Ölümüne Geyik Topiği :-))

havaların değişken olduğu bu dönemde çok dikkatli olmak gerekiyor. geçmiş olsun

Evet ama bi kurtulamadım şu illetten bu kış valla habire sıcak bişeyler içip tuvalate taşınmaktan anam ağladı valla..

çalışıyor musun..................?

Evet çalışıyorum, sizler kızlar çalışıyor musunuz?

bende azcuk izledim evet ısırdı koptum ya gülmkten küfür etti ben böyle survıvor'a felan diye.. :)

bende fazla izlemedim. 3 gündğr uykusuzdum bu sabahta işe ayılır bayılır gibi gelmemek için 12de yattım. ütüden sonra

flockem bende ii değilimmm kırgınlık var üstümde gene mi grip olcammm korkuyorummm bıktımmm

bu arad 3.kez soruyorum sigara içimiyosun hala dimiii

anamm survivor muhabbetlerini kaçırmısım:84: kızlar bu havalar hakkında bılgısı olan var mı ne zman düzelcek tam olarak:82: içim bunalıyor yaw yaz gelsin artık

yok ben direk itiim onu,hiç yormiim kendimi hem 70 milyonu da kurtarmış olurum...
olabilebilir mi acep? adam köpek balığınıda canından bezdirip kaçırmasın mı?

burcum o görmemezlikte gelmeye çalıştığına göre başarısız hala ya da kelimeye tahammülü yok

sorun şu ki beynel-can,burcum hızlıca doğurmazsa,ve it balığı geldiğinde ben nihatı kurban ettiğimde hayvan hala doymamışsa ne etcem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…