bi yerde okudum nikotin yoksunluğu 72saat sürüyomuş ondan sonna hafiflemeye başlıyomuş bağımlılık...daha bi kontrol altında tutulabiliyomuş.tümüyle vazgeçme 2haftadan sonna başlıyo ama...ne kadar doğru bilmiyom tabe.görces.Bende alıyım ya artık müslüm baba gibi cincirletirim kendimi sigara gibi sakız aldırırım eşimedesen de baya içiyomuşsun ama ya ben 2 günde 1 paket bitiriyorum otlakçık yoksa..Sen 2 paket.. Bırakıcam kesin acaba nekadar zamanda bırakılabiliniyo canı nezaman artık istemiyo insanın..
bi de kayınpeder görüyomuş kadın 70'inden sonna zan altında kalıyomuş...garibim aklayamaz da kendinikoy kı kaynananın resmini hakkatini ama kısçeninkini deill
kıs bu kocaların hepsü aynı demek,ben üye olmadan önce bi sürü söz verdirtti bana,msn yok resim yok,kimlik deşifre yok valla ab kriterleri light kalır yanında.geçen ben de kaynanamın resmini koyiim dedim lan ona bile yassah diyo...kaynanayla kastım benim ufaklık bu arada...ha-hayyy citten kaynanamın resmini koysam ne olur acaba!
etme eyleme yaa boşver sen onnarı...waoaw kızlarrrr cigaraya son diyonuz ha bende başlıyom canımı sıkıyolar tekrara içiyom yaf
Ya yazarken illa anlaşılyo heralde tanıyan biri girse okusa anlar kim olduğunu sankii beni kesin anlarlar..Kaynananınkini koy hakkaten flockeherkes koysun bu topikte hahahhaha gelinlerin baskınına uğrarız kesin..Nefret edenler varya kayganasında..
hemen dönerim filan mı dedi?kızlarbişi sorucam benim herif 9gib çıktı daha gelmedi arasam mı bi?
bi yerde okudum nikotin yoksunluğu 72saat sürüyomuş ondan sonna hafiflemeye başlıyomuş bağımlılık...daha bi kontrol altında tutulabiliyomuş.tümüyle vazgeçme 2haftadan sonna başlıyo ama...ne kadar doğru bilmiyom tabe.görces.
bu yaştan sonna dayak yemek de ağır olur hani,hem de toplu olarak!altına da yazmak lazım,benim kaynanam bi tene...Ya yazarken illa anlaşılyo heralde tanıyan biri girse okusa anlar kim olduğunu sankii beni kesin anlarlar..Kaynananınkini koy hakkaten flockeherkes koysun bu topikte hahahhaha gelinlerin baskınına uğrarız kesin..Nefret edenler varya kayganasında..
hemencecük koyiiim
kızlarbişi sorucam benim herif 9gib çıktı daha gelmedi arasam mı bi?
hemen dönerim filan mı dedi?
vürüs mü neyin mi var acep kı?yaaa ben sizin yazdıklarınızı göremiyooooomm:84::84: aaa bugün sinir etti beni iice online takiptende bakiom arada ordada çıkmıyo noluyooooo
bu o mu????ben biraz aşağı iniyom dedi sığınağa woo kocamı kaçırmasınlar
AAAA Prolam gelmişşşş hoşgeldin yavrucum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?