orası tartışılır...BRONŞİT İÇİN İÇMİSSİN BİDE ALLAHTAN CİDDİ BİŞEY OLMAMIŞŞŞ HASAR BIRAKMAMIŞ.. sırıtık bakıyom tekrar yatıyom,ahhh flocke ölüyon gari şehadetini getir b.k karı zehirlendin işte diyom.sonra ciddi bakıyom tekrar dikeliyom 'Ya çocuklar?'diyom,derken tekrar gvşeyip gülümsüyom 'Boşveeeer.'diyom ve uzanıyom.arada birilerini görüyom dolaşıyolar ortalıkta,ahanda çitten gidiyon diyom,kalkıp birilerini arasam mı acep diyom,sonna yat gitsin gari...bööle bööle bütün gece boğuştum...öksürüğümü kesmişti ama...
hevukcum sen biraz anlatsana bu boğaları bana püf noktalarını,etkileme yerlerini hepsını işte nolurr
Anlatılmaz ki çok gıcıklar ne düşündüğünü asla bilemezsinn kolay kolay sevmezler sevdilermide asla vazgeçmezler herşeyden önce sevdiği kişi gelir kendi bile 2. planda olur ..
bu konu ile ilgili bir konferans verebilirimmmm istersenizzz ya da pisikolojiii dalları ile ilgili gel bir kahve eşiliğinde hoş sohbetler ve anımsamalar paylaşalımmmValla bayıldım diyebilirim..
Kim kime ispiyonluyo gece uyuyodum ya gündüz gözetlesin bari ispiyonlamak için
yat uyu işte efendi efendi,türk insanını bozar bööle şeyler...
bu konu ile ilgili bir konferans verebilirimmmm istersenizzz ya da pisikolojiii dalları ile ilgili gel bir kahve eşiliğinde hoş sohbetler ve anımsamalar paylaşalımmm
orası tartışılır...sırıtık bakıyom tekrar yatıyom,ahhh flocke ölüyon gari şehadetini getir b.k karı zehirlendin işte diyom.sonra ciddi bakıyom tekrar dikeliyom 'Ya çocuklar?'diyom,derken tekrar gvşeyip gülümsüyom 'Boşveeeer.'diyom ve uzanıyom.arada birilerini görüyom dolaşıyolar ortalıkta,ahanda çitten gidiyon diyom,kalkıp birilerini arasam mı acep diyom,sonna yat gitsin gari...bööle bööle bütün gece boğuştum...öksürüğümü kesmişti ama...
Öksürüğünü kesmiş iyi ya benide çıltırtıyo öksürük ya bende senin metodu deneyebilirim çok bunaltırsa..Gerisi mühim değil.. Gitmem heralde bende..
Heya flocke bi uyuyabilsem uyuyamıyorumki..Böyle bi durum varsa ben bidasha görürsem kafa göz girerim heralde üşendiğimden yataktan kalmadım adamı görünce yataktan tekme attım 2.de kalkarım heralde sinirlenip..Uyku hapımı alsam naapsam..
amman olmayan dengeni onlar hep bozar sonra..
bıraktım gari,bantlar işe yarasa da arada bi zorluyo.minibüs şoförü gibi tespih sallıyom o vakit...Flocke sigara mevzuu neoldu bıraktınmı? Ben akşama kadar sabredebildim anca..
Kızzz suuugibii sen benim dengemin olmadığını nirden biliyon..Ben çok dengeli bi insanım bikere..Atşim vardı muhtemelen gece gribim çünkii..
akşama kadar da bi başarı ama...sordun mu dr.a bantları,zararı olur mu sana?Flocke sigara mevzuu neoldu bıraktınmı? Ben akşama kadar sabredebildim anca..
boşver ya en son dedim ya dışarı çıkınca bakıcam artıkburcu,sen hala eşinin ilgi alanlarından bahsetmedin be gulüm...nası yardımcı olces sana?
bıraktım gari,bantlar işe yarasa da arada bi zorluyo.minibüs şoförü gibi tespih sallıyom o vakit...
akşama kadar da bi başarı ama...sordun mu dr.a bantları,zararı olur mu sana?
ii madem ööle yap gari,keşke daha önce söyleseydin de biz de daha çok fikir yürütebilseydik...son aklıma gelen de traş takımı hani şu philipsin ya da braunun...olmadı after shave seti alırsın...boşver ya en son dedim ya dışarı çıkınca bakıcam artık
inşallah be hevuk,darısı senin başına..Bukadar dayandıysan bidaha başlamazsın heralde ne güzel ben bırakamıyorum ya teşebbüs bile edemiyorummm..İnşallah tamamen unutursunn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?