yaaa ben sizin yazdıklarınızı göremiyooooomm:84::84: aaa bugün sinir etti beni iice online takiptende bakiom arada ordada çıkmıyo noluyooooo
kıs seni yakalamaya çalışıyom gari...kusura bakma yaaa eşim arıyordu senle konuşurken...hosbulduk canim benim
bana kusum yavrucum vs.. deme bi tuhaf oluyom
değiştir gari bi hoşluğu yokmuş zati...kızlar iice gördünüz mü ben değişecem hemen bi kocişe bakıp gelecem
aa kelebek bu cocuklar senin mi cok tatlilar masallah
parola gene kayboldu hay allah...
kıs seni yakalamaya çalışıyom gari...kusura bakma yaaa eşim arıyordu senle konuşurken...
havalar düzeldi hepimize bi haller oldu zati,öğlenden sonra ayağına ayakkabısını geçiren atıyo kendini sokağa ta akşama kadar buraya uğrayamıyos...son günlerde buraya fazla konsantre olamadim idare ediverin artik, burdayim...
hosbulduk canim benim
bana kusum yavrucum vs.. deme bi tuhaf oluyom
niye kıs...alsana adamı içeri a-a şunun yaptığına bak!kızlar almadım herifi içeri ii mi yaptım sizce?
niye kıs...alsana adamı içeri a-a şunun yaptığına bak!
hevuk-can seçemedim ben bunu gari...ışık ve gölge olayı...yada benim gözler mi hurda oldu acep?Aşıkmı oliyin gıı ban yoksa sulanma bak evliyim benya ben hayatım sekerim yavri tatlım kelimelerini kullanıyorum günlük hayattada o yüzden yazarken samimide olsun diye daha ileri boyuta giyom sevmimmi seni yaniii
kızlar almadım herifi içeri ii mi yaptım sizce?
offfffffff içim acıdı yahu gitti nereye gittiyse
ne ettin sen yaaa,içeri alıp üstüne kapıyı kitliip sonna ekşına başlicaktın...strateji hatası oldu bak.şimdi daha da bi sinir olcan emi...ne biliyim sinir etti şu saat olmuş yaf evde çocuğu var hadi beni bırak
bende tam resim kim diye soracaktim, Allah var güzel kadin....Kayganam nasi kızlar begendinizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?