Ölümüne Geyik Topiği :-))

pastane önünden geçilir
sana simit aliim mi ya da poğaça?
istemiyom
ama doğru düzgün bişey yemedin
olsun istemiyom
en azından bi açma alsaydık bak bu pastane çok güsel...
istemiyom dedim ya....!
parka giderken üstü başı leş satıcının tozlu simitlerine gözü takılır:
anne bana simit al...
bu adamdan olmas annecim
ben bu adamdan istiyom:84::84::84:

sen sabaha kadar anlat ben seni can kulağınla dinlerim hevuk-can,ben içimden geçeni söylüyom sadece...tuğçe de inanmıyodu bak kavuştu danasına gene...

İnşallah canım inşallah Yanılmassın hislerinde sizlerede çok dua ederim vallahi Allah razı olsun hatta çok destek oldunuz bana...Seviyorum seni ve bikaç kişiyi daha

Offf ne misafir geliyo sana yavv kapıya levha as bazı dönemlerde tadilat nedeniyle 2 hafta misafirlere kapalıyız diye...

öle güselim alah eksikliklerini göstermesin ama bazen bende düşünmüyo değilim bu yine iyi günlerim bu evime taşındığımda hemen hemen her gece gelirdi misafir ve gündüzleride aynen aynı gün ve gece misafir ağırladığımı bilirim yemekli hemide....

kızlar özür dileyerekten muhabbetinizbölüyorum..ama size bişey danışacam..ben bu foruma yazdığım bir mesajı silmek istiyorum..nasıl silerimm..acil yardım edecek var mı...???
mesaj düzenleme paneline bas,sil.sonna da noktaları koy.

kızlar özür dileyerekten muhabbetinizbölüyorum..ama size bişey danışacam..ben bu foruma yazdığım bir mesajı silmek istiyorum..nasıl silerimm..acil yardım edecek var mı...???

Canım altta mesaj düzenle var ondan sil başka bişiler yaz...

yeni mi taşındın ki bu kadder çok misafir geliyo,hani hoşgeldine filan?

bende sorem kıdemli kk üyerimize konu silinebiliyomu ya be geçen gün bi topice msj yazdım şimdi topici bulamıyorum konu silinmiş olabilirmi mrk ettim...

Bende aynen canım severim ama çok yoruluyosundur ve özel hayatıda kalmaz insanın kendine çocuklarına vakit ayıramazsın diye söyledimm anlayışsız olmasınlar..Banada eşimin patronu haber vermiş yemege gelicez diye kabul etmedim valla nasıl hzırlık yapayım canım burnumda zatii adam da hayatında ilk defa istenmemiştir heralde civil çocuk dünyasının sahibi....

yok be güselim 6 yıl bitti ama benim normaldede misafir çok gelir geçen ramazan inanırmısın sadece 3 gün kocişle başbaşa iftar ettik...
ramazanın da öylesi makbuldür ama...ben çok bilirim ööle çorbamı tek başıma kaşıkladığımı...

haklisiniz nediym.
birde burasi kendime olan güvenimi kaybetmeme neden oldu.
etrafimdaki insanlara bakiyorum kendilerinden emin istedikleri her yere gidip herseyi yapiyolar ama ben dil yüzünden cekiniyorum.zaten bu ve bunun düsüncesi beni yipratiyo.
düsünüyorum etrafimdaki kisilere bakiyorum ve kendime hep diyorum bnede böyle olucam ögrenicem bu dili ilerleticem ama sonra bisey oluyo ümidim kiriliyo.
benim gbi TR degelenlere bakiyorum ayni olduklari yerdeler bende öylemi olcam yoksa kendimi mi kandiriyorum diye soruyorum kendime.

ohh acildim birazya aglamaktan basim agrimis simdi fark ettim

..............................................................
evet yaptım oldu mu cnm :)

Son düzenleme:
elmi-can,das hatten wir schon durch,ööle değil mi?diğerleri ööle olmak istedikleri için hala ööleler..sende bu azim varken sökersin dili merak etme...hem niye kendine olan güvenin sarsılıyo ki?tarzanca da olsa anlatabiliyon derdini...und verstehen kannst du auch gut...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…