Ölümüne Geyik Topiği :-))

günaydın beynelll
bir ara görünmez olduğumu düşünmeye başlamıştım
Elimi açıp dua edip secdeye yatıyorum. Nihatta kaldıysa işimiz vay halimize
evet o vatanseverr oo spartacussss sen o didemi gördün mü anlatığımmm
hihihi bana bu kadın birazcık tuhaf geldi

ya bunlar orda ağdayı filan nası ve neyle yapıyolar acaba?
benimde aklıma ilk gelen soru bu ve hasta olmamak için geciktiricimi kullanıyorlar diye sorasım gelmişti. kıl tüy meselelerinden kurtulamıyoruz bir türlü:76:

niye görünmez olasın beynel-can?fikir yürütüyos burda biz ne ederdik diye,bak ben orkid bilem yaptım.sen ne ederdin?

kadınları hep taş bebek kıvamında görmeye odaklanmış bir toplum olarak olağan bişe 25lik çıtır halimizle kalsak ne güzel olurdu.

adada korunmanın yolu zor da,asıl mesela kadın başım ağrıyo yalanını kullanamaz orda.düşünsene,adam özel yaban domuzu için pusuya yatmış onu öldürmüş leşini yarmış bağırsağını çıkarmış,kendine uygun kesmiş hatunun yanına geliyo ve kadın başım ağrıyo diyo...valla kadının kafasına taş atsa yeridir o sıra...

niye görünmez olasın beynel-can?fikir yürütüyos burda biz ne ederdik diye,bak ben orkid bilem yaptım.sen ne ederdin?

bu yarışmaya katılacak olsaydım ilk yapacağım şey nette araştırırdım. doğpal ortamlarda neyi, nasıl temin edip nası rüzgara karşı koruna bilirim diye. Sonacığıma hangi otu yakarsam ordaki böcükler kaçarda ben rahat uyurum diye.

hasta olmamak için 3-5 ilaç almak olurdu

yaneeee okadar çile boşuna mı çekildiii yengeçler şahit olur askımıza işteee

tuvalet koymuşlardır dimi tuvalet kağıdı sabun felan düşünsene çişini yapıyon yaprakla siliyon eve dönünce ten bronz döt kahve yeşillll olmuşşş

kız güldürme beni yauf başkan hemen yanda

bi kere salak gibi yere uzanıp uyumican beynel-can,hamak nasıl yapılır onu öğrenmek lazım...

tuvalet koymuşlardır dimi tuvalet kağıdı sabun felan düşünsene çişini yapıyon yaprakla siliyon eve dönünce ten bronz döt kahve yeşillll olmuşşş
altın kural 1-dötünü asla palmiye yaprağı gibi kenarı düz ve sert yaprakla silme...cart diye çektiğinde keşke sadece boyanmış olsaydı dersin sonna...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…