Ölümüne Geyik Topiği :-))

ii madem ööle yap gari,keşke daha önce söyleseydin de biz de daha çok fikir yürütebilseydik...son aklıma gelen de traş takımı hani şu philipsin ya da braunun...olmadı after shave seti alırsın...

Sen ona bişey alma bence güzel bir gecelik al kendine geceye hakip ol ona en güzel hediye yani daha ne olsun..

sigara bağımlılarına ssk karşılıyor galiba 170 arayın sigaradan kurutun diyordu reklamlarda ama araştırmak lazım
bundan burcu da bahsetmişti...çok zorladığında koşuya çıkıyom.stresi minimuma indiriyom.insan koşarken mutluluk hormonu salgılıyo bu da stresin düşmanı.stres tavan yapmazsa sigara isteği de tekrar kayboluyo...

sarabilirsen banada haber ver flockem bende lahana aldım amaaa hala duruyo bi sarmak nasp olmadı..
lahanayla cumadan beri bakışıyos zati,bakışlarımız kenetlendi adeta...önce onu sarayım dedim sonra işi kapuskaya çevirdim ve hala sebzelikte bana bakar durur...en sonunda turşu olcak gibi..

Son düzenleme:
sarabilirsen banada haber ver flockem bende lahana aldım amaaa hala duruyo bi sarmak nasp olmadı..
öle bişey olsa ben ziyafet sofralarını 1 sn de kurarım hayal gücüm geniştir biz bazen kocişle konuşuyoz diyozki herşey kapsül halinde olsaydı mesela 2 tane kurufasulye kapsülü 2 adet pilav kapsülü 1 de turşu kapsülü lütfen eve gelip suyla yutsaydık doğal gazdan tasarruf,su dan tasaruf dimi yani

lahanayla cumadan beri bakışıyos zati,bakışlarımız kenetlendi adeta...önce onu sarayım dedim sonra işi kapuskaya çevirdim ve hala sebzelikte bana bakar durur...en sonunda turşu olcak gibi..

Yine bişey oluyo sonunda benimki karalahana üşeniyorum yavv kıymam var ama buzluk kıymasıyla güzel olmuyo..Çöpe gitmez inşallah prrşembe günü aldım bende..

Hahah benimde hep hayalimdir jetgiller diye bir çizgi film vardı orda öyleydi ne güzeldi herşey giyinirkende düğmeye basıyodun..

Yine bişey oluyo sonunda benimki karalahana üşeniyorum yavv kıymam var ama buzluk kıymasıyla güzel olmuyo..Çöpe gitmez inşallah prrşembe günü aldım bende..
kıs siz bi de onu kavuruyonuz demi...kıymalı mıymalı felan...çok güsel oluyo o gari...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…