Ölümüne Geyik Topiği :-))

Monte etmeye çalıştığınız şey nedirki... Benim eşim kısa zamanda bi yerlerini kırdığı için yapmaya çalştığı şeyin uzun sürmüyo...

Bugün akşam eşim via porta gidelim dedi gittik alış veriş filan yaptık 1 2parça bişey..Eniştem orda çalışıyo ona rastladık çok hastayım eve gidip yatıyıcam biraz dedi patsoya gidicem dedi..PATATES KÖFTE SATAN BİRYER..bizimde plan oydu üsküdara geçicektik kurt köyden neyse geçtik tabi arabayı park ederken eniştemin arabasına denk geldik arkasına park ettik hatta..Eşim ardaı nerdesin diye konuşurlarken telde..potsocuya girdi eşim bir panikledi eniştem hemen dışarı çıkardı hadi gidip aşagıdakinden alalım hatta siz bize gidin ben arabamın lastiğini yaptırıcam alır gelirim diye ısrar etti..Acayip tavırlarla...Sonra ilk bulunduğu yere gittim tezgahta 3 adam vardı sordum bu adam burda yanlızmıydı diye hangisi filan diye ayak yapıyolar bi amca dedi hayır şurdaki kızıl saçlı kızla geldi dedi diğerleri inkar etti yanlız kimseyle gelmedi yanlış hatırlıyorsun diyolar adam amca dogrumu diyosun dedim ellerini yana açarak bilmem yaptı kız hala ordaydı kızıl saçlı..Ablama gittim söyleyemedim ufff ya nasıl yapar inanmıyorum ya söyleyimmiş acaba ..Daha geçmişleri var ablamla bu gerizekalının anlatsam çok kötü şeyler yaşattı ablama..

Son düzenleme:
Ablam carrefurda çalışıyor gece 22.30 ga kadar kzı var 5 yaşında annem bakıyo ayakları valis olmuş ayakta durmaktan ablamın Aannemde çok laf söylüyo ablama kızınada..Daha önce evlenmiş bu adam 1 de çocugu varmış bilmiyordu ablam evlendi çıktı ortaya ablam yıkım yaşadı...Daha sonra 3 4 kez dövdü ablamı hep başka kadınlar vardı ablam neden diye sordu diye hatta darp raporu var elinde savcılığa verdik..En sonuncusunda ise dövüp ablamla ozaman 2 yaşında olan yüiğenimi eve kilitleyip gitmişti evden ablamın yedek anahtarı varmış allahtan telinide almıştı hayvan..Sonra bu olay son olmuştu raporlarla savcılığa gidip boşanma davası açtı ablam ben yanındaydım ama olmuyodu ailem okadar kötü davrandıki anlatamam Yiğenimin bezi bitti bez almak için para istedi annemden vermedi ne annem ne abim Ablam alyansını bozdu süt bez aldı sonra işe girdi..Bu adam sokaklara düştü tabii kimse istemedi evine..evide boşaltmıştı eşyaları satmıştı ablam terk edince.. 5 ay sonra Yalvardı ablamın ayaklarına kapandı sokaklarda yatıyodu ablam aileme ve onun bu durumuna dayanamadı ve geri döndü..Şimdi yine böyle ablam milletin lafını çekiyo hep çok aglıyo ayaklarında hep valisler oluşmuş gidicek yeride yok ailem çok kötü malesef O bukadar yardımcı olan kahrını çeken eşine minnet duycagına sürekli aldatıyo bide gurlasöylüyomuş orda burda.Eşimde bu olayları görünce ablamı görünce başı çok agırdı işten geç çıkmış olmasına ragmen eşinn etrafında dolanıyodu ablam..Eşim daha fazla dayanamadı gözleri doldu aglamaklı bir ses tonuyla kalkalaım dedi bana kalktık yola çıktık arabayı kenara çekip kafasını direksiyona yasladı ve 1 ssat öyle bakledi..

ya hevuk okudum ve inan çok üzüldüm şu an yaa,ya afedersin ama ne pis insanlar var şu hayattaa....
allah bunlarla karşılaştırmasın bizleri ve sevdiklerimizi...

Yine isyanlardayım ben uffff nezaman normal bi hayat yaşıcam ben ..Bide bi arıza çıktı karşımıza eşim yakasından tuttu dövüyodu nerdeyse adamı

ufffff cnm ya moralim bozuldu şimdi senin ailen neden böle yapıyoki.. aslında ablan mecbur kalmış galiba adama dönmek için yoksa allah korusun ama çekilecek dert deill... allah yardımcısı olsunn sabrının emeğinin karşılığını tez vakitte karşısına çıkarsınnn

ya hevuk okudum ve inan çok üzüldüm şu an yaa,ya afedersin ama ne pis insanlar var şu hayattaa....
allah bunlarla karşılaştırmasın bizleri ve sevdiklerimizi...

Canım karşılaştık bikere ablama çok üzülüyorum ooo evladı için çırpınırken.. çok çarpık aile ilişkileri var bu adamın zaten annesi filan deişik..Ablam acıdı ona öyle evlendi ağzı iyi laf yapıyo.. E..r filanda kullanıyo içki içiyo bazen ..Sahip çıkanı yok ablamın ..

hay allah yaa,adam çalışıyomu bari yani bide ablan mı bakıyo onada,evin giderlerini karşılıyomuu?

Aminnn canım napıyım söyliyimmi sence yine aldattığını..Ablam ev kirası onun arabasını taksidini veriyo maaşıyla bu hayvanda kızlarla yiyo Ablam 2 ay para kalmadığı için kızını okula yollayamamış.Yiğenin ana sınıfına gidiyor oda aglıyodu ben okula gidicem diye..Şimdi gidiyo derslerinden geri kalmış kitapta herkes ilerlemiş o başlarda gece saat 2 ye kadar aglayarak eksiğini kapatmaya çalıştı yavrum..Annem çok kötü davranıyo yavruma diğer yiğenlerimde var onlar yaramazlık yapınca ona kızyo bazen vuruyo yakalayınca kavga ediyorum benide evden kovuyo..

Sizce söylemelimiyim onu yine aldattığını kızda pişkin pişkin bakıyodu beyinsiz...

yaa annen her halükarda anaanne niye öyle yapıyoki yaa ablana eğer bi katkısı yoksa bu adamın,yani ablan sonuçta çalışıyor kendi ayakları üstünde durabiliyorsa söyle bence,ama şöyle bi durumda var,ablana bi katkısı varsa yani ablan yalnız başına yapamayacaksa o zaman söylediğin takdirde ablan için tekrar yıkım olur hemde adamıda bırakamazsa ne biliyim yaa çok kötü olurr...

hevukcan yannış anlama nolur ama annene çok şaşırdım hani bir anne evladına nasıl kıyar anlayamadımm cnm ya nolur kusura bakma bunu sölediim için bana kızma olurmu ama çok şaşkının çokkk

Durmak istesede izin vermiyoki bizimkiler yanlız yaşamasına herkefadan bir ses asarız keseriz..AMA O HAYVANI NE HİKMETSE ASAMIYOLAR..

hevukcan benim ufaklı uyandı yanına gitmem lazım sonra devam ederiz tatlım ... kusura bakma olurmu..

allah yardımcınız olsun kimseyide böle beyinsiz heriflerle karşılaştırmasın.. ablan ama en çok da o masum yavrucağımızın hakkında en hayırlısını nasip etsin cnmm öpüyorum cnm seni yrn grşrz inş.. allaha emanet ol...

Durmak istesede izin vermiyoki bizimkiler yanlız yaşamasına herkefadan bir ses asarız keseriz..AMA O HAYVANI NE HİKMETSE ASAMIYOLAR..

sizinkilerde neherro ne merro (kızma cnm yorumuma,valla ben çok üzüldüm inan ablana)...zaten bu adam aldığını yiyomuş ablan çeksin şuna resti,kazandığıyla kirasını verip çocuğuna bakabiliyosa tamamdır işte,bide ne biliyim sonuçta ailede biraz yardım etmesi lazımm...pis adam yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…