nolcak hayatım haftasonuna doğru eşime dedimki hava güzel gidiyo bu hfta sonuda güzel olursa dışarı çıkalım dolaşalım dedim nezamandır evdeyim diye neyse iyi hoş dun zaten geç kalkttık kahvaltı faslı felan derekn bu gitti yine tv başına 280 yattı zap yapıyo kumandayıda vermiyo biraz evi topladım bindim tepesine kalk gidelim felan sonra gıdıkladım bunu buda an,i hareket yapınca kasığına kramp girdi çok kotu oldu ondan sonrada beni sakate ttim yarım bi insanım artık topal diycekler bana bacağımı kesicekler kalkamam diye sızlandı zorla kaldıryım dedim bacağımda his yuok dedi bende ayağını gıdıkladım öle olunca bu birden tepki verdi dha kotu ağrıdı koltuktan kaldırıkende istemiyorum git senden yardım istemiyorum sölendi gittim yattım uyudum ama sinirlerim gerildi bikere kalktım giyindim yürüycem hava alcam diye bu once tamam dedi sonra beni böle bırakıp gidiyosun demeye başladı kustu benle yani yatmak ıstıyodu bacağıda ona sebep oldumümkünse geçen hafta sonunu berbat bi rüya olarak hatırlamak istiyorum...sana ne oldu ki burcum?sen niye evde geçirdin?
günaydın bayanlar güzel haftalar mutlu haftalar
günaydın mandalinam,senin hafta sonun nası geçti?günaydın bayanlar güzel haftalar mutlu haftalar
kaynanadan gectı dımı geçmiş olsun canımmmmoy başım nası çatlıyoooo,ateşim vaaaar,burnum akıyoooo....
desene tam hayal ettiğin bi pazar gibi olmuş...nolcak hayatım haftasonuna doğru eşime dedimki hava güzel gidiyo bu hfta sonuda güzel olursa dışarı çıkalım dolaşalım dedim nezamandır evdeyim diye neyse iyi hoş dun zaten geç kalkttık kahvaltı faslı felan derekn bu gitti yine tv başına 280 yattı zap yapıyo kumandayıda vermiyo biraz evi topladım bindim tepesine kalk gidelim felan sonra gıdıkladım bunu buda an,i hareket yapınca kasığına kramp girdi çok kotu oldu ondan sonrada beni sakate ttim yarım bi insanım artık topal diycekler bana bacağımı kesicekler kalkamam diye sızlandı zorla kaldıryım dedim bacağımda his yuok dedi bende ayağını gıdıkladım öle olunca bu birden tepki verdi dha kotu ağrıdı koltuktan kaldırıkende istemiyorum git senden yardım istemiyorum sölendi gittim yattım uyudum ama sinirlerim gerildi bikere kalktım giyindim yürüycem hava alcam diye bu once tamam dedi sonra beni böle bırakıp gidiyosun demeye başladı kustu benle yani yatmak ıstıyodu bacağıda ona sebep oldu
o iyi oldu da bu sefer ben yamuldum gari.kaynanadan gectı dımı geçmiş olsun canımmmm
ya sorma canım sahile gitmek istiyodu şöle güzel bi çay yudumlamak yürüyüş yapmak falan hayal oldu tabiiii sen evde naptın öle ne aldındesene tam hayal ettiğin bi pazar gibi olmuş...
günaydınnn hoş geldin
günaydın mandalinam,senin hafta sonun nası geçti?
mutfağa jaluzi alalım dedik.cmt bi yapı markete gittik.bir çocuk lunaparkta nası delirirse benim eşim de bööle yerlerde kendini kaybediyo resmen.apık sapık şeylere sap oluyo bu da lazım şu da gerekli diye.gitmiş bahçe için barbeküye sap olmuş,alsak mı acep diye.apartmanda oturuyos,ortak kullanım bahçemiz dahi yok bu arada!sinir harbi yaşattı bana.ya sorma canım sahile gitmek istiyodu şöle güzel bi çay yudumlamak yürüyüş yapmak falan hayal oldu tabiiii sen evde naptın öle ne aldın
bende sewiyorum ole yerlerde dolaşmayı benimde eşim gıvık olyo o ole bakmaktan dolanmaktan hiç hoşlanmaz ihtiyacı olanı bulur alır ve çıkar bende didik gezmek isterim her çıktığımızda tartışırız geneldeemutfağa jaluzi alalım dedik.cmt bi yapı markete gittik.bir çocuk lunaparkta nası delirirse benim eşim de bööle yerlerde kendini kaybediyo resmen.apık sapık şeylere sap oluyo bu da lazım şu da gerekli diye.gitmiş bahçe için barbeküye sap olmuş,alsak mı acep diye.apartmanda oturuyos,ortak kullanım bahçemiz dahi yok bu arada!sinir harbi yaşattı bana.
bildiğin plastik jaluzi alcaz,gelmişken alet kemerine bakalım diyo!:84:....sabır ya rab sabır diyorum,sürükledim onu dekorasyon bölümüne...ahşabı dururken niye plastik olsun dedi.çünkü mutfağa alıncak diyom,ahşap leke yapar zamanla diyom annamıyo!:84::84::84:
bildiğin plastik jaluzi alcaz,gelmişken alet kemerine bakalım diyo!:84:....sabır ya rab sabır diyorum,sürükledim onu dekorasyon bölümüne...ahşabı dururken niye plastik olsun dedi.çünkü mutfağa alıncak diyom,ahşap leke yapar zamanla diyom annamıyo!:84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?