Ölümüne Geyik Topiği :-))

yat uyu işte efendi efendi,türk insanını bozar bööle şeyler...

Heya flocke bi uyuyabilsem uyuyamıyorumki..Böyle bi durum varsa ben bidasha görürsem kafa göz girerim heralde üşendiğimden yataktan kalmadım adamı görünce yataktan tekme attım 2.de kalkarım heralde sinirlenip..Uyku hapımı alsam naapsam..

amman olmayan dengeni onlar hep bozar sonra..

bunların hepsi çakraların yerinden fırlayıp tekerlek gibi yerlerde yuvarlanması....toparlayıp takamıyos ki işte yerine...yuvarlanıp duruyolar ööle ortada...

burcu,sen hala eşinin ilgi alanlarından bahsetmedin be gulüm...nası yardımcı olces sana?

Flocke sigara mevzuu neoldu bıraktınmı? Ben akşama kadar sabredebildim anca..

bıraktım gari,bantlar işe yarasa da arada bi zorluyo.minibüs şoförü gibi tespih sallıyom o vakit...

Bukadar dayandıysan bidaha başlamazsın heralde ne güzel ben bırakamıyorum ya teşebbüs bile edemiyorummm..İnşallah tamamen unutursunn..

boşver ya en son dedim ya dışarı çıkınca bakıcam artık
ii madem ööle yap gari,keşke daha önce söyleseydin de biz de daha çok fikir yürütebilseydik...son aklıma gelen de traş takımı hani şu philipsin ya da braunun...olmadı after shave seti alırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…