Ölümüne Geyik Topiği :-))

anem kıs bende bugün elbasan tava yapcam canım çektii dün sendennn yanına ne ettin gari ben önden bi çorba yapem diyom yetmemi kii..:26:

katılıyorummmmm bu arada kitap ne alemdeeee

diğer topiğin tadını kaçırdılar be kelebek, bu yüsden buraya açtım ben de tükkanı.ama arada bi göz atıyom,toparlanıyo gibi tekrar... alıntıları kestiğim için son bi kaç gündür bakmıyom.yayınevinden hala tık yok bu arada, beğenmediler mi ne? gerçi gönderileli 3 gün oluyo ama...hayırlısı bakalım.

anem kıs bende bugün elbasan tava yapcam canım çektii dün sendennn yanına ne ettin gari ben önden bi çorba yapem diyom yetmemi kii..:26:
patates püresini burcuya tavsiye etmiştim,sonna onu yaptım...makarnayı başka bi güne erteledim,aslında onu yapcektim...

patates püresini burcuya tavsiye etmiştim,sonna onu yaptım...makarnayı başka bi güne erteledim,aslında onu yapcektim...

iimiş bende yapem patates püresi gerçi ben üstüne kaşar döküp fırınlıyom püreyide ikiside benzer acaip olur mu ki???

canım ben almanyada kazanmıştım üniversiteyi...orada okuyacaktım,eşim araya parazitlik yaptı...seçimim ondan yana oldu...

ah şu erkekler hep hayatımızın olmadık yerinde çıkıveriyorlar karşımıza
sana bu soruyu soran ben 3 defa ünv. bırakmış biriolarak konuşuyorum. tüü bana

arayp tehdit edekmi kızzzz

aloo
-buyrun
yayın evimi
-evet
bizim flockenin kitabı nolduuu
-kimin
adamı hasta etme flockeninnn
-siz kimsiniz
ben kadir deli kadirrrr uleeennnnn
-

canım ben almanyada kazanmıştım üniversiteyi...orada okuyacaktım,eşim araya parazitlik yaptı...seçimim ondan yana oldu...

olsun bak şimdi sen iki tane üniversite okuyon kocişinide say 3 oldu kolaymı aynı durum benim içinde geçerli zatii de hani böle bi şansım varsa değerlendirmezsem içimde ukde kalcak

var ya zati sık kullanılanlar çubuğu sırf yemek tarifi siteleriyle doluuu

olsun bak şimdi sen iki tane üniversite okuyon kocişinide say 3 oldu kolaymı aynı durum benim içinde geçerli zatii de hani böle bi şansım varsa değerlendirmezsem içimde ukde kalcak
o zaman ne yap et oku gari...bi insanın içinde hiç bir ukde kalmamalı.ben 18imdeydim bu kararı vermem gerektiğinde,eşim hiç baskı yapmadı bunu da belirtmek istiyom bu arada..ama gidersem biliyordum ki, bitecek...yıllar sonna bi muhabette sordum,gitseydim ne olurdu diye? cevap vermedi,sadece baktı...tahminim doğru çıktı böölece.verdiğim karardan pişman değilim çok şükür,ama annemin gösterdiği soğukkanlılığı kendi kızımda gösterir miyim...bilmiyom.kızımın böölesi bi fırsatı tepmesine izin verir miyim, hiç bilmiyom.allah beni bununla sınamasın!

inş. hayırlısı bende senin yerinde olsam aynı kararı verirdim buna emin olabilirsin böle bir fırsat çıkmışsa oda daha belli değil konuşmaya gidicem önce kaçırmak istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…