sabahtan beri bir bozuk psikolojidir tutturmuşuz aman insanlar yaşlandıkça çocuk gibi oluyorlar. Ne olacak flocke bir çocuğun birde üçüncüsü çıktı sık dişini azcık.hııı oturuyo şimdi koltukta,kaşlar çatık dudağını da sallandırmış arap bacı gibi...kahvaltıyı red ediyo şu an.neymiş efendim,ben onu niye uyandırmışım,o kendi kalkacağı zamanı bilirmiş...şimdi o bozuyo benim psikolojimi...!
kaynana ile kastım,kızımdı gari yannış annadın sen...sabahtan beri bir bozuk psikolojidir tutturmuşuz aman insanlar yaşlandıkça çocuk gibi oluyorlar. Ne olacak flocke bir çocuğun birde üçüncüsü çıktı sık dişini azcık.madalya vercez sana
hııı oturuyo şimdi koltukta,kaşlar çatık dudağını da sallandırmış arap bacı gibi...kahvaltıyı red ediyo şu an.neymiş efendim,ben onu niye uyandırmışım,o kendi kalkacağı zamanı bilirmiş...şimdi o bozuyo benim psikolojimi...!
kız uyursa gece beni uyutmaz gene,uykusunu almış olcak hepten...uyusaydı azcık daha semracıkk başlar şimdi aşıkım aşıkım duydum değil gördüm gördümmm demeye daldan dala daldan dalaa
mandalina gene kayıp herhal...
kaynana ile kastım,kızımdı gari yannış annadın sen...
eskilerin bir değimi var seninkide ondan gari sizin en derdiniz var oğlan doğurdum kocam oldu kız doğurdum kumam oldu gibi :) sağır duymaz uydurur ya bende yarı işlere yarı size bakarken yarım yamalak anlıyorum herşeyikaynana ile kastım,kızımdı gari yannış annadın sen...
aksi gibi kayınvalidemin de ağızı var dili yok,kendi halinde bi kadın...çok saf ve temiz kalplidir... bunu kk da söyleyemiyom valla recm ederler beni burda...
günaydın kelebek hoş geldin mandalina
eskilerin bir değimi var seninkide ondan gari sizin en derdiniz var oğlan doğurdum kocam oldu kız doğurdum kumam oldu gibi :) sağır duymaz uydurur ya bende yarı işlere yarı size bakarken yarım yamalak anlıyorum herşeyi
aksi gibi kayınvalidemin de ağızı var dili yok,kendi halinde bi kadın...çok saf ve temiz kalplidir... bunu kk da söyleyemiyom valla recm ederler beni burda...
acaba insanlar yaşlandıkça mı gaddarlaşıyorlar...hani gençliklerinde bööle değillerdi herhalde yoksam kayınpederler niye bi ejderhayla evlensin ki dimi?bi kaynana olabilmek için belirli bi süreçten mi geçiliyo acep?
acaba insanlar yaşlandıkça mı gaddarlaşıyorlar...hani gençliklerinde bööle değillerdi herhalde yoksam kayınpederler niye bi ejderhayla evlensin ki dimi?bi kaynana olabilmek için belirli bi süreçten mi geçiliyo acep?
beni kimse eğitmedi nolcek şimdi? ay bu da küçük emrah gibi oldu...benim hiç kaynanatörüm olmadı anne....canavar kaynana olmak için canavar bir üst model kaynana tarafından askeri eğitim, işkence ,tartaklanma ve laf sokma eylemlerine maruz kalup bu okulu derece ile bitirmek gerekiyor.üst kaynana ölünce görev alt kaynanaya devreoluyo saltanat gibi yani
canavar kaynana olmak için canavar bir üst model kaynana tarafından askeri eğitim, işkence ,tartaklanma ve laf sokma eylemlerine maruz kalup bu okulu derece ile bitirmek gerekiyor.üst kaynana ölünce görev alt kaynanaya devreoluyo saltanat gibi yani
evet eşime çok acıyom bazen...geçen yemekte kız sahanda köftesini aldı oğlanın alnına yapıştırdı,onu kızdırdı diye...bu da kalktı bi tane patlattı.kız ağladı tabee.masaya yumruğumu vurdum ve her ikisini haşladım.şu bizim yemeğe bak ama...o sırada eşime gözüm takıldı.adam sıkıca yummuş gözlerini sayı sayıyo.sen ne ediyon ööle dedim.gözlerimi açtığımda hepiniz yok olacaksınız dedi...siz sadece bi hezeyansınız dedi,pek bi alındım
çocukların psikolojilerini pek bi düşünürler ama ev sahibininki hep es geçilir,bak prş. oldu burcu hala ziyaretin etkisinde mesela....
bunun ayrımını yapmak lazım işte...psikolojilerine elbet dikkat etceksin ama bunu genel terbiyeden de ayırmayı bileceksin...gittiğim her yerde 'Yoooo hayır flocke geliyo!' demediler hiç.hep 'Aaaa ne güzel flcke de geliyo!'dediler. çocuklarım evde ne kadar uçarlarsa uçsunlar,misafirlikte hiç bir zaman ev sahibine bi eziyetleri olmamıştır.çocuk bu tabii,canı sıkılınca mızmızlığa başlar.ben ona suyun kaynadığı nokta derim.ve muhabbet ne kadar tatlı olursa olsun,hayda bana müsaade der kalkarım.çünkü bilirim,iki laf daha konuşcam diye ben bu sinyali es geçersem,bizimkiler zaten eziyete başlayacak.böölece hem ev sahibini eziyetten kurtarıyom hem de tekrar içtenlikle beklendiğimi biliyom...
günaydın kelebek hoş geldin mandalina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?