim zamanımızda böyle değildi şimdi çocuklardan fırça yiyorum diye söylenir. Birgün kardeşim "anne sen neden böyle sitem adiyorsun. Senin zamanında çocuklar anne babalarına saygı duyuyorlar korkarım bizim çocuklarımız bizi ... oynatacak" dedi.Haklısın dedi sustu annem.

kızlar nabersiniz yavru flockemiz hastamı olmuş,,,geçmiş olsun tatlım,, bugün herkes erken gelmiş

bizimkilerin edebi bakışları vardı...1-katil bakış: otur oturduğun yerde gebertirim seni bakışı, 2-intikamcı bakış: eve gidince sorcam ben sana bakışı 3-idam bakışı: eve gidince bitmek bilmeyen eleştirmelerin yapılacağı bakış...her biri birbirinden beterdi.bi bakış atardı ben orda sıvı duruma geçer yerde göl olurdum artık...

bir de terlik fırlatışları vardır kavisli ne kadar uzak mesafede olursan ol kesin isabet eder. :) bizde annemde korkardık babam melek gibiydi ama annem dediğin gibi baktımı çakılırdık yerimize gıkımızı çıkaramazdık.

evet benim anneminde vardı böle bakışları gözleri hesap sorardı resmen yan yan bakar kafayı hafif sallar bu durum benim bittiğimin resmidir eğer az daha uzatırsam cimciği yiyeceğimin de habercisi

dün oğlumun saçını kesti babası ama tıraş makinasının saç kesme aparatını takmamış tabi oğlanın kafası dazlak son raddeye glince boddim durmadı kucağıma aldım ama nasıl ağlıyo bitti falan derken banyosunu yaptırdık ay sen o boyunla küsmeyi ne bilin ne benim suratıma bakıyo ne babasının ismini duyunca hemen döner sırıtırdı ama yok ay nasıl şaşırdık bebek bu deyip geçmicekmişim onu anladım

küser tabi çocuğu koyun gibi kırpmışsınız işte budurm psikolojisini bozabilir

offfffffff bu çok kötü işte ben günde 5 6 tüketiyom kocayla iice papaz oluyom seni düşünemiyorum
söyleniyo tabe...ama çok da üstüme gelmiyo,birgün bırakacağımı biliyo ama homurdanırsa kararımı etkileyeceğini düşünüyo,onun için değil kendim için bırakmamı istiyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…