Ölümüne Geyik Topiği :-))

bi yerde okudum nikotin yoksunluğu 72saat sürüyomuş ondan sonna hafiflemeye başlıyomuş bağımlılık...daha bi kontrol altında tutulabiliyomuş.tümüyle vazgeçme 2haftadan sonna başlıyo ama...ne kadar doğru bilmiyom tabe.görces.

Ya yazarken illa anlaşılyo heralde tanıyan biri girse okusa anlar kim olduğunu sankii beni kesin anlarlar..Kaynananınkini koy hakkaten flocke herkes koysun bu topikte hahahhaha gelinlerin baskınına uğrarız kesin..Nefret edenler varya kayganasında..

kızlarbişi sorucam benim herif 9gib çıktı daha gelmedi arasam mı bi?

hemencecük koyiiim

2 gün hiç yataktan kalkmazsam unuturum sankim Sigaraya sonnnn ben artık temiz kanlı bi bayan olicimmmm..sigara kokmiycek evim kıyafetlerim en çok rahatsız eden şeyler bunlar aslında gelenlerde içiyo biz eşimle içiyoz koltuklarım beyaz dı sarı oldular en çokta bundan istiyorum aslında..

bu yaştan sonna dayak yemek de ağır olur hani,hem de toplu olarak!altına da yazmak lazım,benim kaynanam bi tene...

kızlarbişi sorucam benim herif 9gib çıktı daha gelmedi arasam mı bi?

Biri kaçırıp kötü emellerine alet etmiş olmasın.. Bi arkadaşım var oda geliyodu kocam yok diye kaçırmışlardır fidye diye ararlar yakında filan diye acayip kafa yapıyodum ..ARA TABİ CANIM KÖTÜ ZAMAN ..

kızlar iice gördünüz mü ben değişecem hemen bi kocişe bakıp gelecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…