wayyy zormuş flockemm eee ondan önceki gun veletler seni bitkisel hayata sokmuslarveraset için gittim burcu...allah kimseyi bu işlere sokmasın gari!normalde bi hafta elime geçmesi gereken kağıt benim yaklaşık 5 aydır canımı sıkıyo.kalacak şey de ööle boğazda ev filan diil hani!ufacık tefecik bi daire,onun da parası peşinde diilim.faturalarını ödemem lazım yoksam hacizle başım belaya gircek...ay zor iş bunlar!
veraset için gittim burcu...allah kimseyi bu işlere sokmasın gari!normalde bi hafta elime geçmesi gereken kağıt benim yaklaşık 5 aydır canımı sıkıyo.kalacak şey de ööle boğazda ev filan diil hani!ufacık tefecik bi daire,onun da parası peşinde diilim.faturalarını ödemem lazım yoksam hacizle başım belaya gircek...ay zor iş bunlar!
günaydınnnnnnn kızlar cumanız mübarek olsun yarın tatilll
günaydınnnnnnn kızlar cumanız mübarek olsun yarın tatilll
günaydın mandalinamm. ne tatili yarın aksam full 7ye kadar burdayım gene
esas mı gızzz... yazıkkk
two olsun gülüm suyla beraber evden eşlik ederiz size
two olsun gülüm suyla beraber evden eşlik ederiz size
evet suyum,1 gün tatilden de hiç bir şey anlamıom
sorma o ayrı bi vaka...sadece haftasonunun gelmesini istiyom artık burcum...bu hafta çok yoruldum...wayyy zormuş flockemm eee ondan önceki gun veletler seni bitkisel hayata sokmuslar
ya atıyom şimdi, mesela 1. odadasın demi,seni 2. odaya bişey için gönderiyo.bu oda da 3. katta ve asansör çalışmıyo.çıkıyom oraya ordaki diyo ki olmadı bak 1. odadaki şunu eklememiş...hadi iniyom tekrar 1. odaya o da bana diyo ki bunu ben yapamam git baro başkanına.o nerde diyom bana 2. katı gösteriyo.çıkıyom yukarı yok savcıya soruyom yok avukata soruyom buluyom bi şekilde.baro başkanı bana diyo ki dilekçe yazman lazım.ii diyom nerde bulurum bu dilekçeyi?ilk katta panoda asılı diyo.ilk kata iniyom buluyom panoyu ama kağıt kalem yok.hademeye diyom nerde bulabilirim burda kağıt kalem?diyo ki baro başkanına çık onda var!çıkıyom tekrar adamın yanına ve bana demin neden kağıt kalem vermediğini soruyom,istemedin ki diyo!hade satın alıyom tekrar aşağı iniyom yazıyom panodakilerini ve bunu 1.odaya götürüyom.o bana bunun baro başkanını görmesi gerektiğini söölüyo .tekrar çıkıyom adamın yanına,bi bakıyo tamam diyo sadece...iniyom 1.odaya diyo ki burda işin bitti 2.odaya git.gidiyom 2.odaya demez mi el yazısı kabul olmaz! gidiyos bunu pc. çıktı haline getiriyos evde.koşup gidiyos adliyeye.yukarı aşağı merdivenlerde step yaptıktan sonra sulh mahkemesine ya da kalemi miydi?ööle birine veriyom kağıdı.tamam diyo oldu işte.hmm gidebilir miyim diyom?git diyo.tam adliyeden çıkcam zırt adamdan telefon,mirasçılardan abim tc vatandaşı olmadığı için bilgileri görünmüyo!şimdi onun yaşadığını kanıtlamam gerekmiş!:84:
Bende çok isterdim ama evdeki telefonu annem gitmiş kapattırmış o yüzden evden olan interneti kullanamıyorum canım...
geçirmediğimi kim söölüyo?ama tüm dinamitler içimde patladı tuğçem,yiyosa çat bakem baro başkanına....valla adamın bi şikayet etmesi yeterlidir herhal!aaaaaiyi kriz geçirmemişsın flockem cok zor bir durum:84::84:
ya atıyom şimdi, mesela 1. odadasın demi,seni 2. odaya bişey için gönderiyo.bu oda da 3. katta ve asansör çalışmıyo.çıkıyom oraya ordaki diyo ki olmadı bak 1. odadaki şunu eklememiş...hadi iniyom tekrar 1. odaya o da bana diyo ki bunu ben yapamam git baro başkanına.o nerde diyom bana 2. katı gösteriyo.çıkıyom yukarı yok savcıya soruyom yok avukata soruyom buluyom bi şekilde.baro başkanı bana diyo ki dilekçe yazman lazım.ii diyom nerde bulurum bu dilekçeyi?ilk katta panoda asılı diyo.ilk kata iniyom buluyom panoyu ama kağıt kalem yok.hademeye diyom nerde bulabilirim burda kağıt kalem?diyo ki baro başkanına çık onda var!çıkıyom tekrar adamın yanına ve bana demin neden kağıt kalem vermediğini soruyom,istemedin ki diyo!hade satın alıyom tekrar aşağı iniyom yazıyom panodakilerini ve bunu 1.odaya götürüyom.o bana bunun baro başkanını görmesi gerektiğini söölüyo .tekrar çıkıyom adamın yanına,bi bakıyo tamam diyo sadece...iniyom 1.odaya diyo ki burda işin bitti 2.odaya git.gidiyom 2.odaya demez mi el yazısı kabul olmaz! gidiyos bunu pc. çıktı haline getiriyos evde.koşup gidiyos adliyeye.yukarı aşağı merdivenlerde step yaptıktan sonra sulh mahkemesine ya da kalemi miydi?ööle birine veriyom kağıdı.tamam diyo oldu işte.hmm gidebilir miyim diyom?git diyo.tam adliyeden çıkcam zırt adamdan telefon,mirasçılardan abim tc vatandaşı olmadığı için bilgileri görünmüyo!şimdi onun yaşadığını kanıtlamam gerekmiş!:84:
Bende çok isterdim ama evdeki telefonu annem gitmiş kapattırmış o yüzden evden olan interneti kullanamıyorum canım...
geçirmediğimi kim söölüyo?ama tüm dinamitler içimde patladı tuğçem,yiyosa çat bakem baro başkanına....valla adamın bi şikayet etmesi yeterlidir herhal!
syum seni göremicek miyiz 2 gün
flocke sana kardeş tavsiyesi gittiğin çok katlı resmi kurumlarda yukarı çıkma danışma yada polis vardır girişte ben engelliyim yukarı çıkamıyorum şu işim var de onlar bir personeli yanına yolluyorlar çalışanda 5 dakika istediğini yapıp evrağını eline veriyor emin ol personel orada çalıştığı için herkesi tanıyor ve işin nasıl nereden olacağını kestirmesini biliyor kendini yormamak için tam 5 dakika sürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?