Ölümüne Geyik Topiği :-))

sabahtan beri bir bozuk psikolojidir tutturmuşuz aman insanlar yaşlandıkça çocuk gibi oluyorlar. Ne olacak flocke bir çocuğun birde üçüncüsü çıktı sık dişini azcık. madalya vercez sana

sabahtan beri bir bozuk psikolojidir tutturmuşuz aman insanlar yaşlandıkça çocuk gibi oluyorlar. Ne olacak flocke bir çocuğun birde üçüncüsü çıktı sık dişini azcık. madalya vercez sana
kaynana ile kastım,kızımdı gari yannış annadın sen...

uyusaydı azcık daha semracıkk başlar şimdi aşıkım aşıkım duydum değil gördüm gördümmm demeye daldan dala daldan dalaa

uyusaydı azcık daha semracıkk başlar şimdi aşıkım aşıkım duydum değil gördüm gördümmm demeye daldan dala daldan dalaa
kız uyursa gece beni uyutmaz gene,uykusunu almış olcak hepten...
ay şu asker filmi gibi oldu bu da:SEN UYURSAN,HEPİMİZİ AYAKTA TUTARSIN,ANAN UYUYAMAZ,BABAN UYUYAMAZ.SEN UYKUNU ALIRSAN,HEPİMİZ MAHVOLURUZ

günaydın hatunlar keyifler nasıl bakalım küçük flockem nasıl olmuş benimmm daha iidir inş. ben bir geçmişi okuyup geliyom fransız kalmayayım bakalım bugün hangi geyiği çeviriyoruz...

kaynana ile kastım,kızımdı gari yannış annadın sen...
eskilerin bir değimi var seninkide ondan gari sizin en derdiniz var oğlan doğurdum kocam oldu kız doğurdum kumam oldu gibi :) sağır duymaz uydurur ya bende yarı işlere yarı size bakarken yarım yamalak anlıyorum herşeyi

aksi gibi kayınvalidemin de ağızı var dili yok,kendi halinde bi kadın...çok saf ve temiz kalplidir... bunu kk da söyleyemiyom valla recm ederler beni burda...

günaydın kelebek hoş geldin mandalina

hoşbuldum

sevdim bu sözü yazayım bir köşeye

birde akşam mustafa ali diyordu tıkınmıycam sıkılmıycan ıkınmıycan diye oda çok hoşumagitti

aksi gibi kayınvalidemin de ağızı var dili yok,kendi halinde bi kadın...çok saf ve temiz kalplidir... bunu kk da söyleyemiyom valla recm ederler beni burda...

yok canım seninle alakası yok kaynanamı ederim hepsi fena olsa hadi başka şans yok modeller böyle diycem ama seninki gibiler olunca tüm işkence şekilleri hayallerimi süslüyor

acaba insanlar yaşlandıkça mı gaddarlaşıyorlar...hani gençliklerinde bööle değillerdi herhalde yoksam kayınpederler niye bi ejderhayla evlensin ki dimi?bi kaynana olabilmek için belirli bi süreçten mi geçiliyo acep?

canavar kaynana olmak için canavar bir üst model kaynana tarafından askeri eğitim, işkence ,tartaklanma ve laf sokma eylemlerine maruz kalup bu okulu derece ile bitirmek gerekiyor.üst kaynana ölünce görev alt kaynanaya devreoluyo saltanat gibi yani

gençlik yada yaşlılık değil insanların evlatlarını ne kadar kıskanmasıyla ilgili bence anne olan hatunların evlatlarını sevme biçimleri hele yabancı bir kadının onu elinden alması çıldırtıyor nereden nasıl saldıracağıda kalitesiyle ilgili bazıları zekice çaktırmadan bazıları belli ederek bazıları safa yatarak sonuç hep el kızının oğlunu alması kendisi niye kocasını aldıysa

sanırım kimi daha çok seviyor, benim yerime onumu koydu, benden dahamı üstün onun gözünde diye evladını paylaşamama korkusu olsa gerek. bazen annemde de yakalıyorum aynı şeyi. sanki oğlum beni eskisi kadar sevmiyor diyor. arkadaşım 7 yaşındaki oğlunu hafif kıskanmaya başladı gibi sanırım genlerde olsa gerek

beni kimse eğitmedi nolcek şimdi? ay bu da küçük emrah gibi oldu...benim hiç kaynanatörüm olmadı anne....

bu yaklaşımda güzel ve mantıklıymış haklısın ne gördüyse gücünün yetiğine aynısını yapıyor demesi gerekmiyormu kendine benim huzurum olmadı evladımın yuvasu huzurlu olsun ders almıyormu anlamıyorum bunların mantıklarını kaynana olunca anlarım muhakkak

:26::26::26:

çocukların psikolojilerini pek bi düşünürler ama ev sahibininki hep es geçilir,bak prş. oldu burcu hala ziyaretin etkisinde mesela....

misafiri çok severim misafir gelmediği gün kendimi kötü hissederim ama böle misafirin geleceğini düşündüğümde bile zıplıyor benim sinirlerr oluyor bölee

aynen benimde iki böcüğüm var ama arkamdan konuşsunlar ay yine mi geliyor bunlar dedirtmem psikolojileri bozulacak die de hem ev sahibinin hemde kendi psikolojimi bozamam heralde çocuklarla bir yere gittinmi sinyalleri es geçmeyip doğru yorumlayacaksın...

günaydın kelebek hoş geldin mandalina

hoş buldumm sende hoş geldin tükkanımıza..

işin garip yanı ne biliyor musunuz? kaynanadan şikayet eden arkadaşlarım tabiki var ve ben bazı konuşmalarında ilginç tespitlerde bulunuyom...çocuk daha 5 yaşında ama arkadaş diyor ki benim oğlum şööle bi kızla evlenmeli,şunu yapmalı bunu bırakmalı vs. vs bir sürü fikir yürütürler...sonna da kaynana aynını yapınca kızarlar. e be güzel arkadaşım, bu kadar şikayet ediyosan, neden bu kötü örneği sürdürmeye gayret edip başka bi insanın nefretini kazanmaya çalışırsın ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…