Ölümüne Geyik Topiği :-))

Slm canım bende çok üzgünüm ama elimden hiç bişey gelmiyo malesef kocaman sivilce çıktı alnımda sıkıntıdan...

Neyse kızlar sizlere Hayırlı geceler ben yatıyım başım fena agrıyo....

Slm canım bende çok üzgünüm ama elimden hiç bişey gelmiyo malesef kocaman sivilce çıktı alnımda sıkıntıdan...

nasıl adamlar var yaa adamım die geziyolar ortada.sinir oldum valla.ablana söyle desem bi dert söyleme desem bi dert cnm ya.ne yapmayı düşünüyosun sen?

allahım düşmann başına vermesin allah islah etsin o adamı söyleme mutlaka ablana söyleyen olur sonra enişten sana zarar verir bişiilr olur kocanıda fazla muhatap etme o aadamlarla

nasıl adamlar var yaa adamım die geziyolar ortada.sinir oldum valla.ablana söyle desem bi dert söyleme desem bi dert cnm ya.ne yapmayı düşünüyosun sen?

Daha önce 1 hafta önce işyerinden arkadaşları bişeler ceviriyomuş ablamın sonunda ezile büzüle söylemişler eşin arabasında bi kız vardı diye...Oda sormuş oda via portta çalışıyo hem nişanlı burda oturuyo birlikte gidiyoruz demi..Okadar ustalaşmışkiii aldatma konusunda...Ben gördüğüm gibi anlatsam evde kıyamet kopucak o adamın agzı bozuk beni arayıp küfür eder bide..Eşimde onun imiğini sıkar baya büyür olay söylemiycem sanırım...

allahım düşmann başına vermesin allah islah etsin o adamı söyleme mutlaka ablana söyleyen olur sonra enişten sana zarar verir bişiilr olur kocanıda fazla muhatap etme o aadamlarla

Amin ıslah etsinn onu..Evet bana fena bela olur hemde.. Kocamın imanı çok güçlü ve kıymet bilir onlarla muhattap olmuyo aslında eşimin çevresi çok çok farklı..Onlar oturmaya gelmek istiyo 2side olmaz gelmeyin diyemiyoruz agırlayıp gönderiyoruz..Asla demiycem insan oğlu çiğ süt emmiş yapmaz eşim öyle şeylerden çok korkar Allah şeytana uydurmasınnn

Allaha şükür sen şanslısın allah ağız tadınızı bozmasın, eşininde başını belaya sokabilir demeyi unuttum kusura bakma gecenin bir yarısı uyumayan bebekle bu kadar :)

Allaha şükür sen şanslısın allah ağız tadınızı bozmasın, eşininde başını belaya sokabilir demeyi unuttum kusura bakma gecenin bir yarısı uyumayan bebekle bu kadar :)

Canım yorum yapmışsın ya iyi kötü destek olmak istemişsin oda yeter sağolasın Olacakları az çok tahmin ediyorum bende ama sesiz kalma nedenim korkum değil cesaretliyim evellallah bana dokunursa linç ettiririm onu....Ozaman bile adam tuttum dövdürtmek için onu ablam istemedi...Bebegimin babası dedi...

Evet eşim iyidir Allah razı olsun biraz problemler yaşadık onunla ilk evlendiğimiz zaman ufak tefek şeylerdi birbirimizi iice tanıyınca düzeldi...O bebeği ısırırım haaa yaramaz neden uyumuyo annesinide uyutmuyo..Rabbim hayırlı evlatlarden etsin inşallah...

eee napsın öyle diyecek kendimiz bizzat yaşamayınca bazı şeyleri sölemesi yap demesi kolay oluyor.Garip bir koruma isteği. Aile desteği olmadığı için böle tamah ediyor allah yolunu aydınlık etsin belki dualarımız tutar

Herkesin sabah şerifleri hayırlı olsun.
Kızlar dükkanı açtım çayı demledim.Gelen taze çıtır simir getirsin.
Yoksa kimseyi almam içeri

sendromsuz bir pazartesi diliyorum,herkese günaydınlar....kaynanamın kahvaltısını hazırlayayım geliyom

Günayydınnnn kızlarrrr
Bugün haftaya sinirli başladım.. Masamda dağ gibi yayılan işlerle sabah sabah yüzleşince ve sanırım malüm dönemlerde yaklaşında bi asabi oldummm :84::84::84::84:
Beynelminel simit yok canım poçamm varr paylaşabilirizz..

offfffff bende gııck bi hafta sonu gecirdim hava güzelken evde tıkılı kaldım zaten bir gunum var oda hiç oldu gittiii:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…