annem biz karşılık verdiğimizde bizim zamanımızda böyle değildi şimdi çocuklardan fırça yiyorum diye söylenir. Birgün kardeşim "anne sen neden böyle sitem adiyorsun. Senin zamanında çocuklar anne babalarına saygı duyuyorlar korkarım bizim çocuklarımız bizi ... oynatacak" dedi.Haklısın dedi sustu annem.
ay vala bende korkuyom ahada yetişiyolar korumak mı iyi korumamak mı bu zamanda ölçüsünü tuturmak çok zor gibi
ay evettt harika olur valla ayılıncada bidaha patlatıcan sohbet bitene kadar totosu kevgire dönecek
.......anne paniklerse,korkma psikolojisine nışan almadım diiceksin...
bunun ayrımını yapmak lazım işte...psikolojilerine elbet dikkat etceksin ama bunu genel terbiyeden de ayırmayı bileceksin...gittiğim her yerde 'Yoooo hayır flocke geliyo!' demediler hiç.hep 'Aaaa ne güzel flcke de geliyo!'dediler. çocuklarım evde ne kadar uçarlarsa uçsunlar,misafirlikte hiç bir zaman ev sahibine bi eziyetleri olmamıştır.çocuk bu tabii,canı sıkılınca mızmızlığa başlar.ben ona suyun kaynadığı nokta derim.ve muhabbet ne kadar tatlı olursa olsun,hayda bana müsaade der kalkarım.çünkü bilirim,iki laf daha konuşcam diye ben bu sinyali es geçersem,bizimkiler zaten eziyete başlayacak.böölece hem ev sahibini eziyetten kurtarıyom hem de tekrar içtenlikle beklendiğimi biliyom...
bizimkilerin edebi bakışları vardı...1-katil bakış: otur oturduğun yerde gebertirim seni bakışı, 2-intikamcı bakış: eve gidince sorcam ben sana bakışı 3-idam bakışı: eve gidince bitmek bilmeyen eleştirmelerin yapılacağı bakış...her biri birbirinden beterdi.bi bakış atardı ben orda sıvı duruma geçer yerde göl olurdum artık...annem biz karşılık verdiğimizde bizim zamanımızda böyle değildi şimdi çocuklardan fırça yiyorum diye söylenir. Birgün kardeşim "anne sen neden böyle sitem adiyorsun. Senin zamanında çocuklar anne babalarına saygı duyuyorlar korkarım bizim çocuklarımız bizi ... oynatacak" dedi.Haklısın dedi sustu annem.
bugün sen açmışsın tükkanı hayat...evet minik kızım hasta,bi sigara daha içiim sonna kaldıriim artık onu..kızlar nabersiniz yavru flockemiz hastamı olmuş,,,geçmiş olsun tatlım,, bugün herkes erken gelmiş
bizimkilerin edebi bakışları vardı...1-katil bakış: otur oturduğun yerde gebertirim seni bakışı, 2-intikamcı bakış: eve gidince sorcam ben sana bakışı 3-idam bakışı: eve gidince bitmek bilmeyen eleştirmelerin yapılacağı bakış...her biri birbirinden beterdi.bi bakış atardı ben orda sıvı duruma geçer yerde göl olurdum artık...
bugün sen açmışsın tükkanı hayat...evet minik kızım hasta,bi sigara daha içiim sonna kaldıriim artık onu..
sana bi terapi uygylasakta şu sigarayı bıraktırsak sana kuzum yaaaaaaaaaaa
ii olur valla, bi paketi geçmeye başladı artık çünkü...sana bi terapi uygylasakta şu sigarayı bıraktırsak sana kuzum yaaaaaaaaaaa
o da doğru gerçi, parça parça dağıttı burası beni.auram yoktu gari bir de ruhumdan oldum dün!flockeme dokunmayın terapi felan ona yaramıyo dun ruhunu kaybediyodu nerdeyse
ii olur valla, bi paketi geçmeye başladı artık çünkü...
ii olur valla, bi paketi geçmeye başladı artık çünkü...
dün oğlumun saçını kesti babası ama tıraş makinasının saç kesme aparatını takmamış tabi oğlanın kafası dazlak son raddeye glince boddim durmadı kucağıma aldım ama nasıl ağlıyo bitti falan derken banyosunu yaptırdık ay sen o boyunla küsmeyi ne bilin ne benim suratıma bakıyo ne babasının ismini duyunca hemen döner sırıtırdı ama yok ay nasıl şaşırdık bebek bu deyip geçmicekmişim onu anladım
o da doğru gerçi, parça parça dağıttı burası beni.auram yoktu gari bir de ruhumdan oldum dün!
söyleniyo tabe...ama çok da üstüme gelmiyo,birgün bırakacağımı biliyo ama homurdanırsa kararımı etkileyeceğini düşünüyo,onun için değil kendim için bırakmamı istiyo...offfffffff bu çok kötü işte ben günde 5 6 tüketiyom kocayla iice papaz oluyom seni düşünemiyorum
küser tabi çocuğu koyun gibi kırpmışsınız işte budurm psikolojisini bozabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?