Ölümüne Geyik Topiği :-))

Olsun istersin…
Hatta olsun diye yapılması gerekenden daha da fazla üstelersin.
Aşktır ; değer verirsin, ödün verirsin, sevgiden de öte saygı gösterirsin, olmayacak kaç şey varsa bir araya bile getirirsin…
Bakarsın, ne anlattığını anlayabilmiş (?) ne de çözüm için bi’şeyler yapma gayretinde.
İştir ; sabahlarsın, “olsun” diye ailenden çaldığın zamanı oraya verirsin…
Dosttur ; hayatta kimseyi dinlemediğin kadar dinler, kendine ayırmadığın onca şeyi “O’na” ayırmaya çalışırsın…
Sonra olayın içinden kendini çıkartır şöyle karşıdan yaptıklarına bir bakarsın… Bakarsın ki her şey başladığın gibi!
Olmuyorsa, olmuyordur!
Gönlün rahat mı?
Elinden geleni yaptın mı?
Cidden olmuyorsa zorlamayacaksın…
artık felsefem bu kızlar çok beğendim bu yazıyı

kıslar kusura kalmayın gari bu böcükler hasta oluncada hep onlrla ilgilenilsin istiyooo net açık ama katılamıyorum mhbbete .... bugünlük böle idare etcez :44:artıkkk

dönecek....görceksin....

İnce meseleri anlatan güzel bir yazı yeğen

Kesinlikle doğru için rahatsa iç arkana bakmana gerek yok..

bir de şeye güldüm acunla sohbet ediyolr abi açız kuran çapsın adı neydi onun cooconut muydu heee ondan yiyoz sabah akşam

flockem son ogrendıgım istihbaratlara göre hayırlısı böyleymiş,kısmet değilmiş demiş. üstüne hattımı değiştircm demiş. çok arıyorum a onu ben!!
tuğçe bu işte başka bişey olmasın sakın?onca zaman beraberdiniz şak diye kesip atması hiç normal diil...hani üzmek istemem seni ama,bir iki aylık bişey değildi ki sizin muhabbet bu kadar kolay kesip atsın.sanki bahan arıyordu da bulmuş gibi davranıyo.

Aynen flockem bana da öyle geliyor. bence artık istemiyordu ve sonuncuyu bahane etti. zaten son 1 aydır tartışmalarımız artmıstı. tek isteğim bir gün tuğçe ben cok pişmanım deyip beni araması başka bir şey beklemiyorum ondan..

insanı insan yapan bu hayvanlardır. canını yaktıkça insan olduğunu anlarsın. güzel olan şuki kalbin çarptığı için hala üzülebiliyorsun ve bu şekilde ruhun olduğunu anlıyorsun. ya kalas olan sen olsan ne yapacaktın?
şu durumda kurtulduğuna sevin.evlendikten sonra kalas olduğunu öğrenmen daha kötüydü

beynelminelim seviyorm seni. canımsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…