geçmiş olsunnn kızzzz redii fazla mı kaçırdınız yoksammmgünaydıın hatunlar nabersiniz ösledimm kaç gündür giremiyorum büyük böcük hasta akşam acile gittik nihatetinde onunla uğraşıorum sizler nasılsınız bakalımmm
cümlemizinnn
geçmiş olsun kelebek...nesi var ufaklığın?günaydıın hatunlar nabersiniz ösledimm kaç gündür giremiyorum büyük böcük hasta akşam acile gittik nihatetinde onunla uğraşıorum sizler nasılsınız bakalımmm
geçmiş olsunnn kızzzz redii fazla mı kaçırdınız yoksammm
it balığı geldiğinde onu kurban olarak sunabilirim...
yok kız büyük velet hasta en büyük böcük turp gibim maşaalah bi skıyo beni suyum çıkıyooo
geçmiş olsun kelebek...nesi var ufaklığın?
günaydın ve geçmiş olsun,grip olcak gibisin sanki...Günaydın kızlar ben hasta olucam ya halsizim hapşuruyorum boğazım acıyo kötüye gidiyorum sanırım..
standart sıkıntı desene...dinlenmesi ii olur,arada bi ılık duş aldırt ona rahatlar böcük...mevsimsel çok koşup terliyo sonnada popuya iğneleri yiyooo
bugün 3.gün düşmüyo ateş okulada göndermedim yatıyo şincik içerde tşk ederm cnmm
günaydın ve geçmiş olsun,grip olcak gibisin sanki...
Günaydın kızlar ben hasta olucam ya halsizim hapşuruyorum boğazım acıyo kötüye gidiyorum sanırım..
çalışıyor musun..................?Evet ya zaten bu kış yakamdan düşmek bilmedi..şimdi yine yine yeniden yaşamak istemiyorum..
..............
kıs ben de baştan sona izlemedim zati.katlanılcak gibi değil ki,seyrettiğim kadarıyla konuşuyom...geçmiş olsun suugibiii
tşk edermm beynelcanım
survıvor mı çeviriyonuzz ben izleyemedim gece accuk netten bakem dedim çocuklardan bakamadımda neler oldu pek bilmiyom bi tek cnm cigerim(!) nihatımı sezeryanla doğanımı akreplr ısırmış onu okuyabildim gerisiyokkk:84::84:
bence kaba kuvvettense salak ya dolduruşa getir onu olsun bitsin
aslan nihat yaparsın sen yürü koçum filan mı diim?yapar mı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?