aa evet hatırladım çok severdimHahah benimde hep hayalimdir jetgiller diye bir çizgi film vardı orda öyleydi ne güzeldi herşey giyinirkende düğmeye basıyodun..
lahanayı napcak bacımmmBuzluktaysa sorun olmaz olursa karnıyarık yaparsın..
yemeyin yoksa yandın be burcum ömrü billah daha konuşmaz senle...walla ben hediye düşünmekten adamı aç bırakacağım kesinnn bide misafir çağırdımmm
ya sorma ben de çok düşünüyorumm ama dısarı çıkmaya fırsat yok sonra işlere daliyorum iş ve ev işlerine bi bakıyorum gun gelmişDoğum günümü bugünn..Yolda kesin birşey bulursunn..Aslında önceden araştırsaydın keşke..Ben geçen sene kendi parmak izimden kol düğmesi yaptırttım..Çok güzel arkasındada baş harflerimiz yazıyooo..
hediye alıcam çıkınca yemeğide bugun özeldiyip dısardan sölerimm eniştmede diyim tavlasını getirsin napak gariiiyemeyin yoksa yandın be burcum ömrü billah daha konuşmaz senle...
1)hediyen yok
2)yemek belli olmadığı için kapuska yaparsın
3)böğürtlen haftasındasın
adam ceketini alıp gitse yeri yani....
kıs siz bi de onu kavuruyonuz demi...kıymalı mıymalı felan...çok güsel oluyo o gari...
lahanayı napcak bacımmm
Buzluktaysa sorun olmaz olursa karnıyarık yaparsın..
sen buarada kapuskayı nerden cıkardınnyemeyin yoksa yandın be burcum ömrü billah daha konuşmaz senle...
1)hediyen yok
2)yemek belli olmadığı için kapuska yaparsın
3)böğürtlen haftasındasın
adam ceketini alıp gitse yeri yani....
Doğum günümü bugünn..Yolda kesin birşey bulursunn..Aslında önceden araştırsaydın keşke..Ben geçen sene kendi parmak izimden kol düğmesi yaptırttım..Çok güzel arkasındada baş harflerimiz yazıyooo..
ben hevuk için demiştim napcak diyea Canını sıkma bacım onuda diple yaparsın yada lahana çorbası söyle mısır unlu fıktık gibi olur valla..
sen buarada kapuskayı nerden cıkardınn
ii hade yarın alırım haberlerini...gaççıyom artıkın.mutfak beni bekler...hediye alıcam çıkınca yemeğide bugun özeldiyip dısardan sölerimm eniştmede diyim tavlasını getirsin napak gariii
a Canını sıkma bacım onuda diple yaparsın yada lahana çorbası söyle mısır unlu fıktık gibi olur valla..
ii hade yarın alırım haberlerini...gaççıyom artıkın.mutfak beni bekler...
muhabbetiniz bal şeker olsun.hoşçakalın gari:79::79::79:
canım sen dedin ya kıyma iyi olmazsa karnıyarık yaparsın diye bende ozman lahana yı ne etcek anlamında dedimok sustummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?