battisli gül böreği yapın bana...ayyy çok güldümm kek börek de yaparız mandalinam
en çok korktuğumda bu zatiiiiikalemin sivri ucuyla .. batırararak kalk şurdan diyerek bir yandan gözlerini pörtleterek üstüne doğru yürümelisin
burcu eğer sen onu dinlediysen emin ol bu kadın artık sana kanka muhabbeti yapabilir seninle sohbet için gelip yanına oturur yani genelde böyle olur
belki de yayınevi beni mahkemeye verdi,bu bizimle dalga geçiyo diye...olabilir hani,hakaret davası filan...flocekem bak seni araştırıp rezillik kitabını duymuş olabilirler diyommm görmüyonmu:18:
battisli gül böreği yapın bana...
canlarımsınız yaaa...ağlicam şimdi....şimdi sana kahve içirmezlerse orda tirumisu da yaparız kahve ihtiyacını da öle karşılarsın gari..
bi banyo yap abdest felan al temiz temiz git gariiiigidiim ben,giyiniim,yüzüme boya badana filan yapiim.dua edin gari...görüşemezsek de hakkınızı helal edin...elveda,hepinize elveda....
ayyy çok güldümm kek börek de yaparız mandalinam
sanırım başlamam gerek,hani gardiyandan nikotin bantı istersem döver beni herhal!
en çok korktuğumda bu zatiiiii
şimdi sana kahve içirmezlerse orda tirumisu da yaparız kahve ihtiyacını da öle karşılarsın gari..
bi banyo yap abdest felan al temiz temiz git gariiii
görüş günlerini haber verde gelek gariii toplanıp gidiveririz flockeyee dimi kızlarraman inşallah olmaz bişey yüz vermemeye dikkat et bu tipler korkulur
gardiyan girer ve bağırır flockeeeee tiramusun var gel baş gardiyandan imza karşılığı al ama içinde birşey varmı diye önce tüm gardiyanların test etmesi lazım
dimi orada hamamda yoktur banyoda kalabalık sıra gelmez hemen
tünaydın kıssslarrrr anam uyumayada gelmiyo siz sohbetleri etmişiniz ben gelene kadar yavv
tünaydın kedi kız
görüş günlerini haber verde gelek gariii toplanıp gidiveririz flockeyee dimi kızlarr
tünaydın kıssslarrrr anam uyumayada gelmiyo siz sohbetleri etmişiniz ben gelene kadar yavv
biz burdayız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?