Ölümüne Geyik Topiği :-))

allah sabır versin sana, ben bu kaynana muhabbetini anlamıyom arkadaşım...bi insan neden kendi oğlunun huzurunu kaçırmak isteyebilir ki?

istenmediğini bile bile neden gelir ki? oülunu ve torununu gönderiyorum daha ne istiyon

istenmediğini bile bile neden gelir ki? oülunu ve torununu gönderiyorum daha ne istiyon
yakın bir tanıdığımız vardı...kadın geline,yani tanıdığıma tam 20 yıl kan kusturmuştu resmen.evi barkı parası gani,sağlığı da senden benden ii ama kadına etmediği psikolojik işkence kalmıyordu. ziyarete gelir en aşağı8 ay evlerinde kalırdı.kadın artık delirecek gibi olmuştu.eşi de anneciydi,ne yaparsa yapsın annesi haklıydı...torunlar bile kadının gözünün içine bakıyordu ölsün diye ve kadın bunu bile bile kalırdı hala...bi insan kendini neden bu duruma düşürür,torununun bile nefretini kazanır benim aklım almıyo

sende bigün kaynana olcaksın unutma nolursa olsun büyüklere saygı göstermek lazım

saygımdan asla kusur etmem ki ona karşı onlara gidnce yemekli gideriz genelde yemeği hazırlarım bulaşığı yıkarım çaylarını demlerim çay pisliklerini yıkar öyle ayrılırım suratımı asla asmam ama bana gelmelerini hiç istemiyorum

zati yaptığından yaranamıyon yapmasan kıymetli olursun benim babanem annem hamileyken yemek yapar yedirmezmiş aynı evde ayrı ayrı yemek yapılırmış

birde herşeye limon görümceler vardırr

küçük görümcem evet vardır ben evlendiğimde babamla görüşmüyordum evlenmeden önce baba kız ilişkimiz çok farklıydı herşeyim bilirdi aklınıza gelebilecek neyse bunlar bana ondan gizli para verirlerdi bişi olsa beni kıskanıyosunuz deyip başlardı bi gün evimize gelcem kayınbabam para çıkardı verirken camdan sen eve gelme sakın bana vermiyosundaa diyerek(hiç aslı yok arsızlıkla yaptırır herşeyi parasıda eksik olmaz cebinden) bende hayrola kıskandın mı dedim oda tam can alıcı noktamtan vurdu o benim babam senin değil dedi içim nasıl cızz etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…