fatihe noldu burcu.....azcık böleee takılacam depresyona girdimmm değişiklik yapıyorummm
standart...ÜSYE dendi.flockem semra kaynananın neyi varmış
fatihe noldu burcu.....
anam seninki tam bi canavar....kaynana muhabbeti açılmışken ben pek haz almıyom o kadından ya daha kaç aylık gelinim yemek yiyoz oğluna ne dese beğenirsiniz satılmışsın sen oğlum manyak gibi oturdum ben yemeğe devam ettim kalkıp çalsana o masayı başına bide kaynatam beni çok sever sweedy şunu ye sweedy bunu yw diye peşimden koşar gene ne dedi biliyomusunuz besiye çek istersen çok kızıyorum çoookkkk
olsun bea bu da güsel... severim kedileri...hele ki tekirsefatihi boşadımmmm
standart...ÜSYE dendi.
hı hı ilkbahar havası var açtım pencereyi kapıyı kurumaya bıraktımgeçmişe bakıveğdim hemncik, selam sweedy,kolay gelsin...hava ii herhal orda halı yıkadığına göre...
Virüslerin neden olduğu ÜSYE lerde sigara dumansız temiz bir ortamda istirahat , dengeli ve bol sıvılı (ıhlamur, bitkisel çaylar, meyve suyu, hoşaf, komposto vb ) diyet ve su buharlı ortam, burun temizliği ve buruna serum fizyolojik damlatılması önerilir. En iyi balgam-salgı yumuşatan doğal madde sudur.standart...ÜSYE dendi.
kaynana muhabbeti açılmışken ben pek haz almıyom o kadından ya daha kaç aylık gelinim yemek yiyoz oğluna ne dese beğenirsiniz satılmışsın sen oğlum manyak gibi oturdum ben yemeğe devam ettim kalkıp çalsana o masayı başına bide kaynatam beni çok sever sweedy şunu ye sweedy bunu yw diye peşimden koşar gene ne dedi biliyomusunuz besiye çek istersen çok kızıyorum çoookkkk
anam seninki tam bi canavar....
sağol canım...elimizden geleni yapcas gene...büyüğünden de antremanlıyım ben bu illete...Virüslerin neden olduğu ÜSYE lerde sigara dumansız temiz bir ortamda istirahat , dengeli ve bol sıvılı (ıhlamur, bitkisel çaylar, meyve suyu, hoşaf, komposto vb ) diyet ve su buharlı ortam, burun temizliği ve buruna serum fizyolojik damlatılması önerilir. En iyi balgam-salgı yumuşatan doğal madde sudur.
hayat sen nerdensin? bende abimiçin böyle düşünüyorum ikisini baş göz etsek mi?
evleriniz çok yakın değildir inşallah....çok sinsiiiiii bilemezsin zaten bakışlarından hep kaçarım suratına bakarak konuşmam eşimin yengesi evlendiğimizde geçinebiliyorlar mı annenle dünyada geçinilebilecek en iyi kayınvalidedir demiş
getir onu buraya bi kazana atak başında dans edek elbiselerini yakıp ateş dansı yapak
valla belkim sen yumuşatırsın yüzünü biraz bunun...konuşmuyo şimdi benle...geçmiş olsun yawwwdur bi süt meyva suyu kapıp kaynanyı ziyarete geleyim ha bide petibörrr
evleriniz çok yakın değildir inşallah....
gülme gıııııı:89:
allah sabır versin sana, ben bu kaynana muhabbetini anlamıyom arkadaşım...bi insan neden kendi oğlunun huzurunu kaçırmak isteyebilir ki?20 dk var aramızda
alemsin ha sanal alemde şimdi diyomuşum oğlunuzu ne iş yapıyo diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?