kayıp gül nerelerdesin sen?
Siz yakından tanışıyonuz sanırsam kelebekle..Hoş geldiniz bu arada..
Canım çok teşekkür edrim inşallah bende kuran okuycam bol bolll Meryem suresii..Transferin denk geldiği tarihe baksana flockem Peygamber efendimizin dogdugu gün....
İnşallah canımm ümitsizlige kapılınca sizlerin birilerinin dua ettiği geliyo aklıma inşallah benim dualarımı etmezse başka arkadaşlarımınkini eder ve nasip eder banada...
demekki çok dua etmiyon rabbim meleğimi göndermiyo bana
Siz yakından tanışıyonuz sanırsam kelebekle..Hoş geldiniz bu arada..
selam kizlarben geldimm Nasilsiniz ?
demekki çok dua etmiyon rabbim meleğimi göndermiyo bana
hoş geldin rüzgar gülü nerelerdesin sen??selam kizlarben geldimm Nasilsiniz ?
havukcana anlatmıştım bir arkadaşımın durumunu onun halini görsen ağlardın.hiç çocukları olmadı senelerce denediler kaç defa yine olmadı en sonunda tam pes ediyorlardı bu son dediler. birinci ardından ikinci yumurcak geldi. Rabbim duaları kabul eder ama vadesi geldiğinde. sabrını ölçüyordur belkim ya da hayırlı bir evladın olmasını istediği için bekletiyordur seni. önemli olan kalbinin güzelli onun karşısında kabul olmayacak dua yoktur. sen o yüzden kalbini ferah tut.
hoş geldin ne o o kazağı bana mı örüyon?
hoş geldin rüzgar gülü nerelerdesin sen??
kaynanam ciddi ciddi saldırıya geçti....çıkıyom ben gari...ii muhabbetler size.:79:
bende seni öptüm canım aklın yolu birdir.hoş geldin rüzgar gülü nerelerdesin sen??
hıh tam da bunu sölemek içimden geçiyodu ki beynelcanım düşüncelerime tercüman oldu öptüm seni
aminnnnAy yapma ya üzülme lütfen çok duayla dğilki canım Rabbim isterse olur..Senindemi olmuyor ne kadar zamandır olmuyoki.. Tüp bebek yaptır canım sende..Eskisi gibi değilki teknoloji tıp geliştii bi şekilde olur..Rabbim İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH..
havukcana anlatmıştım bir arkadaşımın durumunu onun halini görsen ağlardın.hiç çocukları olmadı senelerce denediler kaç defa yine olmadı en sonunda tam pes ediyorlardı bu son dediler. birinci ardından ikinci yumurcak geldi. Rabbim duaları kabul eder ama vadesi geldiğinde. sabrını ölçüyordur belkim ya da hayırlı bir evladın olmasını istediği için bekletiyordur seni. önemli olan kalbinin güzelli onun karşısında kabul olmayacak dua yoktur. sen o yüzden kalbini ferah tut.
hosbuldum elim degmisken bitireyim dedim olculerini ver sanada oreyim:82:
kız nası ölçü verem boyum bir buçuk kilom 48 (burdaki arkadaşlar bir çuval çimento bilem etmiyon diyip dalga geçiyor benimle)
canımmm gerçekten duygulandım daha başındayım bazı şeylerin biliyorum ama bu konuda hassaslaştım baya birabbimin belirlediği muhakkak bi zaman vardır bende o zamanı bekliyorum sağlıklı sıhhatli hayırlı bi şekilde gelsinde rabbim bilir zamanını çok sağolasın canım ama rabbim kimseyi aratmasın evlat acısı göstermesin inşş ooo çok duygusala bağladım bende
Ay yapma ya üzülme lütfen çok duayla dğilki canım Rabbim isterse olur..Senindemi olmuyor ne kadar zamandır olmuyoki.. Tüp bebek yaptır canım sende..Eskisi gibi değilki teknoloji tıp geliştii bi şekilde olur..Rabbim İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH..
valla bir seneyi geçti açıköğretim okuyordum bide uzaktaydım memleketten ondan hayırlısı diodum umursamıyordum ama bi seneyi geçince üzülmeye başladım rabbim hayırlı zamanda eder inş isteyen herkesi
hehe daha az ip gider o zaman problem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?