Ölümüne Geyik Topiği :-))

bebek diyip geçme el kadar bebekler annelerinin işe başlayacağını iki hafta öncesinden anlayıp biberonla içmeyi bırakabiliyormuş. Bazılarıysa anne gelene kadar uyuyup anne kapıdan girip girmez cıyaklamaya başlıyor. Biz yeğenime hayvanlardaki gibi koku alma duyusu çok gelişmiş diyorduk.

hade ya bende 2 haftadan işe başlıcaktım ondan mı beni emmeyi kesti sıpa

şaka yaptın ama bu gerçek biliyor musun? bir bebek uykudayken bile anne odaya girince kıpırdar.biz ses ettik sanırız ama bebek duymuyo uykuda bizi,kokumuza kıpırdıyorlarmış...çok şaşırmıştım ben bunu duyunca...

ben kaynanamı uyandırmaya gidiyom birazdan dönerim,kaybolmayın bi yere...

oğlum uyanmadan ben bi kahvaltı etmeye gidiyom horanta görüşemezsek kendinize iyi bakın hepicinize

şaka için söylememiştim hala oluyorumda azcık şimdiden çocuk psikolojisi anne ve bebek bakımına dair bir sürü kitap okudum. Annem hala oluyorsun anne olan sen değilsin. Sen niye bu kadar kasıyorsun diyor. Abimle beraber birkaç doğum izledik yengem bağırıyor kapatın şunu diye. :)

olsun yeğenin ustunde alıştırma yaparsın aman haaa sakın sizde bebek olunca aman psikolojisi bozulur dimeyin haaa

olsun yeğenin ustunde alıştırma yaparsın aman haaa sakın sizde bebek olunca aman psikolojisi bozulur dimeyin haaa
psikoloji ayrı terbiye ayrı sınırları iyi çizmek lazım. Çocuğunu ne kadar seversen sev geleceğini köreltmemen gerekli diye düşünüyorum. Çünkü saygının olmadığı yerde sevgi barınamaz diye düşünüyorum. O yüzden korkun olmasın.

çok felsefik olmayacak belki ama bir çocuğa fırlamalıkla eşşoğlu eşekliğin arasındaki farkı öğretmeli...benim evdeki standart lafımdır bu,oğlum az biraz sınırı geçerse uyarmaya başlıyom onu...anında toparlıyo kendini...ben psikolojisinden de bi kayıp göremedim açıkça,etrafta takdir edilen okulda da hem başarılı hem de sevilen bi çocuk...

flockem semra kaynana yı uyandırdın mı
hııı oturuyo şimdi koltukta,kaşlar çatık dudağını da sallandırmış arap bacı gibi...kahvaltıyı red ediyo şu an.neymiş efendim,ben onu niye uyandırmışım,o kendi kalkacağı zamanı bilirmiş...şimdi o bozuyo benim psikolojimi...!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…