uyuma bacım uyuma her an herşey olabilir tikkattt
hani nerede
Kizzzlar, kimse yokmu???:84:
burdayım bacım burdayım valla bende uyumak istemiyom ama göz kapaklarım açılmıyooo:78:
ben varım ama ara ara bakabiliyorum
kibrit çöpü tak sende
yoğunmu işlerin
bugün havada ne varsa canım sıkılıyor, afakanlar basıyor ve gün geçmek bilmiyor bir türlü:26:
benimde psiklojim boziliyi dert bölümüne girmiştim iyce içim şiştiiipoffffffff
eh birazcık
başım ağrıyor nedense onu atlatırsam aslında yetiştiririm.
kızlarrr gecen canımdan bezdiren veledin annesi dun aradı kıs seviyom iyi hos ama veledi canımdan bezdiryo zaten keyfim yok bu aralar aradı dun açmadım teliii şimdi arıyımca ne diycemmm ayıp oldu
ben varım ama ara ara bakabiliyorum
yağmur altında yürümeyi bende severim ama brezilya fönü olduğu için saçımda asla çıkamam.aslında güzel romantik bir hava var tam yağmur altında ıslanılcak offff
burcu her sabah giriyorum oraya halime şükredip çıkıyorum
geçmiş olsun migren filanmı var
Burcu sen ne iş yapıyordun..
işler yoğun sanırım..
hava güzele benziyor ama kasvettli bide bu gün ilk iş günü ya pazartesi ondan olabilir..
eh birazcık
başım ağrıyor nedense onu atlatırsam aslında yetiştiririm.
hayırdır canımbi sorun yoktur umarım..
yağmur altında yürümeyi bende severim ama brezilya fönü olduğu için saçımda asla çıkamam.
migrenim yok ama bu sıralar son birkaç gündür devamlı baş ağrısı çekiyorum.annem nazar falandır diyor ama ben ömrümde görmedim böle bişi
okut kendini nazar insanı öldürür korkarım ondan
yağmur altında yürümeyi bende severim ama brezilya fönü olduğu için saçımda asla çıkamam.
migrenim yok ama bu sıralar son birkaç gündür devamlı baş ağrısı çekiyorum.annem nazar falandır diyor ama ben ömrümde görmedim böle bişi
nazar değecek bir yönüm, şansım güzelliğim olsa amenna o yüzden pek ihtimal vermiyorum. ama nazar haktır onu biliyorum. Allah saklasın hepimizi ne diyeyim.
güzelmiş ben bunu itiraf.comda yazayım mı? :)canım senin görmediğin yada sende olan başkasından olmayan şeyler illa vardır
itraf edeyim nazarım değermiş
geçen gün iş arkadaşımız inek bakıyor sütünü satıyor sütçüye dedim bende marketten tatsız süt alana kadar banada sat yok mok dedi şaka yapıyor sandım ısrar ettim getirdi meğer bazı insanların nazarı ineğe değermiş ineğin memeleri şişer patlıycak gibi olurmuş dua okunur sonra düzelirmiş o yüzden kimseye süt satmazmış sütçüye verirmiş neyse bunu bana sütü getirdikten sonra anlattı sabah ilk işim sormak oldu ineğinde birşey oldumu oldu dedi gene rahatsızlandı aha ilk defa nazarımın değdini duydum bir daha töbe kırk defa maşallah derim genede almam süt filan marketten sütçüden alırım
güzelmiş ben bunu itiraf.comda yazayım mı? :)
hu hu nerelerdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?