Ölümüne Geyik Topiği :-))

flockemmm sonrasında havuza bilem girdik sen yoktun ama havuza bari gelir diye bekledik gelmedin de
kıs ben dün bürokratik kağıt savaşı verdim,öldüm öldüm dirildim!allah devlete zeval vermesin ama birileri şu bürokrasiye el atmalı yaf...

aboww gene mi aksiyon kaç ölü kaç yaralı var flockem beni de çagırsaydın beraber alt ederdik onları
yok kıs,devletin önünde süt dökmüş kedi gibiyim...dişlerimi sıka sıka gülümsedim habire...ama bööle giderse devamını garanti edemicam, daha işim var orda çünkü...

Nasılsınız kıslar, flockem, two, burcu :) güzel bir gün diliyorum arkidişlerime,

bende işe yeni geldim geç kalmışım bu sabah koştur koştur..

Sabah sporumu yapmış oldum burcucum...

flockem; sende koşturmuşsun halletmiştirsin işlerini umarımm...

sen bürokrasinin şiir gibi işleyip bi anda işlerini bitirdiğine hiç denk geldin mi? hiç biter mi?ömür biter kağıt savaşı bitmez, sugibi...

adliyede ne işin vardı canım
veraset için gittim burcu...allah kimseyi bu işlere sokmasın gari!normalde bi hafta elime geçmesi gereken kağıt benim yaklaşık 5 aydır canımı sıkıyo.kalacak şey de ööle boğazda ev filan diil hani!ufacık tefecik bi daire,onun da parası peşinde diilim.faturalarını ödemem lazım yoksam hacizle başım belaya gircek...ay zor iş bunlar!

hatırlıyorum da o zmanlar üniversiteye kayıt olcam sicil raporu istiyorlardı. abartmıyorum 4 saat kuyrukta beklemiştim,güneşin alnında sicilim yoktu ama az kalsın sicilime suç işlenip öyle verceklerdi elime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…