havaların değişken olduğu bu dönemde çok dikkatli olmak gerekiyor. geçmiş olsun
çalışıyor musun..................?
geçmiş olsun suugibiii
tşk edermm beynelcanım
survıvor mı çeviriyonuzz ben izleyemedim gece accuk netten bakem dedim çocuklardan bakamadımda neler oldu pek bilmiyom bi tek cnm cigerim(!) nihatımı sezeryanla doğanımı akreplr ısırmış onu okuyabildim gerisiyokkk:84::84:
yok ben direk itiim onu,hiç yormiim kendimi hem 70 milyonu da kurtarmış olurum...sen akıllı kadınsın yaparsın. nabza göre şerbet olayı falan yani
geçmiş olsun suugibiii
tşk edermm beynelcanım
survıvor mı çeviriyonuzz ben izleyemedim gece accuk netten bakem dedim çocuklardan bakamadımda neler oldu pek bilmiyom bi tek cnm cigerim(!) nihatımı sezeryanla doğanımı akreplr ısırmış onu okuyabildim gerisiyokkk:84::84:
bende fazla izlemedim. 3 gündğr uykusuzdum bu sabahta işe ayılır bayılır gibi gelmemek için 12de yattım. ütüden sonra
anamm survivor muhabbetlerini kaçırmısım:84: kızlar bu havalar hakkında bılgısı olan var mı ne zman düzelcek tam olarak:82: içim bunalıyor yaw yaz gelsin artık
tikkat et kendine,ve özür görmedim soruyu hayır içmiyom hala...flockem bende ii değilimmm kırgınlık var üstümde gene mi grip olcammm korkuyorummm bıktımmm
bu arad 3.kez soruyorum sigara içimiyosun hala dimiii
İstanbul perşembey kadar yağmurlu canım..
izmirdesin be güzelim,insan orda nası bunalır?anamm survivor muhabbetlerini kaçırmısım:84: kızlar bu havalar hakkında bılgısı olan var mı ne zman düzelcek tam olarak:82: içim bunalıyor yaw yaz gelsin artık
saol canımmm ohhh iyi yaptın canım içme artık heçççç bu arada karnım acıkır gibi olduuu benimmmtikkat et kendine,ve özür görmedim soruyu hayır içmiyom hala...
olabilebilir mi acep? adam köpek balığınıda canından bezdirip kaçırmasın mı?yok ben direk itiim onu,hiç yormiim kendimi hem 70 milyonu da kurtarmış olurum...
flockem bende ii değilimmm kırgınlık var üstümde gene mi grip olcammm korkuyorummm bıktımmm
her sene gripten (yazın bile) muzdarip olan ben şeytan kulağına kurşun ayakta atlatıyorum. Normalde serumla hastanede zor atlatırdım
bu arad 3.kez soruyorum sigara içimiyosun hala dimiii
tikkat et kendine,ve özür görmedim soruyu hayır içmiyom hala...
izmirdesin be güzelim,insan orda nası bunalır?
Nedden o kadar uykusuz kaldın ya..
ebru destan pişi yapmıştıı diyolarki bu pişikk ne güzel bişey izmire aitmişşş
kız sen kendi kendini daraltıyon daha dün bornovadaydım ben,forum kum gibiydi vesselam...flockem dedim ya istanbulda hava kötü olunca buradaki bulutlarda üstümüze üstümüze geliyor,çok kapalı hava
havyan canına doymuş intihara kalkışmış olur nihat geri geldiği için sende köpek balığının peşinden gidersin :)sorun şu ki beynel-can,burcum hızlıca doğurmazsa,ve it balığı geldiğinde ben nihatı kurban ettiğimde hayvan hala doymamışsa ne etcem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?