- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
Burdayımmmm...:84:
ben mi danışman ve halkla ilişkiler sorumlusuyum ama milletin derdine dermen olmaktan kendi derdime çözüm ürtemiyorumm artıkınnnnBurcu sen ne iş yapıyordun..
işler yoğun sanırım..
hava güzele benziyor ama kasvettli bide bu gün ilk iş günü ya pazartesi ondan olabilir..
suyumm sen de çok sıkkınsın sankim benim gibi
ben mi danışman ve halkla ilişkiler sorumlusuyum ama milletin derdine dermen olmaktan kendi derdime çözüm ürtemiyorumm artıkınnnn
yawww flockemin basına bi işmi geldi mapus damlarına mı attılar naptılarrr:26:
ne yapıyorsunuz
canım senin görmediğin yada sende olan başkasından olmayan şeyler illa vardır
itraf edeyim nazarım değermiş
geçen gün iş arkadaşımız inek bakıyor sütünü satıyor sütçüye dedim bende marketten tatsız süt alana kadar banada sat yok mok dedi şaka yapıyor sandım ısrar ettim getirdi meğer bazı insanların nazarı ineğe değermiş ineğin memeleri şişer patlıycak gibi olurmuş dua okunur sonra düzelirmiş o yüzden kimseye süt satmazmış sütçüye verirmiş neyse bunu bana sütü getirdikten sonra anlattı sabah ilk işim sormak oldu ineğinde birşey oldumu oldu dedi gene rahatsızlandı aha ilk defa nazarımın değdini duydum bir daha töbe kırk defa maşallah derim genede almam süt filan marketten sütçüden alırım
Slm kızçekler napıyonuz..Hava güzelmii gı suu şakır şakır yağmur yağıyo dışarda hastaneye gittik biz geldikk..Moralim bozuk yineee benimm..Kötü bi zamanıma geldi bu topikk fazla girmiyorum o yüzden sizide sıkmamak içünn..
canımm sıkma canını moralini bozma bak bunlar çok önemli strese girmemen lazımBurcu hayal marjinal faydalı slllllmmmmmmmmmmmmmm
Dur bakalım be hevuk, bu tüp müp olayları birazcık uğraştıran ama genelde mutlu sonla biten olaylar.Moral bozma hemen.
çok sıkıldım ben bugun hava da bir tuhaf:84:
canımm sıkma canını moralini bozma bak bunlar çok önemli strese girmemen lazım
al bendende o kadar hava bi açıyo bi kapıyo şimdide yağmur yağıyoo
hevukcummm hoşgeldin hani bana slm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?