hay MAŞŞALLAHHHvalla ii gıdıyo cnm ya dun dr gıttık dr teyzesı nasıl guldu bıze sorma kızım yumuduk yumuduk olmus 31 haftalık baklıyomus kadın bızı ama bız bı gıttık kızım 2 haftada 600 gr almıs abooowww
valla ii gıdıyo cnm ya dun dr gıttık dr teyzesı nasıl guldu bıze sorma kızım yumuduk yumuduk olmus 31 haftalık baklıyomus kadın bızı ama bız bı gıttık kızım 2 haftada 600 gr almıs abooowww
burcum hayalim sen hem offline görünüp hem beni nası görüyon bacım kk pronun ayrıcalıklarımı yoksam bunlar hıı :26:
iidir bu arada güselim ya nolsun böcüklerimle uğraşıommm büyüğü okula bırakıp geldim küçük tepemde tepiniyo oda okula gitcekmiş oyyy :84:
okul yaşı gelincede gitmicem diye ağlar bu ağlama heeeççç bitmez bacım
kız siz bana nieee cevap vermiyonuz bakemmmmaşallah de maşallah
kız siz bana nieee cevap vermiyonuz bakemmm
tşklerrrr:87::87::87::87:harbiden bu ağlamalar heçç bitmiyo mutlaka ağlıcak bişeyler buluyolar onların psikolojisi bozulmasın die benimki bozulcakkkk başlıcam bu psikolojiyede
Bu arada bu avatar daha güsel olmuş bacım tez zamanda bırakırsın umarım şu meretiii o zaman flockemle sana ahada bu kupadan verecemmm
senin kaynana adayı nasılllvayy abam kızma buyur bakem ne deyon sen
iviittt kes bakem kurdaleyiiiyeni avatar yapmış bucumuz kendine açılış yapam bari getirin kurdaleyi
senin kaynana adayı nasılll
valla nası diyim ağzı var dili yok çookk iyidir nazar değmesin,, ama utanıyom az konuşsa fena olmaz aslında konuşcak bişey bulamıyom
bi evlen bakemm senin kaynana neye dönüşecek
gokutma beni gııı
seninki nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?