Ölümüne Geyik Topiği :-))

tuvalet koymuşlardır dimi tuvalet kağıdı sabun felan düşünsene çişini yapıyon yaprakla siliyon eve dönünce ten bronz döt kahve yeşillll olmuşşş

yanımd abir abi var işle ilgili konuşup arada geyik çeviriyoruz. bana bakıyor neden arada sırıtıyorsun diye ben hiç gelen evraklar komikte onlarla uğraşıyorum diyorum .en gıcık oldukları şey benim klavyeden çıkardığım ses oluyor şimdilik

meşe ya da çınar tipi daha uygun olur herhalde diye düşünüyom,ne biliim burcu hayatımda kaç defa yaprakla kıçımı sildim ki,bi de bana soruyo!
ama yaşasın kapitalizm diip wc olarak belirlenen bölümün önüne oturup büyük yapceksen 4palamut küçük yapceksen 1 martı ile ücretlendirebiliriz...

ama yaşasın kapitalizm diip wc olarak belirlenen bölümün önüne oturup büyük yapceksen 4palamut küçük yapceksen 1 martı ile ücretlendirebiliriz...
anemm flockem oraya gidip tükkan açak ped tuvalet kagıdı jilet prezarvatif cips bira kola satak acayippp iş yaparız hhhhaaaa ama paraları yok ya senet yazsınlar yada bi,ze hizmet etsinlerr

anemm flockem oraya gidip tükkan açak ped tuvalet kagıdı jilet prezarvatif cips bira kola satak acayippp iş yaparız hhhhaaaa ama paraları yok ya senet yazsınlar yada bi,ze hizmet etsinlerr
parayı zati ne etces orda...tabi ki bize hizmet etcekler.yannız patent işini nası etces onu bilmiyom.fikir çalıp yanımıza rakip bi tükkan açabilirler...:26:

parayı zati ne etces orda...tabi ki bize hizmet etcekler.yannız patent işini nası etces onu bilmiyom.fikir çalıp yanımıza rakip bi tükkan açabilirler...:26:
olmazzzz bu bizim fikrimiz aklıma bişiy daha takıldı o ada da hamile kalıp doğum zamanında doğumu bi ıguana mı yaptıracak 2 yengeç 30 karıncayla beraber

ben cigaraya kaçıyorum flockem az öncede sordum ama arad görmedin sen bıraktın dimi içmiyosun hala bu arada bakkal suvıvor işini bi geliştirelim

günaydıın hatunlar nabersiniz ösledimm kaç gündür giremiyorum büyük böcük hasta akşam acile gittik nihatetinde onunla uğraşıorum sizler nasılsınız bakalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…