günaydınlarrrrrrrrrrrrr............
ben asenayı en son hastanede vurulurken bırakmıştım,o ne zamandan beri sarışın?hiç yakışmamış tepesine kuş etmiş gibi duruyo valla...hele o karşı takımdaki bi kadın var didem diye one çirkef one çirkefff dansözlere benziyooo aynı aşık olmuş bu ter edilmiş acı çekiyomuş oyuzden survıvora katıldım dogun gunumde diyo sevgilisine msj atmış kurtuldun benden diyee gidiyorum yazmış bide ağlıyo meslek icabı çocugumu göremiyorum bazen 1 sene diyo çok benim hayatım burdan daha zor ben daha zorluklarla mücadele edip savaş veriyorum zaten felan diyodu ben biraz şüphelendim bundan gögüsler felanda silikon ne iş yapıyor bilemedim
1) gelin görümcenin asıl düşüncelerini öğrenmek isterse,ya da kaynana gelini...ürün şu: bi nevi kulaklık.takıyon ve 27m ilerideki konuşöaları dinleyebiliyon.eşim 'Bi insan neden bööle bişey almaya gerek duyar ki?'dedi.ben de yanlış soru hayatım,bunun türkiyede yaratacağı faciayı düşünebiliyon mu?dedim.sonna da başladık örneklerini saymaya....
evet aynen ten esmer saç platinnnben asenayı en son hastanede vurulurken bırakmıştım,o ne zamandan beri sarışın?hiç yakışmamış tepesine kuş etmiş gibi duruyo valla...
1) gelin görümcenin asıl düşüncelerini öğrenmek isterse,ya da kaynana gelini...
2)eltiler bunu karşılıklı kullanmaya başlarsa
3)yan komşunun kavgasını dinlmek için duvara bardak koymaya da gerek kalmaz.tak kulaklığı naklen dinle
ya da alt komşun için kulağını yere dayaman yeterli...lan ne cinayetler ne kavgalar çıkar...
günaydın beynelllgünaydın flocke ve burcu :97:
onunki tilki uykusu beynel-can sinek vızıldasa kalkıp tarar,şüphe mi duyuyon sen nihatımızdan?adamın işi kolay diil hem şarkı söyler hem vatanı korur....sorumluluğu çok ağır bi kerem,70 milyonun umudu o!günaydın tuğçeenihat bu ülkenin vatandaşıysa pso uyuyor nasıl kruyo ordakileri?:97:
acaba sadece bende mi var yani prolara özel bişeydir belkide....bende yok ööle bişey,forum takibe dönüyom konulara bakmak için.amaaan çok da önemli değil zati,fake'tir genem...bi kaç kişi hemen lapin gibi atlar sonna kapanır konu...
evet o vatanseverr oo spartacussss sen o didemi gördün mü anlatığımmmonunki tilki uykusu beynel-can sinek vızıldasa kalkıp tarar,şüphe mi duyuyon sen nihatımızdan?adamın işi kolay diil hem şarkı söyler hem vatanı korur....sorumluluğu çok ağır bi kerem,70 milyonun umudu o!
acaba sadece bende mi var yani prolara özel bişeydir belkide....
isimleri birbirine karıştırıyo ya da unutuyom bi tanesi vardı hani sürekli hindistan cevizi yiyodu o mu?bunun tantanasını yapmıştı hani...nihatımız da spartacus değil olsa olsa ıspartalı öküz olur!evet o vatanseverr oo spartacussss sen o didemi gördün mü anlatığımmm
evet o kısssisimleri birbirine karıştırıyo ya da unutuyom bi tanesi vardı hani sürekli hindistan cevizi yiyodu o mu?bunun tantanasını yapmıştı hani...nihatımız da spartacus değil olsa olsa ıspartalı öküz olur!
günaydın bende kalktığımda saat 1 e geliyodugünaydın beynelminelim,burcum,flockem. nasılsınız bgün bakam. dün uyuma hevesim vardı 9 da uyandımuyuyabileceğim günlerde uykum olmaz zati ne zman işe gitcek olsam uyanamam
yok kız bende siz de devar zannediyodum......hava mı atıyon burcum?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?