bu da bi seçenek tabe...deniz ne kadar tuzluysa kanı o kadar çabuk çözer,peki köpek balıklarını ne etcen burcum?:26:ayyyy yokkkk o kalsınnn 5 gün denizde oturmayı tercih ederim
bir ara görünmez olduğumu düşünmeye başlamıştımgünaydın beynelll
Elimi açıp dua edip secdeye yatıyorum. Nihatta kaldıysa işimiz vay halimizeonunki tilki uykusu beynel-can sinek vızıldasa kalkıp tarar,şüphe mi duyuyon sen nihatımızdan?adamın işi kolay diil hem şarkı söyler hem vatanı korur....sorumluluğu çok ağır bi kerem,70 milyonun umudu o!
hihihi bana bu kadın birazcık tuhaf geldievet o vatanseverr oo spartacussss sen o didemi gördün mü anlatığımmm
benimde aklıma ilk gelen soru bu ve hasta olmamak için geciktiricimi kullanıyorlar diye sorasım gelmişti. kıl tüy meselelerinden kurtulamıyoruz bir türlü:76:ya bunlar orda ağdayı filan nası ve neyle yapıyolar acaba?
yalnız muhabetimiz kimseyi açmadı gelen kaçtı gelen kaçtıı
zeynep tunuslu oldum olası hep travesti tipliydi zati,yaşlandıkça da beterleşiyo.hani kimisi var yaşlanınca bişeye benziyo sean connery robert de niro ya da al pacino gibi...niye aklıma hiç kadın örneği gelmiyosa :44:kadını hep erkek gibi görmüşüm demek ki...
doğru diyon anemmmm dötümü yerler korkarımmmmmbu da bi seçenek tabe...deniz ne kadar tuzluysa kanı o kadar çabuk çözer,peki köpek balıklarını ne etcen burcum?:26:
emin ol o 25inde de bişeye benzemiyordu...kadınları hep taş bebek kıvamında görmeye odaklanmış bir toplum olarak olağan bişe 25lik çıtır halimizle kalsak ne güzel olurdu.
niye görünmez olasın beynel-can?fikir yürütüyos burda biz ne ederdik diye,bak ben orkid bilem yaptım.sen ne ederdin?
yaneeee okadar çile boşuna mı çekildiii yengeçler şahit olur askımıza işteeeadada korunmanın yolu zor da,asıl mesela kadın başım ağrıyo yalanını kullanamaz orda.düşünsene,adam özel yaban domuzu için pusuya yatmış onu öldürmüş leşini yarmış bağırsağını çıkarmış,kendine uygun kesmiş hatunun yanına geliyo ve kadın başım ağrıyo diyo...valla kadının kafasına taş atsa yeridir o sıra...
yane...made by flocke pedini kullan sen gene iisimi...doğru diyon anemmmm dötümü yerler korkarımmmmm
tuvalet koymuşlardır dimi tuvalet kağıdı sabun felan düşünsene çişini yapıyon yaprakla siliyon eve dönünce ten bronz döt kahve yeşillll olmuşşşbu yarışmaya katılacak olsaydım ilk yapacağım şey nette araştırırdım. doğpal ortamlarda neyi, nasıl temin edip nası rüzgara karşı koruna bilirim diye. Sonacığıma hangi otu yakarsam ordaki böcükler kaçarda ben rahat uyurum diye.
hasta olmamak için 3-5 ilaç almak olurdu
adada korunmanın yolu zor da,asıl mesela kadın başım ağrıyo yalanını kullanamaz orda.düşünsene,adam özel yaban domuzu için pusuya yatmış onu öldürmüş leşini yarmış bağırsağını çıkarmış,kendine uygun kesmiş hatunun yanına geliyo ve kadın başım ağrıyo diyo...valla kadının kafasına taş atsa yeridir o sıra...
bi kere salak gibi yere uzanıp uyumican beynel-can,hamak nasıl yapılır onu öğrenmek lazım...bu yarışmaya katılacak olsaydım ilk yapacağım şey nette araştırırdım. doğpal ortamlarda neyi, nasıl temin edip nası rüzgara karşı koruna bilirim diye. Sonacığıma hangi otu yakarsam ordaki böcükler kaçarda ben rahat uyurum diye.
hasta olmamak için 3-5 ilaç almak olurdu
evet evet onu kullanıyım bide kanatlı ve gece versiyonunu da üret onların içine ot koy kokulu felan olsunyane...made by flocke pedini kullan sen gene iisimi...
bi kere salak gibi yere uzanıp uyumican beynel-can,hamak nasıl yapılır onu öğrenmek lazım...
altın kural 1-dötünü asla palmiye yaprağı gibi kenarı düz ve sert yaprakla silme...cart diye çektiğinde keşke sadece boyanmış olsaydı dersin sonna...tuvalet koymuşlardır dimi tuvalet kağıdı sabun felan düşünsene çişini yapıyon yaprakla siliyon eve dönünce ten bronz döt kahve yeşillll olmuşşş
hangi türlerle silmek gerekir kiii:26:altın kural 1-dötünü asla palmiye yaprağı gibi kenarı düz ve sert yaprakla silme...cart diye çektiğinde keşke sadece boyanmış olsaydı dersin sonna...
fanteziye kaçma istersen burcu...bunu bile üretmek için lostun bir sezonuna ihtiyaç duydum...evet evet onu kullanıyım bide kanatlı ve gece versiyonunu da üret onların içine ot koy kokulu felan olsun
meşe ya da çınar tipi daha uygun olur herhalde diye düşünüyom,ne biliim burcu hayatımda kaç defa yaprakla kıçımı sildim ki,bi de bana soruyo!hangi türlerle silmek gerekir kiii:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?