evet ona anlatsalar duruma hemen bi bakış açısı getirir cözer yalnız ebru destan nekadar cok kilo almış oleeee benim eşim zaynep tunusluya takmış kafayı bunun sesi ne öle adam gibi diyo sacını kes aynı erkek bu diyooo beğenmemiş yarışmacılarııısanırım orda ben olsaydım o hindistancevizini kesmeden boğazına tıkardım hatunun...halbukim nihat doğan var,söyle ona çözsün sorunu de mi?
eee reglı donemı de varrr nasıl olcakkkkk dimi düşünsene 1 ped için oyun kazanmak gerekiyomuşşşya bunlar orda ağdayı filan nası ve neyle yapıyolar acaba?
zeynep tunuslu oldum olası hep travesti tipliydi zati,yaşlandıkça da beterleşiyo.hani kimisi var yaşlanınca bişeye benziyo sean connery robert de niro ya da al pacino gibi...niye aklıma hiç kadın örneği gelmiyosa :44:kadını hep erkek gibi görmüşüm demek ki...evet ona anlatsalar duruma hemen bi bakış açısı getirir cözer yalnız ebru destan nekadar cok kilo almış oleeee benim eşim zaynep tunusluya takmış kafayı bunun sesi ne öle adam gibi diyo sacını kes aynı erkek bu diyooo beğenmemiş yarışmacılarııı
ağda değilde ooooo ali desidero yapıyorlardın 2 dakkada oturup o sıcakta yapışa yapışa ağda yapacak halleri yok dimiya bunlar orda ağdayı filan nası ve neyle yapıyolar acaba?
evettt hep oleydii ama daha da kalınlaşmış sesiiizeynep tunuslu oldum olası hep travesti tipliydi zati,yaşlandıkça da beterleşiyo.hani kimisi var yaşlanınca bişeye benziyo sean connery robert de niro ya da al pacino gibi...niye aklıma hiç kadın örneği gelmiyosa :44:kadını hep erkek gibi görmüşüm demek ki...
ya o bi derece gene...lost dizisini izlerken buna baya takılmıştım....galiba bi palmiye yaprağını koparır,onu uyguncana keserdim,bu pedin zemini olurdu,sonna üstüne kum dökerdim bu da pedin iç malzemesi olurdu sıvıyı hapsetsin diye.bunun hepsini de bi paçavrayla sıkıca sardım bu da hand-made-orkidimin yüzeyi olurdu...eee reglı donemı de varrr nasıl olcakkkkk dimi düşünsene 1 ped için oyun kazanmak gerekiyomuşşş
ya o bi derece gene...lost dizisini izlerken buna baya takılmıştım....galiba bi palmiye yaprağını koparır,onu uyguncana keserdim,bu pedin zemini olurdu,sonna üstüne kum dökerdim bu da pedin iç malzemesi olurdu sıvıyı hapsetsin diye.bunun hepsini de bi paçavrayla sıkıca sardım bu da hand-made-orkidimin yüzeyi olurdu...
bi de bunun o.b versyonu var ama sanırım bu biraz riskli...hani denersen şööle bakabilirsin:made in flockeeeee
bunu anlayamadım flockembi de bunun o.b versyonu var ama sanırım bu biraz riskli...hani denersen şööle bakabilirsin:
niye kıs? bak ni güsel fikirler üretiyos işte...bi gün adaya düşersek ne etceemiz hakkında bilgi ediniyos...ay burcu şu kabusu düşünebiliyon mu? uçak düşüyo ya da gemi batıyo ve bi adada tek senle nihat doğan sağ kalıyo...yalnız muhabetimiz kimseyi açmadı gelen kaçtı gelen kaçtıı
o an nabzımı durdurur birdahada çalıştırmammniye kıs? bak ni güsel fikirler üretiyos işte...bi gün adaya düşersek ne etceemiz hakkında bilgi ediniyos...ay burcu şu kabusu düşünebiliyon mu? uçak düşüyo ya da gemi batıyo ve bi adada tek senle nihat doğan sağ kalıyo...
palmiye yaprağını dürüp tampon yapma diyom ahanda bu smiley gibi bakma ihtimalin var sonna...bunu anlayamadım flockem
gerek yok nihat doğan sana kalp masajı yapar,hayat öpücüğü verip üstüne bi de beste yapar...o an nabzımı durdurur birdahada çalıştırmamm
ayyyy yokkkk o kalsınnn 5 gün denizde oturmayı tercih ederimpalmiye yaprağını dürüp tampon yapma diyom ahanda bu smiley gibi bakma ihtimalin var sonna...
bu yazdıkları benim uzak doğulu görmesinnnngerek yok nihat doğan sana kalp masajı yapar,hayat öpücüğü verip üstüne bi de beste yapar...
tutmaz ki...ama çok güzel saç jölesi olur ondan.prezervatif için bildiğim bi yol var...ortaçağda insanlar kuzunun ince bağırsağını kullanırlarmış korunmak için...bunlar da bi zahmet yaban domuzu avlasınlar...deniz anasından prezervatif yaptıklarını düşünsene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?