mümkünse geçen hafta sonunu berbat bi rüya olarak hatırlamak istiyorum...sana ne oldu ki burcum?sen niye evde geçirdin?offfffff bende gııck bi hafta sonu gecirdim hava güzelken evde tıkılı kaldım zaten bir gunum var oda hiç oldu gittiii:84:
ya evet ama ben uyanınca 3.sigaradan sonna hatırlıyom ve aaaa ben bugün bırakacaktım!diyom...Floce cim nikotin bandı falan hikayee bence.. bırakcam diyip bırakacaksın ,ben öyle yaptımm
motive mi oliim şimde tuğçe!Canım vala ben nikotin sakızı kullandım o işse yarıyor ama hafta sonu yine yaktım bir sigara off off
hayırlı sonuçlar alırsın inşallah...dün bir pazarım vardı o da sabah da kalkarak össye gittineyse sonradan anneciğimle gezindim alışveriş yaptım biraz iyi geldi
ya evet ama ben uyanınca 3.sigaradan sonna hatırlıyom ve aaaa ben bugün bırakacaktım!diyom...
bugün herkes barut gibi mubarek......astrolojiden annamıyom ama hani arada bi gezegenler dünyaya filan yaklaşınca biz dünya halkı sapıtıyomuşuz ya,acep ööle bişey mi oldu da hepimiz benzer bi ruh halindeyiz?
ben sigara içmiyorum tuğçe....ben onları yiyorum artık!benim bunu acilen bırakmam lazım iki pakete doğru gidiyorum artık günde.hele ki geçen hafta sonu eşimle aşırı ekşın yaşadık,haddi hesabı yok içtiğimin.ben sayamadım artık kaç paket olduğunu!ben bıraktım canım 5 gün ama karşımda içen insalar olunca e artı sinirli olunca bir tane içtim üstüne laf yedim iradesizsin bırakamıyorsun diye aslında düşündüm de ben sigarayı seviyorum içimden bir ses onu seviyorsun bırakma diyorama bir yandan da erkek arkadaşıma inat yaptım hele bir de iradesizsin diye laf duyunca iki arada bir derede kaldım napcam bilmiyorum
benim çakralarım hepsi tıkalı lavabo pompası gibi bişey lazım onnarı açabilmem için.işin beter yanı eşimin geçen haftasonu yaptığı mutfaktaki şah eseri her görüşümde çakralarım yaylarından fırlıyo yerde tekerlek misali yuvarlanıyo resmen.bi pencerem oldu sorma gitsin,salvador dali resmi gibi...hani şu şizofren ressam var ya!Olabilir valla....Hani ay dünyaya en yakın olarak geçti ya..Gerçi o geçen haftaydı ama
Şu çakralar ,meditasyon, olumlu olumlama falan işe yaramazmı.
biri bizi sakinleştirip,motive etse haftayaa..
ben sigara içmiyorum tuğçe....ben onları yiyorum artık!benim bunu acilen bırakmam lazım iki pakete doğru gidiyorum artık günde.hele ki geçen hafta sonu eşimle aşırı ekşın yaşadık,haddi hesabı yok içtiğimin.ben sayamadım artık kaç paket olduğunu!
olur,netten bakiim ona bi ara,belkim faydası olur...offf seninki de kötüymüş flockecmben araştırırken allen carr diye bir olay duymuştum kitabı falan dahi varmış iyi de etki bırakıyormuş onunla bırakanlar baya fazla araştırdığğım kadarıyla tabi en başından beri kararlıysan ki sen zaten istiyorum bırakmayı diyorsun bir araştırsana belki fikri yatar sana hem beyinen bitirmiş olursun nikotin bantına sakızına grek bile kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?