bak o bölümü kaçırmışım...malzemeyi nerden buldu ki?ebru destan pişi yapmıştıı diyolarki bu pişikk ne güzel bişey izmire aitmişşş
aslında önemli olan ilk baş istanbulun düzelmesi istanbul ne zman yağmurlu , karlı olsa burası da kötü oluyor
yok kız ben onu bliyom küçüklüğümden beri yapaılır bizm evde ama nihattı herhalde ebru pişik yaptı dıyen ona gülüyorummmevet burcum ekmek hamurun yapılıyor muhtesem oluyorr. ımmm canım çekti
yok kız ben onu bliyom küçüklüğümden beri yapaılır bizm evde ama nihattı herhalde ebru pişik yaptı dıyen ona gülüyorummm
dönecek....görceksin....Olsun istersin…
Hatta olsun diye yapılması gerekenden daha da fazla üstelersin.
Aşktır ; değer verirsin, ödün verirsin, sevgiden de öte saygı gösterirsin, olmayacak kaç şey varsa bir araya bile getirirsin…
Bakarsın, ne anlattığını anlayabilmiş (?) ne de çözüm için bi’şeyler yapma gayretinde.
İştir ; sabahlarsın, “olsun” diye ailenden çaldığın zamanı oraya verirsin…
Dosttur ; hayatta kimseyi dinlemediğin kadar dinler, kendine ayırmadığın onca şeyi “O’na” ayırmaya çalışırsın…
Sonra olayın içinden kendini çıkartır şöyle karşıdan yaptıklarına bir bakarsın… Bakarsın ki her şey başladığın gibi!
Olmuyorsa, olmuyordur!
Gönlün rahat mı?
Elinden geleni yaptın mı?
Cidden olmuyorsa zorlamayacaksın… artık felsefem bu kızlar çok beğendim bu yazıyı
ilk verdiler ya un yağ felanbak o bölümü kaçırmışım...malzemeyi nerden buldu ki?
Olsun istersin…
Aşktır ; değer verirsin, ödün verirsin, sevgiden de öte saygı gösterirsin, olmayacak kaç şey varsa bir araya bile getirirsin…
Bakarsın, ne anlattığını anlayabilmiş (?) ne de çözüm için bi’şeyler yapma gayretinde.
Dosttur ; hayatta kimseyi dinlemediğin kadar dinler, kendine ayırmadığın onca şeyi “O’na” ayırmaya çalışırsın…
Sonra olayın içinden kendini çıkartır şöyle karşıdan yaptıklarına bir bakarsın… Bakarsın ki her şey başladığın gibi!
Olmuyorsa, olmuyordur!
Gönlün rahat mı?
Cidden olmuyorsa zorlamayacaksın… artık felsefem bu kızlar çok beğendim bu yazıyı
sen nerdesin ki canım..
biz yeni atlattık kelebek,seni çok ii anlıyom...kıslar kusura kalmayın gari bu böcükler hasta oluncada hep onlrla ilgilenilsin istiyooo net açık ama katılamıyorum mhbbete .... bugünlük böle idare etcez :44:artıkkk
dönecek....görceksin....
başını zati kaçırmıştım.yağı bööle mi israf etti salak?kızartma yaparak mı?ilk verdiler ya un yağ felan
dönecek....görceksin....
tuğçe bu işte başka bişey olmasın sakın?onca zaman beraberdiniz şak diye kesip atması hiç normal diil...hani üzmek istemem seni ama,bir iki aylık bişey değildi ki sizin muhabbet bu kadar kolay kesip atsın.sanki bahan arıyordu da bulmuş gibi davranıyo.flockem son ogrendıgım istihbaratlara göre hayırlısı böyleymiş,kısmet değilmiş demiş. üstüne hattımı değiştircm demiş. çok arıyorum a onu ben!!
başını bende izledim ama önceki yarışmada da vermişlerdi ordan yorum getirdim belkim odul oyununda kazanmışlardırbaşını zati kaçırmıştım.yağı bööle mi israf etti salak?kızartma yaparak mı?
tuğçe bu işte başka bişey olmasın sakın?onca zaman beraberdiniz şak diye kesip atması hiç normal diil...hani üzmek istemem seni ama,bir iki aylık bişey değildi ki sizin muhabbet bu kadar kolay kesip atsın.sanki bahan arıyordu da bulmuş gibi davranıyo.
Olsun istersin…
Olmuyorsa, olmuyordur!
Gönlün rahat mı?
insanı insan yapan bu hayvanlardır. canını yaktıkça insan olduğunu anlarsın. güzel olan şuki kalbin çarptığı için hala üzülebiliyorsun ve bu şekilde ruhun olduğunu anlıyorsun. ya kalas olan sen olsan ne yapacaktın?
şu durumda kurtulduğuna sevin.evlendikten sonra kalas olduğunu öğrenmen daha kötüydü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?