- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
Benim ki çok sessiz ha var ha yok diim yanii iyidir
tatlım o mesaj sayıları ile alakalı paylaşımın arttıkça oda artar merak etme bu arada herkesler gitti evetburcu niye sende 3 kalp var bende 1 kalp var??????????????????
tatlım o mesaj sayıları ile alakalı paylaşımın arttıkça oda artar merak etme bu arada herkesler gitti evet
çok istediğin bişeyin olması için naparsın ??? nası dua edersin tatlım????
İçten bütün kalbimle inarak isteyerek dua ederim RABBİME hayırdır nedir bu senin çok istediğin şey ikide bir konu açıyon mrk ettim
ablam için dua ediyorum mutlu olması için onu o kadar çok seviyorum ki yüzünü güldürecek biri çıksın karşısına diye,, çünkü bu güne kadar kimseyle konuşmadı tek isteği gerçekten sevip sevilmek ve ilk elini tutanla evlenmek,,
sweedyyyyy:79::79::79:İNŞALLAH olur tatlım ALLAH gönlüne göre versin ablanın
ablam için dua ediyorum mutlu olması için onu o kadar çok seviyorum ki yüzünü güldürecek biri çıksın karşısına diye,, çünkü bu güne kadar kimseyle konuşmadı tek isteği gerçekten sevip sevilmek ve ilk elini tutanla evlenmek,,
SWEEDYYYY sana diyorummmm
EVET biraz gizem katıyım didim senin gariban napıyo hani şu kafasını kırptığınız mazlum bebe kendini mamaya verip uyudumu yoksamwowwww 007 cemıs bond gördüm seni gizli gizli
EVET biraz gizem katıyım didim senin gariban napıyo hani şu kafasını kırptığınız mazlum bebe kendini mamaya verip uyudumu yoksam
azcık böleee takılacam depresyona girdimmm değişiklik yapıyorummmsen nörüyosan? çık masanın altından
geçmişe bakıveğdim hemncik, selam sweedy,kolay gelsin...hava ii herhal orda halı yıkadığına göre...flockecum hoşgeldin
halıları yıkıyodum sıkıldımm bi uğrayım dedim yarım kaldı gelince kocişe mi yıkatsam ney
?
mantı dolduracam diye söz verdiydim onun başına geçsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?