Ölümüne Geyik Topiği :-))

bacum olur kendusi onu da bağımlı yapcam bu gidişle..

hevukcan ben de ilk velede hamile kalmayı beklerken ali imran suresinin ilk sayfasını okumamı tavsiye etmişti bir ablam sende okuyabilirsin bizlerde senin için dua ediyoruz inş.

demekki çok dua etmiyon rabbim meleğimi göndermiyo bana

havukcana anlatmıştım bir arkadaşımın durumunu onun halini görsen ağlardın.hiç çocukları olmadı senelerce denediler kaç defa yine olmadı en sonunda tam pes ediyorlardı bu son dediler. birinci ardından ikinci yumurcak geldi. Rabbim duaları kabul eder ama vadesi geldiğinde. sabrını ölçüyordur belkim ya da hayırlı bir evladın olmasını istediği için bekletiyordur seni. önemli olan kalbinin güzelli onun karşısında kabul olmayacak dua yoktur. sen o yüzden kalbini ferah tut.

demekki çok dua etmiyon rabbim meleğimi göndermiyo bana

Ay yapma ya üzülme lütfen çok duayla dğilki canım Rabbim isterse olur..Senindemi olmuyor ne kadar zamandır olmuyoki.. Tüp bebek yaptır canım sende..Eskisi gibi değilki teknoloji tıp geliştii bi şekilde olur..Rabbim İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH..

selam kizlar ben geldimm Nasilsiniz ?
hoş geldin rüzgar gülü nerelerdesin sen??

hıh tam da bunu sölemek içimden geçiyodu ki beynelcanım düşüncelerime tercüman oldu öptüm seni

kaynanam ciddi ciddi saldırıya geçti....çıkıyom ben gari...ii muhabbetler size.:79:

kaynanam ciddi ciddi saldırıya geçti....çıkıyom ben gari...ii muhabbetler size.:79:

ii bari hade üzme gelinimi zıpzıplarada bindir mutluluk hormonu salgılatıyomuş mutlu bir gelinim ossun istiyom ben bende bindirtcem ona göre.. öp tatlı cadıyııı:79:

hoş geldin rüzgar gülü nerelerdesin sen??

hıh tam da bunu sölemek içimden geçiyodu ki beynelcanım düşüncelerime tercüman oldu öptüm seni
bende seni öptüm canım aklın yolu birdir.

aminnnn

havukcanım bu dönemde psikoloji öenmlidir biliyon demi ondan asla ümidini kaybetme ve karamsar olma

canımmm gerçekten duygulandım daha başındayım bazı şeylerin biliyorum ama bu konuda hassaslaştım baya bi rabbimin belirlediği muhakkak bi zaman vardır bende o zamanı bekliyorum sağlıklı sıhhatli hayırlı bi şekilde gelsinde rabbim bilir zamanını çok sağolasın canım ama rabbim kimseyi aratmasın evlat acısı göstermesin inşş ooo çok duygusala bağladım bende

sabahta ben öyleydim ama tersinden sinirden az daha dalıyordum kadının birine bide düşün boy 175 bende bir buçuk ay ne atraksiyon olurdu. bide beni tutuşları vardı belimden yakaladığı gibi abi dur sen dedi bu halinle napıyon diye

valla bir seneyi geçti açıköğretim okuyordum bide uzaktaydım memleketten ondan hayırlısı diodum umursamıyordum ama bi seneyi geçince üzülmeye başladım rabbim hayırlı zamanda eder inş isteyen herkesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…