Ölümüne Geyik Topiği :-))

kaynana muhabbeti açılmışken ben pek haz almıyom o kadından ya daha kaç aylık gelinim yemek yiyoz oğluna ne dese beğenirsiniz satılmışsın sen oğlum manyak gibi oturdum ben yemeğe devam ettim kalkıp çalsana o masayı başına bide kaynatam beni çok sever sweedy şunu ye sweedy bunu yw diye peşimden koşar gene ne dedi biliyomusunuz besiye çek istersen çok kızıyorum çoookkkk

anam seninki tam bi canavar....

geçmişe bakıveğdim hemncik, selam sweedy,kolay gelsin...hava ii herhal orda halı yıkadığına göre...
hı hı ilkbahar havası var açtım pencereyi kapıyı kurumaya bıraktım
standart...ÜSYE dendi.
Virüslerin neden olduğu ÜSYE lerde sigara dumansız temiz bir ortamda istirahat , dengeli ve bol sıvılı (ıhlamur, bitkisel çaylar, meyve suyu, hoşaf, komposto vb ) diyet ve su buharlı ortam, burun temizliği ve buruna serum fizyolojik damlatılması önerilir. En iyi balgam-salgı yumuşatan doğal madde sudur.

getir onu buraya bi kazana atak başında dans edek elbiselerini yakıp ateş dansı yapak

anam seninki tam bi canavar....

çok sinsiiiiii bilemezsin zaten bakışlarından hep kaçarım suratına bakarak konuşmam eşimin yengesi evlendiğimizde geçinebiliyorlar mı annenle dünyada geçinilebilecek en iyi kayınvalidedir demiş

sağol canım...elimizden geleni yapcas gene...büyüğünden de antremanlıyım ben bu illete...

çok sinsiiiiii bilemezsin zaten bakışlarından hep kaçarım suratına bakarak konuşmam eşimin yengesi evlendiğimizde geçinebiliyorlar mı annenle dünyada geçinilebilecek en iyi kayınvalidedir demiş
evleriniz çok yakın değildir inşallah....

getir onu buraya bi kazana atak başında dans edek elbiselerini yakıp ateş dansı yapak

kimse adam yerine koymutor zaten bacısı bile şiddetli beyin kanaması geçirmiş baya bi etkisi kalmış hasta yerine koyuyolar ama senden benden iyi hastalığı bahane ediyor

amannnn yok gelmesinnnnnn bazen habersiz gelirde çıldırırım yaf ne biliyim aynı ortamda olmayı hiç istemiyorum daha yaptığı birçok şey varda anlatmayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…