bebek diyip geçme el kadar bebekler annelerinin işe başlayacağını iki hafta öncesinden anlayıp biberonla içmeyi bırakabiliyormuş. Bazılarıysa anne gelene kadar uyuyup anne kapıdan girip girmez cıyaklamaya başlıyor. Biz yeğenime hayvanlardaki gibi koku alma duyusu çok gelişmiş diyorduk.dün oğlumun saçını kesti babası ama tıraş makinasının saç kesme aparatını takmamış tabi oğlanın kafası dazlak son raddeye glince boddim durmadı kucağıma aldım ama nasıl ağlıyo bitti falan derken banyosunu yaptırdık ay sen o boyunla küsmeyi ne bilin ne benim suratıma bakıyo ne babasının ismini duyunca hemen döner sırıtırdı ama yok ay nasıl şaşırdık bebek bu deyip geçmicekmişim onu anladım
küser tabi çocuğu koyun gibi kırpmışsınız işte budurm psikolojisini bozabilir
bebek diyip geçme el kadar bebekler annelerinin işe başlayacağını iki hafta öncesinden anlayıp biberonla içmeyi bırakabiliyormuş. Bazılarıysa anne gelene kadar uyuyup anne kapıdan girip girmez cıyaklamaya başlıyor. Biz yeğenime hayvanlardaki gibi koku alma duyusu çok gelişmiş diyorduk.
....burcum haklı valla,gitti çocuğun psikolojisi!
şaka yaptın ama bu gerçek biliyor musun? bir bebek uykudayken bile anne odaya girince kıpırdar.biz ses ettik sanırız ama bebek duymuyo uykuda bizi,kokumuza kıpırdıyorlarmış...çok şaşırmıştım ben bunu duyunca...bebek diyip geçme el kadar bebekler annelerinin işe başlayacağını iki hafta öncesinden anlayıp biberonla içmeyi bırakabiliyormuş. Bazılarıysa anne gelene kadar uyuyup anne kapıdan girip girmez cıyaklamaya başlıyor. Biz yeğenime hayvanlardaki gibi koku alma duyusu çok gelişmiş diyorduk.
ezoterik ya da spiritüelizm türk insanını bozar be mandalinam...boş ver gari açılmayak denizlere,ayağımız karada sağlam dursun...
o daha bebek ama:86:
ben kaynanamı uyandırmaya gidiyombirazdan dönerim,kaybolmayın bi yere...
ben kaynanamı uyandırmaya gidiyombirazdan dönerim,kaybolmayın bi yere...
şaka için söylememiştim hala oluyorumda azcık şimdiden çocuk psikolojisi anne ve bebek bakımına dair bir sürü kitap okudum. Annem hala oluyorsun anne olan sen değilsin. Sen niye bu kadar kasıyorsun diyor. Abimle beraber birkaç doğum izledik yengem bağırıyor kapatın şunu diye. :)
oğlum uyanmadan ben bi kahvaltı etmeye gidiyom horanta görüşemezsek kendinize iyi bakın hepicinize
psikoloji ayrı terbiye ayrı sınırları iyi çizmek lazım. Çocuğunu ne kadar seversen sev geleceğini köreltmemen gerekli diye düşünüyorum. Çünkü saygının olmadığı yerde sevgi barınamaz diye düşünüyorum. O yüzden korkun olmasın.olsun yeğenin ustunde alıştırma yaparsın aman haaa sakın sizde bebek olunca aman psikolojisi bozulur dimeyin haaa
psikoloji ayrı terbiye ayrı sınırları iyi çizmek lazım. Çocuğunu ne kadar seversen sev geleceğini köreltmemen gerekli diye düşünüyorum. Çünkü saygının olmadığı yerde sevgi barınamaz diye düşünüyorum. O yüzden korkun olmasın.
hııı oturuyo şimdi koltukta,kaşlar çatık dudağını da sallandırmış arap bacı gibi...kahvaltıyı red ediyo şu an.neymiş efendim,ben onu niye uyandırmışım,o kendi kalkacağı zamanı bilirmiş...şimdi o bozuyo benim psikolojimi...!flockem semra kaynana yı uyandırdın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?