hevukcan yannış anlama nolur ama annene çok şaşırdım hani bir anne evladına nasıl kıyar anlayamadımm cnm ya nolur kusura bakma bunu sölediim için bana kızma olurmu ama çok şaşkının çokkk
İstediğini söyle canım benim canımıda çok yaktı zamanında..Annem çok değişik bi insan bilemiyorum..Ben gitmiyorum diyorum ya 4 beş ayda bir gidiyorum işte görmek istemiyorum..Orda regli oldum gitmiştim kal dedi sancım çok oldu yattım napıyım bana birsürü söylendi sanki yatmaya geliyo nasıl evlat diye..Bekarkende sancım oldumu kapıyı kapatır üstüme odadan laf sayardı agrıdan akşama kadar aç aglardım dudaklarım patlardı acıdan..Şimdi hiç gitmek istemiyorum ama eşim zorluyo bide yiğenim var onun için gidiyorum gidincede kendime gelemiyorum..
sizinkilerde neherro ne merro (kızma cnm yorumuma,valla ben çok üzüldüm inan ablana)...zaten bu adam aldığını yiyomuş ablan çeksin şuna resti,kazandığıyla kirasını verip çocuğuna bakabiliyosa tamamdır işte,bide ne biliyim sonuçta ailede biraz yardım etmesi lazımm...pis adam yaaa
değişikmiş gerçekten annen....allah o yavrucağa yardım etsin,ama bence her ne olursa olsun kardeş apayrı bambaşka bişeydir,ablanı yalnız bırakma kimsesiz koyma elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalış bu manevi anlamdada diğer türlüde olabilir nasıl gelirse elinden...diyorum yaa bir kız kardeş gibi candan içten kimse olamaz...
hevukcan benim ufaklı uyandı yanına gitmem lazım sonra devam ederiz tatlım ... kusura bakma olurmu..
allah yardımcınız olsun kimseyide böle beyinsiz heriflerle karşılaştırmasın.. ablan ama en çok da o masum yavrucağımızın hakkında en hayırlısını nasip etsin cnmm öpüyorum cnm seni yrn grşrz inş.. allaha emanet ol...
Yapamıyoki ABLAM ÇALIŞIYO YİĞENİME ANNEM BAKIYO AYRILIRSI BİZİMKİLER HERŞEYİNE KULP TAKAR DÖVERLER BİLE ABİMLER HAYVAN HEPSİ..ANNEM KIZINADA BAKMAZ HEM..BANA VER BEN BAKIYIM DİYORUM EVLENMEDEN BEN BAKIYODUM GELMİYO YİĞENİM EVİM UZAK VE ANNESİNİ ÇOK ÖZLÜYO BIRAKAMIYO..ÖGRETMENİNE DURUP DURURKEN DEMİŞKİ KEŞKE BABAM ROBOT OLSA DÜĞMESİNE BASSAM SUSSA HAREKET ETMESE..GÜLEREK ANLATTI ÇOCUKTA FARKINDA HERŞEYİN..
Herzaman yanındaydım canım hala öyle doğumunda kan lazım oldu ben verdim evinede kendi haşlığımla hep alış veriş yapardım herşeyinde hep yanındaydım ben yardımcıyım ben bu sorunlar yüzünden 55 kilodan 45 e düştüm herşeye ben atladım yıprandım herkesten daha çok ablamada üzülüyorum ama en çokta yiğenime çok üzülüyorum..Geçen gün üstüne banyoda dolapları var o düşmüş üstünden bişey alırken yiğenim babası çıkarmış o korku ona yeter zaten üstüne dövmüştü..Kolu morarmıştı
gel görki o çocuğun psikolojisi ne olacak ....yaşı ergen olacak bu sfeer bu aileden kurtulmak için kocaya kaçacak,kaçtıı koca babası gibi çıkacakk,yani bu olaylar hep böyle izliyor işte birbirinii...allahverede yiğenin okusun kurtulsun ve annesinide kurtarsın inş..
Bi kez Annesi dostunu eve getirmiş ablam kabul etmediği için dövmüştü onu yine hemde nasıl gelirken bize yolda bayılmış amcamların orda hastaneye götürmüşlerdi..Bebegimde kucagında dah 1 yaşında bile değil onu almış amcamın kızı bendi aradı hemen hastaneye koştum polis çağırdım tutanak tuturdum darp raporu aldım hapsegeri. attılar onu yine tehdit etti ablamı korkusundan ablamda geri aldı off çok sitresliyim neolucak hali Allahım...
ee böyle anadan böyle çocuk işte..
Evet ama hiç anlayamadık kendilerini çok iyi kamofle ettiler...Annesi bu dosundan bebek doğurdu kocasınada senin diye yutturdu inanılmaz değişik insanlar saf dünyamıda biz hiç böyle insanların bu hayatta olabilecegini düşünmezdik..Ablamda bende diğer ablamda çok iyi niyetli bakıyoruz herzaman hayata..
ve malesef böyle insanlarda var işte hayatta,hergün neler görüyoruz neler işitiyoruz,gerek tv lerde gerek gazetelerde ....
şaka gibi ama gerçek ...
Evet şaka gibi yaşananlar biri çıksa bu yaşadıklarınız hepsi şaka dese..Mutlu huzurlu bi hayat gösterse bu sizin hayatınız dese..
inş. herşey yoluna girer cnm,sen ablana destekçi olmaya devam et..
görüşürüz yine iyi geceler cnmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?