Ölümüne Geyik Topiği :-))

Doğum günümü bugünn..Yolda kesin birşey bulursunn..Aslında önceden araştırsaydın keşke..Ben geçen sene kendi parmak izimden kol düğmesi yaptırttım..Çok güzel arkasındada baş harflerimiz yazıyooo..

walla ben hediye düşünmekten adamı aç bırakacağım kesinnn bide misafir çağırdımmm
yemeyin yoksa yandın be burcum ömrü billah daha konuşmaz senle...
1)hediyen yok
2)yemek belli olmadığı için kapuska yaparsın
3)böğürtlen haftasındasın
adam ceketini alıp gitse yeri yani....

ya sorma ben de çok düşünüyorumm ama dısarı çıkmaya fırsat yok sonra işlere daliyorum iş ve ev işlerine bi bakıyorum gun gelmiş

yemeyin yoksa yandın be burcum ömrü billah daha konuşmaz senle...
1)hediyen yok
2)yemek belli olmadığı için kapuska yaparsın
3)böğürtlen haftasındasın
adam ceketini alıp gitse yeri yani....
hediye alıcam çıkınca yemeğide bugun özeldiyip dısardan sölerimm eniştmede diyim tavlasını getirsin napak gariii

kıs siz bi de onu kavuruyonuz demi...kıymalı mıymalı felan...çok güsel oluyo o gari...

Ben bilmiyorumda annem yemeğini yapıyo muhteşem oluyo benim eşim sarma istedi sarma yapacagdımm kıyma al dedim almadı bende çıkmıyorum dışarı kladı..Bide evet haşlayıp kıymayla börek gibi tavada pişiyo çok çeşidi var da ben bilmiyorum eşimde yemiyo..

hediye alıcam çıkınca yemeğide bugun özeldiyip dısardan sölerimm eniştmede diyim tavlasını getirsin napak gariii
ii hade yarın alırım haberlerini...gaççıyom artıkın.mutfak beni bekler...
muhabbetiniz bal şeker olsun.hoşçakalın gari:79::79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…