bakkalcı evi ve arabası var
valla belkim sen yumuşatırsın yüzünü biraz bunun...konuşmuyo şimdi benle...
allah sabır versin sana, ben bu kaynana muhabbetini anlamıyom arkadaşım...bi insan neden kendi oğlunun huzurunu kaçırmak isteyebilir ki?
annemle konusuyodum flockem burdayımburcum nirelere gayboldun?
allah herkese hayırlısını versin tatlım
istenmediğini bile bile neden gelir ki? oülunu ve torununu gönderiyorum daha ne istiyon
istenmediğini bile bile neden gelir ki? oülunu ve torununu gönderiyorum daha ne istiyon
anlat azcık gııı daha neler ediyo kaynanatör
yakın bir tanıdığımız vardı...kadın geline,yani tanıdığıma tam 20 yıl kan kusturmuştu resmen.evi barkı parası gani,sağlığı da senden benden ii ama kadına etmediği psikolojik işkence kalmıyordu. ziyarete gelir en aşağı8 ay evlerinde kalırdı.kadın artık delirecek gibi olmuştu.eşi de anneciydi,ne yaparsa yapsın annesi haklıydı...torunlar bile kadının gözünün içine bakıyordu ölsün diye ve kadın bunu bile bile kalırdı hala...bi insan kendini neden bu duruma düşürür,torununun bile nefretini kazanır benim aklım almıyoistenmediğini bile bile neden gelir ki? oülunu ve torununu gönderiyorum daha ne istiyon
yakın bir tanıdığımız vardı...kadın geline,yani tanıdığıma tam 20 yıl kan kusturmuştu resmen.evi barkı parası gani,sağlığı da senden benden ii ama kadına etmediği psikolojik işkence kalmıyordu. ziyarete gelir en aşağı8 ay evlerinde kalırdı.kadın artık delirecek gibi olmuştu.eşi de anneciydi,ne yaparsa yapsın annesi haklıydı...torunlar bile kadının gözünün içine bakıyordu ölsün diye ve kadın bunu bile bile kalırdı hala...bi insan kendini neden bu duruma düşürür,torununun bile nefretini kazanır benim aklım almıyo
sende bigün kaynana olcaksın unutma nolursa olsun büyüklere saygı göstermek lazım
tanrı beni bundan korumuş işte...eşimin hiç kız kardeşi yok...birde herşeye limon görümceler vardırr
saygımdan asla kusur etmem ki ona karşı onlara gidnce yemekli gideriz genelde yemeği hazırlarım bulaşığı yıkarım çaylarını demlerim çay pisliklerini yıkar öyle ayrılırım suratımı asla asmam ama bana gelmelerini hiç istemiyorum
zati yaptığından yaranamıyon yapmasan kıymetli olursun benim babanem annem hamileyken yemek yapar yedirmezmiş aynı evde ayrı ayrı yemek yapılırmış
tanrı beni bundan korumuş işte...eşimin hiç kız kardeşi yok...
hayat, buyur hade saygı duy şimdi....zati yaptığından yaranamıyon yapmasan kıymetli olursun benim babanem annem hamileyken yemek yapar yedirmezmiş aynı evde ayrı ayrı yemek yapılırmış
birde herşeye limon görümceler vardırr
......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?