tuvalet koymuşlardır dimi tuvalet kağıdı sabun felan düşünsene çişini yapıyon yaprakla siliyon eve dönünce ten bronz döt kahve yeşillll olmuşşş
ımmmm peki ole osunnn madem ben bi cigara içeyimm sen içmiyosun hala dimifanteziye kaçma istersen burcu...bunu bile üretmek için lostun bir sezonuna ihtiyaç duydum...
ama yaşasın kapitalizm diip wc olarak belirlenen bölümün önüne oturup büyük yapceksen 4palamut küçük yapceksen 1 martı ile ücretlendirebiliriz...meşe ya da çınar tipi daha uygun olur herhalde diye düşünüyom,ne biliim burcu hayatımda kaç defa yaprakla kıçımı sildim ki,bi de bana soruyo!
yorum yapıyon ama nesse yassı yuvarlakla silek ozman napıyımmeşe ya da çınar tipi daha uygun olur herhalde diye düşünüyom,ne biliim burcu hayatımda kaç defa yaprakla kıçımı sildim ki,bi de bana soruyo!
emin ol o 25inde de bişeye benzemiyordu...
anemm flockemama yaşasın kapitalizm diip wc olarak belirlenen bölümün önüne oturup büyük yapceksen 4palamut küçük yapceksen 1 martı ile ücretlendirebiliriz...
parayı zati ne etces orda...tabi ki bize hizmet etcekler.yannız patent işini nası etces onu bilmiyom.fikir çalıp yanımıza rakip bi tükkan açabilirler...:26:anemm flockemoraya gidip tükkan açak ped tuvalet kagıdı jilet prezarvatif cips bira kola satak acayippp iş yaparız hhhhaaaa ama paraları yok ya senet yazsınlar yada bi,ze hizmet etsinlerr
anemm flockemoraya gidip tükkan açak ped tuvalet kagıdı jilet prezarvatif cips bira kola satak acayippp iş yaparız hhhhaaaa ama paraları yok ya senet yazsınlar yada bi,ze hizmet etsinlerr
olmazzzz bu bizim fikrimiz aklıma bişiy daha takıldı o ada da hamile kalıp doğum zamanında doğumu bi ıguana mı yaptıracak 2 yengeç 30 karıncayla beraberparayı zati ne etces orda...tabi ki bize hizmet etcekler.yannız patent işini nası etces onu bilmiyom.fikir çalıp yanımıza rakip bi tükkan açabilirler...:26:
evet bu aralar çok param olsun istiyommmmseni çok girişimci gördüm burcum para işlerine kafa iyi basıyor
kıs suda doğum moda ya...otur denize cart diye doğur işte...olmazzzz bu bizim fikrimiz aklıma bişiy daha takıldı o ada da hamile kalıp doğum zamanında doğumu bi ıguana mı yaptıracak 2 yengeç 30 karıncayla beraber
kim istemez ki be burcum?evet bu aralar çok param olsun istiyommmm
köpekbalığıda gözün aydın nur topu gibi bi kızın oldu desin dimi dişlerini parlatarakkıs suda doğum moda ya...otur denize cart diye doğur işte...
sen doğrurken ben elimde terlikle nöbet tutarım korkma....köpekbalığıda gözün aydın nur topu gibi bi kızın oldu desin dimi dişlerini parlatarak
evet bu aralar çok param olsun istiyommmm
çocuk kimden olacak ona göre cevaplayayım?köpekbalığıda gözün aydın nur topu gibi bi kızın oldu desin dimi dişlerini parlatarak
sen doğrurken ben elimde terlikle nöbet tutarım korkma....
it balığı geldiğinde onu kurban olarak sunabilirim...flock sen korkma yanınada nihatı veririz iyi eğlenirim ben sizin ikinizin haline
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?