Ölümüne Geyik Topiği :-))

Burcu sen ne iş yapıyordun..

işler yoğun sanırım..

hava güzele benziyor ama kasvettli bide bu gün ilk iş günü ya pazartesi ondan olabilir..
ben mi danışman ve halkla ilişkiler sorumlusuyum ama milletin derdine dermen olmaktan kendi derdime çözüm ürtemiyorumm artıkınnnn

flockeme itafen

Başın öne eğilmesin
Aldırma gönül aldırma
Ağladığın duyulmasın
Aldırma gönül aldırma

Dışarıda deli dalgalar
Gelip duvarları yalar
Seni bu sesler oyalar
Aldırma gönül aldırma

Kurşun ata ata biter
Yollar gide gide biter
Mapus yata yata biter
Aldırma gönül aldırma

Dertlerin kalkınca şaha
Bir sitem yolla Allah'a
Görecek günler var daha
Aldırma gönül aldırma
flockemmm

ben mi danışman ve halkla ilişkiler sorumlusuyum ama milletin derdine dermen olmaktan kendi derdime çözüm ürtemiyorumm artıkınnnn

Hmm ah canımm.. sen canını sıkma gün gelir onuda çözersin yeğen.. :)

yawww flockemin basına bi işmi geldi mapus damlarına mı attılar naptılarrr:26:

Hakkeden noldu yawww gitti daha gelmedi sabah ki sohbete vakıf olamadım yaaa işler yoğundu daa...
ne yapıyorsunuz

iş iş işşşşşş üfff çokkkkk sıkıldımmmmm:84: :84: :84:

Bu da benden geldin flockem'eee

Ne Ağlarsın Benim Zülfü Siyahim,
Bu Da Gelir Bu Da Geçer Ağlama.
Göklere Erişti Figânım Ahım,
Bir Gülün Çevresi Dikendir Hardır,
Bülbül Har Elinde Ah İle Zardır.
Ne Olsa Da Kışın Sonu Bahardır,
Daimi'yem Her Can Ermez Bu Sırra,
Gerçek Aşık Olan Erer O Nûra.
Yusuf Sabır İle Vardı Mısır’a,

Slm kızçekler napıyonuz..Hava güzelmii gı suu şakır şakır yağmur yağıyo dışarda hastaneye gittik biz geldikk..Moralim bozuk yineee benimm..Kötü bi zamanıma geldi bu topikk fazla girmiyorum o yüzden sizide sıkmamak içünn..

Ne saçma sütçü sıyırmış kafayı bencee sütü çokmu güzelki ineginn..Bizimde inegimiz vardı günde 15 klo sütü oluyodu nerdeyse inekte çok güzeldi ama hiç bişi olmadıı Doktorlar bile bize süt almaya geliyodu

Bizlerde idare edioz işte ama senin neyin var canım neden moralin bozuk bakayım..

Tüp bebek yapıyorum hayatım ben bugün gittim sadece 2 tane yumurtam gelişmişş çok üzüldümm Nirde herkes altta inci gibi dizilmişsiniz kızçeler nie yazmıyosunz yavvv...

Dur bakalım be hevuk, bu tüp müp olayları birazcık uğraştıran ama genelde mutlu sonla biten olaylar.Moral bozma hemen.

Dur bakalım be hevuk, bu tüp müp olayları birazcık uğraştıran ama genelde mutlu sonla biten olaylar.Moral bozma hemen.

Ümidim bu yönde..Gelirken eşim dükkana geçti bende züccaciyeye ugradımm eve gelirken bi baktım fare koşuyoo okadar komiktiki ıslanmış tüyleri diken diken olmuşş lan fareee gel yanıma diye koşuyorum peşinden konteynırın altına girdi tekmeledim konteynırı çıktı kovaladım biraz baktım bi kız var ellerinin arassına koymuş kafasını duruyoo fare gidince üstüme yürüdü napıyosun sen ya üstüme atlasaydı die oda senden korktu kaçtı zaten naapcak sana dedim dövcektim o sinirle eşim gelmiş yakaladı beni kolumdan sürükleyerek eve götürdü arkadaşlarıda kahkaha atıyolardı dışarda..Dışarı çıkmayı yasakladıı..Sinirlerim çok yıprandı dellendim ya ne zor süreçç kimsede bilmiyo tüp yaptırdıgımı kendi kendime boguşuyorumm

canımm sıkma canını moralini bozma bak bunlar çok önemli strese girmemen lazım

Of çok stresliyim ben yaa acayipp içim içime sıgmıyo çığlık atasım var..Kendime bi dükken açıcam tenha bir yerde dışarı ses çıkarmayan bir kulübe yapıcam bide dövmen için maket yapcam..Yüzlerinede istedikleri kişilerin resmini takıcamm bagırsın çığlık atsınlar dövsünler maketiii rahatlasınlar olurmu sizce...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…