Ölümüne Geyik Topiği :-))

en çok korktuğumda bu zatiiiii

şimdi sana kahve içirmezlerse orda tirumisu da yaparız kahve ihtiyacını da öle karşılarsın gari..

gidiim ben,giyiniim,yüzüme boya badana filan yapiim.dua edin gari...görüşemezsek de hakkınızı helal edin...elveda,hepinize elveda....

en çok korktuğumda bu zatiiiii

aman inşallah olmaz bişey yüz vermemeye dikkat et bu tipler korkulur

şimdi sana kahve içirmezlerse orda tirumisu da yaparız kahve ihtiyacını da öle karşılarsın gari..

gardiyan girer ve bağırır flockeeeee tiramusun var gel baş gardiyandan imza karşılığı al ama içinde birşey varmı diye önce tüm gardiyanların test etmesi lazım

bi banyo yap abdest felan al temiz temiz git gariiii

dimi orada hamamda yoktur banyoda kalabalık sıra gelmez hemen

görüş günlerini haber verde gelek gariii toplanıp gidiveririz flockeyee dimi kızlarr

flocke hapse mi düştü? çocukken çektirdikleri dava etmiştir. Dur eski sayfaları okuyum da geliyim. Fransız kalmayı heç istemem.

tünaydın kıssslarrrr anam uyumayada gelmiyo siz sohbetleri etmişiniz ben gelene kadar yavv

önce geçmişi okuyayım bakayımda fransız kalmayayım dedim herkescikler konuşmuşlarda gitmişler valla öğle yemeği arasına denk gelmişimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…