katılıyorummmmm bu arada kitap ne alemdeeeekesinlikle katılıyorum, okumadan araştırmadan merak etmeden bir insan kendini geliştiremez,burda mezuniyetin önemi olmuyo,benim annemde ööleydi kadın ilk okul mezunuydu ama sana edebiyattan tarihe kadar o kadar şey anlatırdı ki,şoka girerdin resmen...
diğer topiğin tadını kaçırdılar be kelebek, bu yüsden buraya açtım ben de tükkanı.ama arada bi göz atıyom,toparlanıyo gibi tekrar... alıntıları kestiğim için son bi kaç gündür bakmıyom.yayınevinden hala tık yok bu arada, beğenmediler mi ne? gerçi gönderileli 3 gün oluyo ama...hayırlısı bakalım.merak ettiğin için sölüyorum flockenin ve benim açtığımız konulara bi bak bizim çocukların marifetini görürsün o zaman ..
kıss flocke bu arada tükkanı açtık buraya da diğer topicleri ihmal ettik be anam ben arada bakıyom ama genelde buraya takılıyoomm
patates püresini burcuya tavsiye etmiştim,sonna onu yaptım...makarnayı başka bi güne erteledim,aslında onu yapcektim...anem kıs bende bugün elbasan tava yapcam canım çektii dün sendennnyanına ne ettin gari ben önden bi çorba yapem diyom yetmemi kii..:26:
22sinde gitti bakalım bekliyos....katılıyorummmmm bu arada kitap ne alemdeeee
canım ben almanyada kazanmıştım üniversiteyi...orada okuyacaktım,eşim araya parazitlik yaptı...seçimim ondan yana oldu...Neden?
patates püresini burcuya tavsiye etmiştim,sonna onu yaptım...makarnayı başka bi güne erteledim,aslında onu yapcektim...
canım ben almanyada kazanmıştım üniversiteyi...orada okuyacaktım,eşim araya parazitlik yaptı...seçimim ondan yana oldu...
ben daha farklı yapıyom...istersen veriim tarifi...iimiş bende yapem patates püresi gerçi ben üstüne kaşar döküp fırınlıyom püreyide ikiside benzer acaip olur mu ki???
diğer topiğin tadını kaçırdılar be kelebek, bu yüsden buraya açtım ben de tükkanı.ama arada bi göz atıyom,toparlanıyo gibi tekrar... alıntıları kestiğim için son bi kaç gündür bakmıyom.yayınevinden hala tık yok bu arada, beğenmediler mi ne? gerçi gönderileli 3 gün oluyo ama...hayırlısı bakalım.
3ü de erkeklerden dolayı mı olduah şu erkekler hep hayatımızın olmadık yerinde çıkıveriyorlar karşımıza
sana bu soruyu soran ben 3 defa ünv. bırakmış biriolarak konuşuyorum. tüü bana
canım ben almanyada kazanmıştım üniversiteyi...orada okuyacaktım,eşim araya parazitlik yaptı...seçimim ondan yana oldu...
3ü de erkeklerden dolayı mı oldu
ben daha farklı yapıyom...istersen veriim tarifi...
o zaman ne yap et oku gari...bi insanın içinde hiç bir ukde kalmamalı.ben 18imdeydim bu kararı vermem gerektiğinde,eşim hiç baskı yapmadı bunu da belirtmek istiyom bu arada..ama gidersem biliyordum ki, bitecek...yıllar sonna bi muhabette sordum,gitseydim ne olurdu diye? cevap vermedi,sadece baktı...tahminim doğru çıktı böölece.verdiğim karardan pişman değilim çok şükür,ama annemin gösterdiği soğukkanlılığı kendi kızımda gösterir miyim...bilmiyom.kızımın böölesi bi fırsatı tepmesine izin verir miyim, hiç bilmiyom.allah beni bununla sınamasın!olsun bak şimdi sen iki tane üniversite okuyon kocişinide say 3 oldu kolaymı aynı durum benim içinde geçerli zatii de hani böle bi şansım varsa değerlendirmezsem içimde ukde kalcak
yok 2 salaklığımdan biri de babamdan dolayı
o zaman ne yap et oku gari...bi insanın içinde hiç bir ukde kalmamalı.ben 18imdeydim bu kararı vermem gerektiğinde,eşim hiç baskı yapmadı bunu da belirtmek istiyom bu arada..ama gidersem biliyordum ki, bitecek...yıllar sonna bi muhabette sordum,gitseydim ne olurdu diye? cevap vermedi,sadece baktı...tahminim doğru çıktı böölece.verdiğim karardan pişman değilim çok şükür,ama annemin gösterdiği soğukkanlılığı kendi kızımda gösterir miyim...bilmiyom.kızımın böölesi bi fırsatı tepmesine izin verir miyim, hiç bilmiyom.allah beni bununla sınamasın!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?