Ölümüne Geyik Topiği :-))

bi an aynı kişiden bahsettiğimizi düşündüm ama yani o kadar aynı olur benimkide sürekli kocamla tartışır ve ona çemkirmeye uğraşır banada sen karışma derdi ve ben ilk defa geçenlerde sen üstüne lazım olmayan herşeye karışıon da biz bişey demiyoz sen bana ne hakla dersin o çemkirdiğin benim kocam manasında bişey söyledim , sen de karışma ozaman dedim şok oldu çünkü ben normalde asla böle şeyler söleyemem ama bazen lazımmış birkaç gün sustu sonna tam gaz devammm

kıslar ben ollumu okuldan almaya gidiyom yemeğini yidiremde :92:geri götürdüğümde gelirim gariiii...

anaammm helel olsun kıss sanaa ahaaa valla ben cesaret edemezdımm tuttum kıs sesnıı

eşim yemeğe geldi, çıkmam lazım.kızı da dr.a götüreyim daha sonna tekrar gorüşürük.

valla ii gıdıyo cnm ya dun dr gıttık dr teyzesı nasıl guldu bıze sorma kızım yumuduk yumuduk olmus 31 haftalık baklıyomus kadın bızı ama bız bı gıttık kızım 2 haftada 600 gr almıs abooowww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…