kelebeğim gel gel h.g bir ben kaldım vala herkesler gitti
ahanda tuçem sen burdamısın bacım bende baktım kimsecikler görünmüyo herkeşcikler gitmiş ben kalmışım bi başıma...
ee naptınız bakalım nasıl geçti havuz sefası .. senin danacık nörüyo ii davranıyo dimi bak bi daha kendine böle davrandırtma ...
güzeldi kelebeğim,sen çabuk kaçtın havuzdaniyi iyi Allaha şükür seviyorum bitoşumu ben
ollumu okuldan alma saatim gelmişde geçmiş nasıl gittiğimi bilemedim kuzu yaa sonnada anacuğuma gittimm ancak geldiimmm:93:
kaçta bitiyo senin mesaiii en uzun sen kalıyon heralde(
ii kuzum ya sana kolay gelsinnn ben sofra hazırlamak için mutfağa geçiyorum hadi inş. yarın grşrz.. öpüyorumm hoşçakall......
hadi bakalım hevuk-can,dualarımız seninle...Off bende kaç gündür kimseyle karşılaşamıyorum sıkıldımm zaman geçmiyo..Kızlar bu ayın 20 sinde filan transferim varİnşallah bakalım az kaldı.. Yarın belkim yetişirim size ...
günaydın burcum, kusura bakma pc başında diildim...döndüm gari burdayım şincik.flockem nerelerdesin dun leylasını arayan mecnun gibi dollandım buralarda
naptın bakayım kaç gundur görüşemiyozzgünaydın burcum, kusura bakma pc başında diildim...döndüm gari burdayım şincik.
kıs ne ediim tam bi ekşın işte....adliyedeydim!hey allahım yaaa,eve dönünce var ya pilim bitmişti resmen!naptın bakayım kaç gundur görüşemiyozz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?