pastane önünden geçilir:84::84::84:aynennn
hatta
ollum bak yanına suyunu al çaşıya çıkınca su isteme
tmm anne
ollum su içde çık sen yinede
tmm anne
sokağa çıkılır köşe dönülmeden;
annnee
efendim ollum
susadım ben
içmedinmi
unuttum
yanına aldınya ondan içsene
almayıda unuttumm:95::95:
sen sabaha kadar anlat ben seni can kulağınla dinlerim hevuk-can,ben içimden geçeni söylüyom sadece...tuğçe de inanmıyodu bak kavuştu danasına gene...
Offf ne misafir geliyo sana yavv kapıya levha as bazı dönemlerde tadilat nedeniyle 2 hafta misafirlere kapalıyız diye...
mesaj düzenleme paneline bas,sil.sonna da noktaları koy.kızlar özür dileyerekten muhabbetinizbölüyorum..ama size bişey danışacam..ben bu foruma yazdığım bir mesajı silmek istiyorum..nasıl silerimm..acil yardım edecek var mı...???
kızlar özür dileyerekten muhabbetinizbölüyorum..ama size bişey danışacam..ben bu foruma yazdığım bir mesajı silmek istiyorum..nasıl silerimm..acil yardım edecek var mı...???
yeni mi taşındın ki bu kadder çok misafir geliyo,hani hoşgeldine filan?öle güselim alah eksikliklerini göstermesin ama bazen bende düşünmüyo değilim bu yine iyi günlerim bu evime taşındığımda hemen hemen her gece gelirdi misafir ve gündüzleride aynen aynı gün ve gece misafir ağırladığımı bilirim yemekli hemide....
mesaj düzenleme paneline bas,sil.sonna da noktaları koy.
tantanalı bişeydiyse kaldırmış olabilirler topiği....bende sorem kıdemli kk üyerimize konu silinebiliyomu ya be geçen gün bi topice msj yazdım şimdi topici bulamıyorum konu silinmiş olabilirmi mrk ettim...
yeni mi taşındın ki bu kadder çok misafir geliyo,hani hoşgeldine filan?
öle güselim alah eksikliklerini göstermesin ama bazen bende düşünmüyo değilim bu yine iyi günlerim bu evime taşındığımda hemen hemen her gece gelirdi misafir ve gündüzleride aynen aynı gün ve gece misafir ağırladığımı bilirim yemekli hemide....
bu yazdığın mesajın yerine bak,sağ altta kutucuk var gördün mü?cnm kusura bakma da ...mesaj düzenleme paneli nerde ya bulamadım....
ramazanın da öylesi makbuldür ama...ben çok bilirim ööle çorbamı tek başıma kaşıkladığımı...yok be güselim 6 yıl bitti ama benim normaldede misafir çok gelir geçen ramazan inanırmısın sadece 3 gün kocişle başbaşa iftar ettik...
buldun mu gari? ama bi saat önce attıysan msj.ı o zaman silemiyon...cnm kusura bakma da ...mesaj düzenleme paneli nerde ya bulamadım....
yeni mi taşındın ki bu kadder çok misafir geliyo,hani hoşgeldine filan?
..............................................................
evet yaptım oldu mu cnm :)
buldun mu gari? ama bi saat önce attıysan msj.ı o zaman silemiyon...
elmi-can,das hatten wir schon durch,ööle değil mi?diğerleri ööle olmak istedikleri için hala ööleler..sende bu azim varken sökersin dili merak etme...hem niye kendine olan güvenin sarsılıyo ki?tarzanca da olsa anlatabiliyon derdini...und verstehen kannst du auch gut...haklisiniz nediym.
birde burasi kendime olan güvenimi kaybetmeme neden oldu.
etrafimdaki insanlara bakiyorum kendilerinden emin istedikleri her yere gidip herseyi yapiyolar ama ben dil yüzünden cekiniyorum.zaten bu ve bunun düsüncesi beni yipratiyo.
düsünüyorum etrafimdaki kisilere bakiyorum ve kendime hep diyorum bnede böyle olucam ögrenicem bu dili ilerleticem ama sonra bisey oluyo ümidim kiriliyo.
benim gbi TR degelenlere bakiyorum ayni olduklari yerdeler bende öylemi olcam yoksa kendimi mi kandiriyorum diye soruyorum kendime.
ohh acildim birazya aglamaktan basim agrimis simdi fark ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?