Ölümüne Geyik Topiği :-))

baş ağrısı bende de var vala. sabah bir kalktım saat 7 tabi diyorum 1 saat daha uyucam geç de yatmıştım. sonra kafam dank etti saatimi iileri almayı unutmuşum.sabah nasıl bir hüzün yaşadım anlatamam büyük bir hızla uyanıp yataktan fırladım

mümkünse geçen hafta sonunu berbat bi rüya olarak hatırlamak istiyorum...sana ne oldu ki burcum?sen niye evde geçirdin?
nolcak hayatım haftasonuna doğru eşime dedimki hava güzel gidiyo bu hfta sonuda güzel olursa dışarı çıkalım dolaşalım dedim nezamandır evdeyim diye neyse iyi hoş dun zaten geç kalkttık kahvaltı faslı felan derekn bu gitti yine tv başına 280 yattı zap yapıyo kumandayıda vermiyo biraz evi topladım bindim tepesine kalk gidelim felan sonra gıdıkladım bunu buda an,i hareket yapınca kasığına kramp girdi çok kotu oldu ondan sonrada beni sakate ttim yarım bi insanım artık topal diycekler bana bacağımı kesicekler kalkamam diye sızlandı zorla kaldıryım dedim bacağımda his yuok dedi bende ayağını gıdıkladım öle olunca bu birden tepki verdi dha kotu ağrıdı koltuktan kaldırıkende istemiyorum git senden yardım istemiyorum sölendi gittim yattım uyudum ama sinirlerim gerildi bikere kalktım giyindim yürüycem hava alcam diye bu once tamam dedi sonra beni böle bırakıp gidiyosun demeye başladı kustu benle yani yatmak ıstıyodu bacağıda ona sebep oldu

desene tam hayal ettiğin bi pazar gibi olmuş...

ya sorma canım sahile gitmek istiyodu şöle güzel bi çay yudumlamak yürüyüş yapmak falan hayal oldu tabiiii sen evde naptın öle ne aldın
mutfağa jaluzi alalım dedik.cmt bi yapı markete gittik.bir çocuk lunaparkta nası delirirse benim eşim de bööle yerlerde kendini kaybediyo resmen.apık sapık şeylere sap oluyo bu da lazım şu da gerekli diye.gitmiş bahçe için barbeküye sap olmuş,alsak mı acep diye.apartmanda oturuyos,ortak kullanım bahçemiz dahi yok bu arada!sinir harbi yaşattı bana.

bildiğin plastik jaluzi alcaz,gelmişken alet kemerine bakalım diyo!:84:....sabır ya rab sabır diyorum,sürükledim onu dekorasyon bölümüne...ahşabı dururken niye plastik olsun dedi.çünkü mutfağa alıncak diyom,ahşap leke yapar zamanla diyom annamıyo!:84::84::84:

bende sewiyorum ole yerlerde dolaşmayı benimde eşim gıvık olyo o ole bakmaktan dolanmaktan hiç hoşlanmaz ihtiyacı olanı bulur alır ve çıkar bende didik gezmek isterim her çıktığımızda tartışırız geneldee

ikna ettim sandım oh ni güsel çıkıyos artıkın dedim.bi baktım yanımda yok.ay 3 yaş çocuğu gibi yaaa,reyonlar arasında onu arıyom!gitmiş matkaba sap olmuş bu sefer.lazım diyo,jaluziyi nası takiim tavanı parmağımla mı deliiim diyo!

bak benimkide herşeyin iyisini bilir mutfak işlerine bile maydonoz olur beni delirtir

ayy sizi görmek isterdim yakından vala bence muhteşem bir ailesiniz .Allahım nolur bana da böyle bir aile nasip et

ay burcum kanser etti beni resmen.aldık hade matkabı geldik eve.ölçüyü aldık başladı bu tavanı delmeye....deliği büyüttükçe büyütüyo,nah kova gibi bi delik açıldı tavana!üst komşumu görmeme ramak kaldı yane...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…