Günaydınnn şimdiden alt yapıyı oluşturmak fena fikir değilmiş beGünaydınnn kızlarrr..
Yaaa ben kesin kötü bir kaynana olcam
Oğluşlarımı kimseyle paylaşabilirmişimmm gibi gelmiyorr..
Neyapsam şimdiden ana kuzusu mu yetiştirsemm. (çokk hain gördüm kendimi )
şekil 1-A eren...Günaydınnn kızlarrr..
kafasına kaşık at hemen susuyo...ben yaptım artık ötmüyo.bende kayınvalideme biraz alınacak gibi olsam hemen kendimi frenlerim ve bana bunu kendi annem yapsa alınırmıyım diye düşünür ve iyi tarafından bakarım olaya çünkü kayınvalidem ağzı var dili yok cinsinden çok saf kalpli ve kendisi çok çile çekmiş bi de ben üzmek istemem çünkü şimdiye kadar hiç karışmadı bana .... ama elti daha çok karışır bana sanki kaynana ooo asıl kaynanatör ...
Günaydınnn kızlarrr..
bir kadın kaynanaya nasıl ve neden dönüşür sürecini konuyoduk...kızlar ne alemsiniz ?? bugünkü geyiği anlayamadım
bir kadın kaynanaya nasıl ve neden dönüşür sürecini konuyoduk...
kafasına kaşık at hemen susuyo...ben yaptım artık ötmüyo.
şimdi yedirmeyerek geline mi eziyet etti yoksam ikramını yaptığı misafirlere mi? haliyle yemek istemeyenler çıkınca oturup ziyan olmasın diye kendi de yemiştir...sorun değil flockem seni eğitiriz gerçi benim kaynanada öle değil ama çok örneklerini görüyoruz dşarıda annemler ve arkadasları anlatırlar neler yaşadıklarını okadar garip şeyler ki mesela bizim komsumuzun kaynansı eve gelen lokum şeker ve tatlı gibi şeyleri gelini felan yemesin diye birazda pintilikten telli dolaba saklar kitlermiş sonrada aradan geçen 1000 yıl sonra cıkarır kendi misafirlerine kurtlu kurtlu sunarmış
valla pasif kalmican gari...kaşığın üzerine o bana başka bişey atsaydı saçından kavrar suratını tabağa sokardım ben...o benim gözümdeki deli parlamasını görmüş olmalı ki,yemekten kalkıp gitmekle yetindi.herkes gayet sakince yemeğine devam etti sonna....flocke sofraya huzur getirdi..daha önce okumuştum bunu düşünmedim değil ama ben ona kaşık atsam varya o bana kazan atar heralde kızım canımı tehlikeye atmaktan korkuyom ....
valla pasif kalmican gari...kaşığın üzerine o bana başka bişey atsaydı saçından kavrar suratını tabağa sokardım ben...o benim gözümdeki deli parlamasını görmüş olmalı ki,yemekten kalkıp gitmekle yetindi.herkes gayet sakince yemeğine devam etti sonna....flocke sofraya huzur getirdi..
valla pasif kalmican gari...kaşığın üzerine o bana başka bişey atsaydı saçından kavrar suratını tabağa sokardım ben...o benim gözümdeki deli parlamasını görmüş olmalı ki,yemekten kalkıp gitmekle yetindi.herkes gayet sakince yemeğine devam etti sonna....flocke sofraya huzur getirdi..
kayınvalidelerde hep beraber toplanmıştık.bunun bi takım tuhaf davranışları vardı gari,hani kendince ben daha mükemmelim sen nesin ki?ye getirmeye çalıştı tüm tavırlarınla ve standart laf sokuşturmalarınla.kadın sessiz diye onu filan sataşmaya başladı derken yemekte işte çocukları kıyasa geçmeye başladı ve benim bam telime bastı.oğlumdan pek bişey olmicanı anasına çektiğini filan anlatınca,ezogelinin içinden kaşığı çıkardım kafasına attım 'eceline susadın sen gari!'dedim. 'Ölmek mi istiyon?boğarım lan seni!'dedim...baktım bu tın tın ufaktan kaçtı.bu o oldu artık fikir yürütmüyo.canım sana ne ettiki kaşığı fırlattın offf orda bi av tüfeği olacktı ki eltiyi vuruverecektin
hak edene yapacaksın arkadaşım...inan daha dinç uyuyosun...kıss sen bana yardıma gel gari
bizim ailenin de nıtkı sıyrıldı geldiğinden beri sinir harbi yaşıyoruz hep beraber zavallı kaynanam bişeyde diyemiyo yoksa ona daha fazla çemkirir... en kötüsüde melek gibi olan kaynımı kendine benzettii.. artık iki büyük gıcık var ve biz sürekli görüşmek zorundayız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?